2015-02-23

Sininen liuku

Tervehdys,

Voiskos joskus tehdä blogimerkinnän niin että ampuisi kuvat eetteriin, toivottaisi kivaa viikon alkua kaikille ja allekirjoittanut voisi kömpiä takaisin luolaansa?

Takuuvarmasti voi, jonkin aikaa kun ampuilisi, onko se edes sana? Niin saisi yksinänsä pamautella kuvia internetin ihmeelliseen maailmaan.

Mutta kun ei ole mitään sanottavaa. Ei kulje. Kynnet on lakattu ja se siitä, eikö se riitä? Ei näihin liity mitään hauskaa tarinaa, mitään mullistavaa ei edes tapahtunut niiden tekemisen aikana. Yksikään kynsilakkapullo ei kaatunut, peel off liukuvärjäyksessä lauloi kuin taivaan enkelit ja leimat onnistui ensiheittämällä. HÄH? Eikö mitään? No ei!

Että kerrankin kun kaikki menee putkeen niin olo on meh. On se kuulkaa onni että ihmiselle välillä sattuu ja tapahtuu, jos aina olisi näin niin tuntuisko mikään miltään?

En edes solkannut kamerani kanssa, räppäsin kuvat ja nakkasin muistikortin mäkkini syövereihin (jota rakastan) ja se siitä. Onneksi on maanantai ja veikkaan että saan edes jotain solkattua josta voin räpättää seuraavassa postauksessa.

Fiuh, Models Own Chrome lakat tulivat ja ne on nyt testattu ja toimivat nekin perkeleet hyvin leimauksessa. Työskentelytahti tosin on pidettävä ääntä nopeampana koska lakat kuivuvat ajatusta nopeammin ja kun ja jos saat leiman kynnelle niin sivussa töröttää leimanriekaleet jotka sää teipillä kätsästi pois.

Näissä tämänkertaisissa lakkauksissa on käytettyä tuota Chrome Goldia ja laattana Pueenin Love Elements 41 laatasta sydänleimat jotka nekin toimivat moitteetta. Varmaan joku salaliittoteoria?

Lakkoina Models Ownin liru Baby Blues pohjana. Tummimpana ylinnä kynttä KBShimmerin ihanan kaunis I'd rather be with blue sekä keskellä SinfulColorsin Cinderella. Pah, kaikki hyviä. Puh.

Okei, hei ihan oikeesti. Baby Blues oli lirua ja siitä pitää nillittää! Leimat ja liuku onnistui ja niistä kuuluu tuulettaa!


Cinderella on huippukaunis kuten KBShimmerinkin sininen, pitäisköhän mun vielä nousta tästä ja käydä räppäämässä teille kuva niistä. Jos vaikka matkalla, joka on noin 1,5 metriä, kompastuisi paperikoriin tai löytäisi aarteen. Vaikka lattialle tippuneen lakupalan.


 • KBShimmer I'd rather be with blue
 • SinfulColors Cinderella
 • Models Own Baby Blues
 • Models Own Chrome Gold
 • Zoya Tomoko

Ei raportoitavaa, otin parit kuvat lisää, katelkaahan niitä, menen keräämään lisää kokemuksia.

22 comments:

 1. Hyvännäköisiä leimauslakkoja mutta...jos niillä pitää olla supernopea niin ei ehkä hermot kestä :) ihanat kynnet!

  ReplyDelete
 2. Mä repesin! Et usko, että mä just valitin miehelleni samaa asiaa. Kun on viikon tehnyt leimoja tuskanhiki otsalla ja sitten ne yhtäkkiä nousevatkin ilman ongelmia (kaikilla leimasimilla, lakoilla ja laatoilla) niin mitä jää käteen? On jotenkin tyhjä olo kun saa kynnet leimattua parissa minuutissa. Olisihan sitä voinut vielä jatkaa. Tai heittää muutaman lakan seinään. Tai jotain!

  Ihana turkoosi! Tulee ihan PP:n Whimsy mieleen. Onko tuo Tomoko oikeasti noin kultainen? Mä olen luullut sen olevan jotenkin tosi hailakka vaalea enkä ole siksi tilannut sitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on se ihme kun kaikki vaan soljuu eteenpäin. Onhan se Tomoko tosi kaunis eikä oikeestaan yhtään valju. Tai onks se valju? Ei mun mielestä. Säyseä? Tuo viimoinen pullokuva on kyllä hassu! Muut näyttää oikeilta mutta Tomoko on falskin näkönen. Osta niin tiedät, mä tykkään siitä ihan kympillä!

   Delete
 3. Voi elämä, mä ehkä haluaisin myös nuo lakat! Ehkä saan kerrottua itselleni että en oikeasti tarvitse? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanotaanko nyt vaikka niin että olen tyytyväinen että hommasin ne :)

   Delete
 4. Tsihihihi. Kaikkien aikojen First world problem: kynnet onnistuivat niin hyvin, ettei ole mahdollisuutta nillitkyseen XD

  On ne kyllä nätit, pakko sanoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kun joskus vaan tylsästi soljuu kohdilleen :)

   Delete
 5. WO-HOU, miten mahtavia nuo MO:t. Toi punasävyinen <3 ja sininen jajaja kaikki :)
  Ja kertakaikkisen ihanat kynnet, oot onnistunut täydellisesti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mainiota salaman nopeeseen leimaukseen! Kiitosh :)

   Delete
 6. Haha, kyllä nillitys ja tuskastuminen on niin iso ja olennainen osa tätä harrastusta että luen täällä vaan postasta ihmeissäni, että voiko kaikki mennä noin nappiin:D

  On kyllä hienoja nuo lakat. Mua tökkii niissä vain yksi seikka: ne on Models Owneja. Argh, en haluaisi omistaa yhtään kappaletta mutta hyvät leimauslakat kyllä kiinnostavat. Tykkään noista kynsistä kovasti ja tuo leima on yksi lemppareitani <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leima on kyllä yks parhaimmista <3 Kyllä pitää vaan saada nillittää välillä. Aattele miten noi Models Ownit oli joskus pop, niissä on se oma ihmeellinen haisukin! Niin ja kiitti kehuista :)

   Delete
 7. Heh :D vois mullakin olla välillä ongelmana et menee liian putkeen. Lähinnä tuntuu että postauksissa on liikaa avautumista ja et viitsiiköhän tästäkin valittaa.

  Kaunis lakkaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harvemmin sitä niin kaikki nappiin menee, kait se on osa viehätystä - pitää olla haasteita :)

   Delete
 8. :D :D aivan loistava postaus siitä kun kaikki sujuu! :D ja miten hurmaavat kynnet ^_^ tykkään!!

  ReplyDelete
 9. Hienoa, että kaikki meni hienosti :'D <3 Kynsistäkin sen kyllä huomaa, ovat meinaan aivan ihanat! :)

  Ps. Nimitin blogisi The Liebster Awardsiin, jos nimi ei kerro mitään, avaan aihetta enemmän uusimmassa postauksessani. Toivottavasti lähdet mukaan! http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, ei kyllä sano tuollanen nimi mitään mutta lupaan käydä pian kurkkimassa :)

   Delete
 10. Älä älä älä... ei saa kehua hyviä leimauslakkoja; mä en halua haluta yhtäkään Models Ownia, ja tää postaus ei valitettavasti yhtään tue asiaa!! Sun esimerkkikuvat leimajäljestä näyttää ihan liian hyviltä...

  Nätit kynnetkin oot tempassut - me likey. :)

  ReplyDelete
 11. Tänks! Hyvuínhän nua leimaavat, nopia pitää vaan olla....................

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!