2015-02-13

#ablecs15 week1: Something other than pink

Tervehdys,

Koska lupasin ottaa haasteen vastaan niin yritetäänpä pysyä mukana edes ensimmäinen viikko. Vinha meininki oli tehdä tänään viikon toiset ystiskynnet ja oli jokin jo hämärän taakse jäänyt suunnitelmakin mielessä mutta kun istahdin pöydän äären lakka-alttarilleni, veti musta kynsilakka minua puoleensa kuin magneetti.

Seuraavaksi silmiini osui käyttämätön Ginan Pear, kaunis viherkäisenkeltsi shimmerlakka joka piti levittää uittamalla, eli ei saa raahata eikä laahata sivellintä yhtään vaan liruttaa kolme kerrosta lakkaa kynnelle. Onneksi se kuivui hyvin eikä kolmen kerroksen kanssa tullut ongelmia.

Mustana lakkana toimi aina niin mainio China Glazen Liquid Leather joka lähenee jo loppuaan. Leimat tein Rican Blackoutilla.
Nestemäinen nahka on kerrassaan mainiosti peittävä lakka, ainut asia mikä minua hieman no ei nyt ihan ärsytä mutta pienesti nyppii, on sen turhan kapea ja pitkä suti. Muuten tykkään hirmusti kyseisen merkin lakoista.

Peukun ja nimettömän koristelin MoYou:n Punk collection -03 laatalta kunnon anarkisti leimoilla. Helvetin kuusen kaikki söpöily tällä(kin?) kertaa! Ei ehkä aikuisimmat eikä klassisimmat kynnet mutta sopii mulle!

Hello lovelies,

I promised to take the challenge and here I am trying to keep up on first week! I was going to make another Valentine's mani today and I had some kind of plan for them as well. When I sat down to my nail polish shrine my hand went towards black nail polish like a magnet.

China Glace's Liquid Leather is a one coater and my bottle is almost empty, somehow it has managed to keep it's nice formula till the end. There's one thing that bugs me with this brand, the brush is a tad too narrow and long to my taste but the good quality of polishes and lovely colors keeps me hanging with the brand. 

The other one is a Swedish fashion chain's Gina Tricot's polish, Pear. This one you need to float on your nail and it took three coats to be opaque and that's really the max I tolerate from any nail polish. Luckily it was a fast drying one and three coats was easy. All nails were topped with Rica's Glossy and glam top coat. Keskisormen koristelin myös vielä  esiintymisvuoroaan odottaneella Ginan Green dot glitter lakalla, ihanaa kun ne on tollasia matta hommia eikä mikään kimmellä ja pilaa mun epäonnen päiväksi ristittyä mainiota päivääni. Vedellä kostetutetulla meikkisienellä töpsöttely sujui mainiosti ja lisäsi
sisäisen anarkistin iloa entisestään. Kaikkilla kynsillä on topperina Rican Glossy & Glam joka on kerrassaan mainio! En tiedä onko salaisuus siinä että Blackout kuivuu nopeammin kun ehtii ajatella enkä edelleenkään ole onnistunut levittämään leimoja lisätessäni topperin.Nähtäväksi jää, söpöilenkö huomennakaan. Hellurei!


12 comments:

 1. Mä en tykästynyt tuohon Peariin sitten yhtään, vaikka se onkin tosi kaunis! Ehkä mun täytyy antaa sille vielä toinen tilaisuus, ei tainnut olla lakkauspäivä mulla kun sitä kokeilin. Ja laitoin muuten tuota samaa glitteriäkin sen Pearin kanssa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se Pear aika erikoinen mutta mä tykkäsin kyllä, jos vaan kokilet uusiks, ehkä se menee tai sitten ei :)

   Delete
 2. Nämä on ihan mahtavat, tykkäisin itselläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä jo paljon sanottu, kiitos <3

   Delete
 3. Vitsit kun tuo glitteri ja pear sopii hyvin yhteen mustan kanssa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei sitli tullu maija mehiläinen fiilis :D

   Delete
 4. Aevan mahottoman hienot! Ja kiiltävät! Ja päheät! O_O

  ReplyDelete
 5. Aivan mahtavat kynnet! Tykkään! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau, mä kun ajattelin ettei näistä tykkää muut kun mä! :)

   Delete
 6. Hihi, nää on just makeet... :D

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!