2015-02-01

January bye bye - Welcome February

Tervehdys kamut,

Tammikuu meni, heihei! Eikö kohta olekkin jo kevät? Viime vuonna olin maaliskuun puolessa välissä Budapestissa ja siellä oli jo silloin ihana kevät, päivällä aurinko paistoi niin että tarkeni melkein lyhythihaisella paidalla.

Kaipaan auringon lämpöä ja valoa sekä värejä! Muistan muutamaan otteeseen palatessani talvella takaisin Suomeen kun katselin maisemia lentokoneen laskeutuessa että mihin ihmeen mustavalko elokuvan lavasteisiin mua tuodaan. Ei värejä, ei valoa, vain valkoista lunta ja mustia alastomia puita.

Näky on melko shokeeraava kun olet juuri viettänyt kaksiviikkoisen auringon paahteessa jossa ihmiset ovat ruskettuneita, vaatteet ovat värikkäitä ja kukat ja luonto on täynnä värejä. Taivas on sininen ja pilvetön, linnut ilakoi ja sammakot melskaa.

Kevät tulee, se on varma. Arvoitukseksi jää milloin. Tammikuu oli kuitenkin minulle ensimmäinen täysi blogikuukausi ja jo nyt olen saanut ihania kanssalakkaajia seurakseni. On ollut ihana nähdä toisten luomuksia, saada lukijoita blogiin ja ennenkaikkea olen iloinen jokaisesta kommentista jonka olette antaneet.

Ilman lukijoita en viitsisi tätä edes tehdä, olisi tylsää jorista kynsistä itsekseen. Manata omia mokailuja, iloita onnistumisista, kirota alati tyhjenevää kukkaroa ja riemuita alati paisuvaa kynsilakka kokoelmaa. Mikään näistä ei tuntuisi miltään ilman teitä. Tilastot kertovat että kurkkijoita riittää enemmänkin mutta kaikki eivät jaksa tai halua jäädä julkisesti lukijoiksi tai jättää kommenttia joka sekin on okei. Näille nimettömille haluiaisin kuitenkin sanoa että olette sydämellisesti tervetulleita ja yleensä katsastan myös merkin jättäneen blogin mikäli sellainen on.

Eli suuren suuri kiitos teille kaikille! Love you all!Hi lovelies,

Just wanted to thank you all for following my blog. January was my first full month of blogging. I've already had so many new nail sisters. Without readers this would be boring as hell. Without your blogs to inspire me and your comments this wouldn't be the same at all. Thank you!!! 


6 comments:

 1. Mä hehkutin meidän lakkaremmissäkin yks päivä, et musta on hienoa että on muitakin aikuisia kynsibloggareita ja kiva, että tulee uusia seurattavia blogeja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, pidän kyllä suuressa arvossa :)

   Delete
 2. Mikäs tätä blogia on seuratessa, ku täällä on hyviä juttuja ja upeita lakkauksia... <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, vallan ihanaa kun olette ja tulette ja sanotte <3

   Delete
 3. Miten mä oon missannut noi pantterikynnet? Aivan yli-ihanat <3. Tää rakastaa pinkkiä pantteria :). Kiva tosiaan, että meitä "varttuneempiakin" bloggareita on olemassa. Tämä sun blogi on ollut huisin mukava lisä blogimaailmaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pink Pantterit ei ole olleet blogissa, ainoastaan Instagrammissa ja Fb-sivuilla, ehkä et ole siks huomannunna :) Kiitos Malle, mun eka lukija :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!