2015-02-25

Dementikon kynsilakka

Juu moro,

Tällalailla sitä hiihdetään suoraan asiaan eli kynsilakkauksiin. Haastehommeli johon olen uhonnut osallistua, uhkaa lahota käsiin selittämättömän ja abstrakstin ajattelun puutteessa. Mitään hemmetin kolmioita ala maalaamaan kynsilleni, en minä osaa - enkä taho!

Ennemminkin peräänkuulutan ihmisiä joilla on jonkinmoisia keksijän taitoja. Esimerkiksi ketä keksii ekana leijuvan decalin? No ketä? Niin että kun olet uittanut sitä saavissa niin se kauniisti ja hartaasti leijuu kohdilleen, ilman ruttuja, ilman pinsettien painamia jälkiä, ilman mitään kivistelyä, luiskahtelua toiselle reunalle ja siitä suoraan kynnen yli. Sillälailla huokaisten _siinä se lepää_ tyyliin. Vapaaehtoisia? Kättä ylös vaan.

Entäs onko kukaan koskaan ajatellut tehdä läpinäkyvää stampperia? Kuinka paljon iisimpää olisi lätkästä se hieno Keep Calm teksti kynnelle kun se olisi suorassa. Voiko olla niin vaikeata viisaalle keksijälle tehdä sellainen? If you can dream it, you can do it? Eikö se ole tiedettä?

Entäs sellainen pieni, lyijykynän kuminpään kokoinen stampperi, saisi kerralla pienen pienet sydämet ja muut leijuvat elimet kynsille silleen kivasti?

Sellasia kehiin, heti tulee ainakin yksi asiakas. Yksi ei taida riittää bisnekseksi asti mutta jos muutkin?

Joku voisi myös keksiä minulle jonkun suodattimen jolla pysyisin asiassa. Huomaatteko että ihan ensimmäisenä lupasin hiihtää suoraan maaliin?Lakkasin siis kaikki, ihan kaikki kynnet ihanaisella Picture Polishin Forget me not-lakalla. Siinä on jos jonkun väristä hitulaa, on pinkkiä ja hopeeta ja vaikka mitä. Itse lakka on hyvin haastava kuvata eikä sen kauneus tule valitettavasti kuvissa esiin.  Itseasiassa en saanut sitä kuvattua edes oikeaan sävyynsä. Auringon valoon kun pääsee näillä lakkauksilla, on varma tuijottelulakka siinä! Ehdottomasti yksi suosikki siniseni sekä lemppari kukkaseni -> http://en.wikipedia.org/wiki/Forget-me-not


Koska se vähinkin ajatus abstrakstista muuttui kukkadeksuihin ja lisäsin vielä OPI:n I snow you love me-putellista ylimääräiset kimallukset etu- sekä pikkusormen kynsiin. Tämä on jo hieman överin puolella minun koristuksissa mutta hittoako siitä. Kerrankos sitä. Laittaa toiset liikaa hajuvettäkin, joka heikompaa jo hirvittävää. Mitä nyt jos kynsillä vähän kimaltaa ja korkeintaan häikäisee jonkun?


Tarina muuten kertoo että kyseisen kukan kantaja ei tule koskaan unohtumaan rakastetultaan. Päteeköhän sama romantiikka nykypäivänä kun käyttää tätä lemmikkilakkaa vai onko nimi vain lievää muistisairautta poteville?

23 comments:

 1. Oi, miten kauniit <t Voihan Forget Me Not, kun näyttää niin kauniilta, eikä miulla oo sitä :'(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikeesti se on vähän tummempi mutta super kaunis. Eikun ostamaan, älä unohda! :)

   Delete
 2. Uijui kun on nätin värinen lakka ja kivasti sopivat kukkaset :)

  ReplyDelete
 3. Loistavaa tekstiä! :D Läpinäkyvälle stamperille löytyis täällä myös käyttöä.
  Ja mä taidan olla hurahtanut tälläisin kirkkaisiin sinisiin <3 Taidan kirjata tämän lakan ylös mun PP hankintalistalle ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi! Sellasen stampperin kun joku keksin niin voi juku! Mun lemppareita myös kirkkaat siniset, sul on hyvä maku :)

   Delete
 4. Tässä on nyt sitten se mun toinen PP-lemppari! Ensin Taina postaa Imperialin ja nyt sä tämän toisen lutusen. En voi muuta kuin olla onnellinen siitä että molemmat majailevat Helmerissäni. Vielä kun jostain saisi ylimääräisiä kynsiä, että ehtisi lakata näillä joskus! Nuo kukat ja glitterit sopii muuten todella hyvin tähän lakkaan <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helmerini huutaa yhä Imperialia luokseen...tosin se huutelee montaa muutakin lakkaa. Ihme loota! Kiitoksii <3

   Delete
 5. Ääää! Näitä PPn lakkoja vilkkuu jokaisessa blogissa! :( Haluaisin omistaa vähintäänkin joka toisen, tuon myös! Upeat lakkaukset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on ne kyllä ihania ja huippu laadukkaita mokomat :)

   Delete
 6. Ihastuttava sininen tämäkin ja decalit sopii tuohon kuin nakutettu. Olen muuten myös miettinyt, miksei ole läpinäkyvää stamperia! Olis toinenkin ostaja jonossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä kiva väri tää: ) Jes, nyt kunnon stampperia tiskiin!

   Delete
 7. Oi joi joi ku upeat näät! <3

  ReplyDelete
 8. Tosi upeet kynnet :)! Ja vitsi miten ihanan värinen lakka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittikiitti Tinkerbell :) Tää on upea väri kyllä!

   Delete
 9. Upea tuo sininen! Ja kivat kukat. :)

  ReplyDelete
 10. Ihana sininen ihanuuslakka! Ja niin kauniisti sopivat nuo decalsit lakan kanssa. Upea lakkaus :).

  ReplyDelete
 11. Ensiluokkaisia stamperideoita, todellakin ostaisin. Tosi kiva yrittää leimata yksittäistä voikukan haituvaa kynnelle satelliittilautasen kokoisella stamperilla. Huhhuh, alko oikein vituttaa ku ajattelinki.

  Kynnet on ihanat ja Forget Me Not on ihana kans! Mulla onneksi on se mutta se ei oo vielä päässy kynsille, tän jälkeen tekis kyllä heti mieli lakata sillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kyllä ihana, niinkuin on Forget Me Not-kukatkin <3 Mun oli kokemattomana kameran käyttäjä tosi vaikea saada oikeaa väriä esille, enkä saanutkaan. Kauniimpi livenä! Stampperihommat on mysteerejä :D

   Delete
 12. Ooh, kauniit kauniit kauniit! <3 Tykkään ihan sipulina, tuo lakka on oikea herkku ja nämä koristelut Toimii!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!