2015-02-11

From Marilyn to Monroe

Tervehdys,

Tämän kertainen kynsilakkakeitto piti olla nopea ja helppo soppa koska päätin jättää edellisista pari kynttä jotta säästän aikaa. Vasemman käden nimetön on yhä silppuna ja pysyy koossa silkkinauhan ja parin ohuen kerroksen geelin turvin enkä halunnut repiä sitä taas auki ja tehdä uutta. Näin ollen päädyin turvaratkaisuun ja säästin pari kynttä ja sovelsin jotain niihin sopivaa, kätsää eikö?

Lakkasin Picture Polishin Monroella ja minkäs muun kuin Marilyn leiman kelpuutin sille kaveriksi. Nyt on niiin filmitähti olo että!

Marilyn leima on BornPrettyStoren laattoja BP-15 ja jouduin hieman paikkailemaan ympäriltä eikä nassukaan ihan täydellinen ole mutta hei, harvalla on!

Monroe lakka on ihana ja vaikka näissä on vähän vanhaa ja himppasen uutta niin kyllä näissä pari päivää taas viihtyy.

Hello lovelies,

I used my previous mani to create new ones. Since my ring finger's nail is hanging in there with the support of gel and some tape I didn't want to do it all over again. 

So I went the easy way, just cleaned my three other nails and used Picture Polish Monroe and stamped with BPS plate BP-15, you can use code STANK31 for 10% discount. 

The Monroe is lovely and Marilyn stamp is the one that makes the smoky feeling. Näettekö Marilynin jo utuisessa kapakassa?

Can you see Marilyn in a smoky bar?Ei juututa epätaydellisyyksiin vaan nautitaan tunnelmasta!

Let's not stare at the imperfection, just enjoy the smoky mood!Laatta on itse ostamani mutta sain viestillä koodin jolla voitte saada 10% alennuksen ostoksistanne. Kuten sanoin, jouduin hieman paikkailemaan leimaa mutta lienee haastavin kuva tuolta laatalta, muut pelittivät mainiosti! 

I bought this plate my self but I did get the link for you to have 10% discount from your shoppings on BornPrettyStore. The Marilyn image was a challenge but others worked just fine!

Edit: En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään. Ne ovat vain teille helpottamaan tuotteen löytymistä.

10 comments:

 1. Huippu yhdistelmä ja ajatusleikki :) Nykyäänkö nuo BPS laatat tulee tuollaisissa pahvikoteloissa? :o Tosi kiva lisä heiltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Heidi :) Tilasin kolme laattaa ja ne oli kaikki ton yhden kotelon sisällä, en ole aiemmin leimauslaattoja tilannut heiltä niin en tiedä kuinka on!

   Delete
 2. Yleensä nuo Marilynit on hankala leimata ja niistä tulee suttunaamoja :) mutta minusta kynnet ovat siltikin onnistuneet ja tosi kivat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Marilynillä on tässä ilta jo pitkällä :) Kiitos <3

   Delete
 3. Ihna Monroe (tahtoo-osastoa) ja ihana Marilyn. Mun mielestä tuo leima on mennyt täydellisesti pieleen eli se näyttää ihan siltä kuin sen pitäisikin olla tuollainen. Kauniita nuo ohuet viivat kasvoissa, ihan Warhol-matskua :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo joo, senhän kuuluukin olla just tollanen! Tiäkkö, en meinannu päästä tänään töihin kun pihalla paistoi aurinko ja että oli tuo Monroe ihan hullun nätti auringossa, eli tuijottelin sitä siellä pihalla ja olin ihan että ooh ja uuh ja voih ja miten uskallaan ajaa autolla tollasten lakojen kanssa = vaara liikenteelle kun tuijotan kynsiä!

   Delete
 4. Hieno leima ja ihana Monroe! Houkuttelee kyllä tuokin PP... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monroe on kyllä aivan ihana lakka :)

   Delete
 5. Ooh, näissä kynsissä tosiaan on tunnelmaa! Hitsi vieköön, tarviin tuon laatan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikun tilaamaan, kivahan tuo on olla olemassa :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!