2015-02-18

#ablecs15 - Shades of grey - The Finnish(able) nail art challenge spring 2015

Haudi,

Haastekynnet vuorossa ja teemana Shades of grey, ei ehkä ole viittäkytä harmaata eikä varsinkaan nimen viittaamaan kirjakompleksiin saatika leffaan mätsäävät kynnet, eieiei. Olen vastarannan kiiski tai joku muu outo kala hämärästä naapurirannasta ja kieltäydyn kunniasta.

Sen sijaan loin omat harmaani, pikku pirtsakalla twistillä, sillä kokonaan harmaat eivät nyt vedonneet kun aurinkokin on kutsuvast pilkahdellut viime päivinä!

Koska postipate tai pirkko sotki eilen oveni taakse ja tupsautti jo kaipaamiani kynsivinyylit postilaatikosta, päätin heti testata niitä.

Koppasin KBShimmerin My Life's Porpoisen lootasta ja annoin sille tarkoituksen, en nyt delfiininä kuten nimi viittaa vaan delfiinin harmaana haasteeseen sopivana sinitarran sävyisenä lakkana. Sanottakoot etten ensin pitänyt koko lakasta sen yksinkertaisen tylsyyden takia mutta lienee sekin ansinneen jo paikkansa lakkarivistöstä eikä vähiten sen yksinkertaisuuden takia, sopii oikeastaan ihan kivasti kirkkaiden värien kaveriksi. Tämän aionkin pitää.

Harmaakin alkoi näyttää jo suorastaan fressiltä kun kun sitä piristää pikku väripläjäyksellä ja liittää sekaan valkoista ja pari pässinpäätä. Toinen niistä voisin olla minä...

Nämä vinyylihommat olivat minulle aivan uutta ja olinkin jo hieman huolissani niiden tulemisesta, tai oikeastaan tulematta jättämisestä. Viimeisen tiedon mukaan nimittäin Iso-Britanniasta saapuva eräs toinen paketti, joka ei siis liity tähän mitenkään, seikkailee Ranskassa ja sitä yritetään jäljittää.

Näistä tein tilauksen Vinyl it Up.kauppaan  tammikuun loppupuolella ja sain viestin kuun viimeinen päivä että ovat postittaneet ja kuori saapui eilen, eli ei syytä huoleen, odottavan aika on pitkä ja minä olen melkoinen hätähousu välillä ja toisinaan taas en. Vaikeeta, on joo joskus vaikeeta.

Rohkeesti vaan tälläsin tuon, oisko se jokin kauris kuitenkin? mun kynnelle ja topperia päälle, helppoa kuin mikä, tykkäsin. Oikeesti noi kuvatukset on minusta hirmu söpöt.En nyt suoranaisesti pyytele anteeksi epäselviä kuvia mutta harjoitus tehnee mestarin jossain ajassa...Lähikuvassa upea OPI DS Extravacansa


Esittelykierros:
 • Essie base coat
 • OPI DS Extravagance
 • KBShimmer My life's porpoise
 • Rica Whiteout
 • Rica Glossy & Glam top coat
 • Vinyl It Up vinyls
Mukavaa hiihtolomaa teille kellä sellainen jo on ja kaikille muille mukavaa viikon jatkoa! 

Mitäs työ tykkäsitte?Hello you,

This was my first time I was using nail vinyls and I really like them. Very easy and fast to use, would love to have some new springy themed vinyls. Took about 2-3 weeks to arrive from USA to Finland from Vinyl It Up-store. I was a bit worried if they will ever come but luckily it was just my usually way to react when something isn't there just about right away!

Mixed OPI's gorgeous DS Extravaganca with KBShimmer's very boring looking grey, My Life's Porpoise. After this mani I decided to keep it, it's a great color to mix with any bright and bold ones. 
18 comments:

 1. Tykkään! :) Tuo Opi on kiva piriste näissä. Vaikka oikeesti se taitaa olla tuo kauriin pää :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva et tykkäsit! Jos se on tuo valkoinen kumminkin kun tekee sen? :D

   Delete
 2. Värit natsaa kyllä älyttömän hyvin yhteen ja tuo vinyylikin tuohon päälle. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos :) Vinyyli oli kiva uutuus, mietin juur että mitä seuraavaksi sotkis niiden kanssa :)

   Delete
 3. Nätit! Oisko toi saksanhirvi? Kuka tietää. MUTTA minä tiedän nyt, mikä on porpoise! Ja kyllä muuten naurattaa näin jälkikäteen kun oon koko ajan yhdistänyt sen kilpikonnaan :DDD Porpoise, tortoise - close enough :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Papu! Ois se muuten varmaan sellanen saksanhirvi, nyt mäkin tiedän sen! :D

   Delete
 4. Kauniit on! Ite en myöskään edes sylkäise mokomien kirjojen tai elokuvien suuntaan.. :D
  Oli kans harkinnassa joku väripilkku tähän teemaan mutta meninkin ilman..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oon kyllä lukenut ne kaikki kirjat ja ihan kivojahan ne oli, sellanen moderni prinsessa ja prinssi tarina jota on höystetty aikuisten leikeillä. Leffankin meinaan mennä kyllä aktsomaan, ihan vaikka vaan piruuttani ;)

   Delete
 5. Söpikset vastarannan kiisket!

  ReplyDelete
 6. Mua ei kans kirjat tai leffat kiinnosta pennin vertaa mutta lakkaus on kiva ja ihana Extravagance tuo hauskaa twistiä harmauteen. On muuten toinen niistä lakoista, joita olen hamstrannut varastooni tuplakappaleet:D Toinen on China Glazen No Way, Jose! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli pakko heti kuuklata toi toinen, aikas nätti - et mitenkään vois tehdä sillä tässä joku kertaa jotain lakkauksia? Ois kiva nähdä äksönissä toi Jose:)

   Delete
 7. Aivan ihanat kynnet! <3 Upeasti tuo purppurainen piristääkin harmaata värimaailmaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena Sofia! On se OPI kaunis lakka kyllä :)

   Delete
 8. Ei saa esitellä OPI:n DS:iä, jooko! Tuo on niin kaunis, että huh! Mä muuten tein samaan putiikkiin kanssa tilauksen vinyyleistä ja huomasin just, ettei mulle ole tullut siitä tilausvahvistusta. Toivottavasti ne nyt on kuitenkin matkalla, kun luottokorttia on veloitettu :). Sinne oli tullut ihania pupuvinyylejä, joten jouduin ottamaan niitä muutamassa eri värissä. Toivottavasti mä ostin kanssa noita sarvipäitä, koska nuo on tosi upeita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, ei sitte! No joopas! Jos et sattunu tilaa sarvipäitä ni ilmoo vaan, aina voidaan vaihtaa pari rivii?

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!