2015-02-20

Matched to an outfit #ablecs15 The Finnis(able) Nail art challenge

Tsaukki,

Tässä sitä taas ollaan! Kynsilakkapulloja sojottelee sieltä sun täältä viitaten eiliseen huimaan kynsipostipäivään. Models Ownin Chrome lakat löysivät viimein tiensä oikeaan kotiinsa seikkailtuaan tovin Ranskassa. Suotakoon se heille, itsekkin rakastan matkustamista ja mikä parempi tapa on avartaa maailman tai ylipäätänsä elämän katsomusta kuin matkustaminen.

Jaa että kyse on pölö kynsilakoista, niin onkin, entäs sitten? Tässä on kyse mielikuvituksesta, niin sekä noista kahdesta ensimainituista katsomus hommista.

Sokerina pohjalla sain samaan kasaan parit FUNit sekä yhden Picture Polishin, eli viikon paras päivä tämän harrastuksen silmissä. Nähtäväksi jää tuleeko tämä jäämään historiaan tämän kuukauden parhaana kynsilakkapäivänä vai ehtivätkö Ameriikan lakat vielä tälle kuulle.

Tämän perusteella saisin olla ostamatta seuraavan kuukauden tai jopa kaksi. Ehkä olen, ehkä en. Asiaan vihkitymättömien mielestä minun ja monen muun kanssasiskon oli pitänyt lopettaa lakkojen hamstraaminen kahdenkymmenen kappaleen jälkeen. Who cares?

Ajattelin aloittaa kuitenkin sillä lakalla jonka keksin sopivan jollain tavalla edes johonkin omistamaani rytkyyn. Kyse on niinkin juhlalliseta asusta kuin t-paidasta. Muutoin olisin joutunut lakkaamaan kynteni mustaksi, tai viininpunaiseksi. En juuri asustele itseäni kun olen tällainen perus pirkko.

Joo joo, menen asiaan.

Tässä on perus-pirkon t-paita jonka ostin Ateenasta. Olihan se pakko ostaa!


Sairastuin näitä tehtäessa siihen kuuluisaan vauhtisokeuteen jossa ei taas käsitetä milloin lopettaa. Kynnet olivat täydelliset leimaamisen jälkeen mutta kuningasidea iski ja päätin hengitystä pidätellen, pilkkutikkua avuksi käyttäen, alkaa maalaamaan eli värittämään noita kynsilakkapulloja joita leimassa on.
Siis röntgentyyliin _hengittämättä_ saa hengittää. Aina varo-vasti tikulla hengitystä pidätellen värittää ohutta reunaa. Nail fail lippu heiluu! Lisäksi ensimmäisen kerran Rican Glossy Glam topperi pettää luottamaukseni ja sottaa leimat. Fuck it!

Homma uusiksi, keskarin lakat pois ja alusta.


No tässä uusittu malli ja ihana Electric Dream.



Sanottakoot tähän vielä että olen heikkona miltei kaikkiin punaisiin sävyihin joissa on kultaista shimmeriä ja ihastuin Picture Polishin Electric Dreamiin välittömästi. Lakka on hyvää taattua Picture Polish laatua, hyvä peitto ykkösellä ja kakkosella varmistus.







  • Mundo de Unas tumman harmaa leimauslakka, leimaa hyvin ja tuoksuu paljon
  • Picture Polish Electric Dream = nam nam
  • Gina White = hyvä!
  • Zoya Tomoko = ihana, kaunis, tyylikäs
  • Rica Glossy Glam = annettakoon yksi suttukerta anteeksi, mainio topperi!
  • laatta BP-29 = toimi hyvin Mundo de Unas lakan sekä löllön stampperin kanssa yhteen



Koodilla STANK31 saat 10% alennuksen Born Pretty Storesta


Oliko t-paita hyvä ostos? Omistatko kynsilakkoihin liittyviä asusteita tms.? Asu on vapaa ja vastausaikaa viikonloppu! Iloisaa viikonloppua!












19 comments:

  1. Siis oikeesti! Nyt me aletaan jo postaan samoja asioita samoina päivinä :). Paitsi, että sulla homma onnistuu ja mulla menee penkin alle. Tuo PP:n lakka on kyllä niin upea, että mieli tekisi aikas lailla. Tähän laattaan mä en kyllä nyt vähään aikaan koske. Pitää ensin vähän rauhoittua ja unohtaa huonot fibat :). Pisteet siis sulle ja kynsilakanpoistoaine mulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai sä ootki jo täälllä, kävin just sulla :D No mut hei, mä kyllä jouduin ton leimakynnen uusimaan kun aloin taas säveltää! PP on kyllä ihanuus, suosittelen sitäkin :)

      Delete
  2. Onpa kiva paita:) Mulla ei asusteita ole mutta jotain lakka-aiheisia säilytysrasioita ja muuta sälää löytyy kyllä. Kivat on myös kynnet! Electric Dream on mahdottoman hieno mutta sai lähtöpassit, kun väri ei sopinut mulle ollenkaan. Joskus käy niinkin - tosin mulla oli hullun pitkät kynnet silloinm nyt lyhyisiin voisi sopia paremmin. Sulla ainakin näyttää hyvältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Sissi, mä kyllä epäröin nanosekuntin tän hankkimista mutta oli pakko koittaa ja tykkään kyllä. Pitää vaan pikkasen valikoidusti tutkia noita PP:n swatcheja, jotkun on ihme kumikätisiä.

      Delete
  3. Oih, hienot kynnet ja teepaita on ihan mahtava! Multa ei kynsilakka-aiheisia vaatteita löydykään, mutta tuollainen teeppari olisi ihan huippulöytö! *silmät lautasen kokoisina sydäminä*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja juu, olihan e pakko napata mukaan. Siksi kysyin kun on hauska tietää mitä kaikkea kynsilakka rytkyjä ym. on olemassa :)

      Delete
  4. Hauskat kynnet! En omista mitään kynsilakka-aiheisia vaatteita tai asusteita, mutta kyllä niitä lakkoja sitten sitä runsaammin. Kaunis kyllä tuokin Picture Polish - onko sekin vähän tuollainen fuksianpunainen? Kaikki lakat näyttää mun silmiin nykyään fuksianpunaiselta niin en oo varma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos. Mun tekisi mieli kynsilakka-aiheista kännykän kuorta, ja ainahan niitä lakkoja tulee hamstrattua! Oiskohan sellanen pinkki, ehkä pikkasella korallin vivahduksella? Oon kauheen huono kuvailemaan sanoin mitään värejä, paitsi jos susta alkaa esim. sinisetkin lakat näyttää fuksialta niin käynti optikolla auttaa :D (this is humor)

      Delete
  5. Hienot on! :D Tää teema oli kyllä paha, ei mullakaan ollut oikein mitään mihin kynsiä mätsätä.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kait siihen voi jonkun muunkin asun bongata vaikka internetin ihmeellisestä maailmasta :)

      Delete
  6. Ihana t-paita! Ja kynnet ovat kovin kauniit, toi Electric Dream näyttää ihan liian ihanalta - kohta taitaa taas luottokortti vingahtaa vaikka ei kyllä tosiaankaan pitäisi. Voi miksi, miksi näitä kauniita kynsilakkoja pompsahtelee kaikkialta heikkoluonteisen ihmisen himottavaksi :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. T-paita on kiva kyllä ja kynsilakatkin mut houkutuksia kieltämättä tulee vähän joka nurkan takaa!

      Delete
  7. Kikattelin läpi koko postauksen, ihanasti kirjotettu :D Hienot kynnetkin! Mä oon tuunannut kalenterin OPI:n kalenterista raadelluilla pullokuvilla, mutta muuta lakka-aiheista sälää multa ei sitten taidakaan löytyä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OPI:n kalsu oiski pop! Huomio OPI:n tyypit, kalenterit kehiin!!! Kiva että sain riemastuttaa vuorostani sun päivää :)

      Delete
  8. Iiiihana paita - kelpaisi mullekin! Periaatteessahan mitkä tahansa lakatut kynnet mätsäävät tuohon paitaan, mutta sä oot tehnyt oikein tollaset nätit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai niin - ja nyt saa hengittää. Sitä ei muista aina tohinassa sanoa... ;)

      Delete
    2. Huh, kiitos :D No tietty kun tarkkoja oltais niin pitäs olla eri punanen, mutta kun ei olla niin se siitä :D

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!