2015-02-14

Toffee ruusuja

Tervehdys,

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

En päätynyt ihan söpöilemään mutta ruusuista on kuitenkin tämän ystävänpäivän kynnet tehty. Ei perinteisistä punaisista vaan toffeen ruskeista.

Päädyin kokeilemaan liukuvärjäystä ja se se vasta on viheliäistä hommaa. Tai ei itse kostutetulla meikkisienellä töpöttely raskasta ole vaan sotkujen siivoaminen. Yritin varautua upealla idella ostamalla Punanaamiosta maskeeraukseen tarkoitettua nestemäistä lateksia.

Juu mainiosti suojasi sormia mutta sen irti kiskominen nakkiloista olikin taas eri juttu. Ennemminkin teen vaikka ristipistotöitä kun nypin tuota lateksia näpeiltäni enää ikinä. Millä ihmeellä te muut suojaatte sormenne liukuväriä tehdessänne?

Liukuväriin lakkasin ensin pohjalle OPI:n My Vampire is buff:lla joka on kauniin sävyinen mutta niin kertakaikkisen karsea lakattava mutten ole laittanut sitä kiertoon siltikään koska olen pitänyt sen sävystä. Kaveriksi valkkasin myöskin OPI:n Going my way or Norway? lakan.

Koristeluun sopi hyvin Mi Nailsiltä hommatut siirtokuvat jotka olivat hyviä ja helppo laittaa paikoilleen. Päälle vielä kokonaisuutta kruunaamaan Dance Legend/Anna Gorelovan Kot Baun. Kot Baun pehmensi sävyjä mukavasti ja näillä pistäydyinkin häämessuilla sekä tietenkin riemastutan mielitiettyäni ystävänpäivätreffeillä. Näitä treffejä on jatkunut jo kohta kahdeksantoista vuotta ja häämessuillakin olin tervehtimässä Mi Nailsin yrittäjää sekä avustajaansa, omalta kohdaltani on kirkonkellot jo soineet.

En hyödy linkkien klikkailuista mitenkään vaan ne ovat vain teidän avuksenne.


Pahoittelen vieläkin kuvissa näkyviä latexin murusia jotka takertuivat aivan joka paikkaan...




Aamulla minua odotti suklaarasia ja kukat ja yksi söpö juttu jonka pidän vain itselläni.



Rakkautta!




19 comments:

  1. Nämä ovat ihan hirmu kauniit, heti tuli toffeehimo :) mä en suojaa sormia mitenkään vaikka on ärsyttävä sitten vanupuikolla siistiä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti kehuista ja on se kyllä huisin sottasta hommaa mutta kivaa jälkeä sillä syntyy!

      Delete
  2. Upeat kynnet. Todella hyvin sulautuvat nuo dedalsit kynsiin :). Itse tilasin Ebaystä latexia mutten ole vielä ehtinyt kokeilemaan, kun purnukka saapui juuri. Yritän testata ensi viikolla. Mä en kanssa jaksa tehdä yhtään mitään sotkuhommia, joten toivoin, että tämä tökötti auttaisi. En kyllä jaksa tuollaista repimishommaakaan :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään odottamaan raporttia siitä sun töhnästä - tää mun ei ihan toiminut tässä kun lähti pieninä paloina pois, huh. Kiitos vaan kehuista :)

      Delete
  3. On kyllä yksi kauneimmista kynsistä jotka olen ikinä nähnyt! Wau wau wau!
    olen heikkona toffeeseen, voisin syödä sitä kilokaupalla (mutta se johtaisi vatsakipuun joten jätetään se väliin...). Näistä kynsistä tuli kaamee toffeehimo, kiitos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, onpas isoja sanoja, kiitos :) Toffee on hyväääää!

      Delete
  4. Ihanat kynnet ja ruusudecalsit sopivat lakkaukseen kauniisti :). Mulla on lateksipohjaista Minimanimoon Mess no more! kynsinauhasuojaa, ja siitäkin jää yleensä lateksinpaloja sinne tänne eikä se tosiaankaan lähde kätevästi yhdellä vetäisyllä iholta. Mutta on se silti kätevämpi vaihtoehto kuin loputon ihon siivoaminen liukuvärjäyksen jälkeen, varsinkin jos käyttää helposti ihoa tahraavia lakkoja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja meenki tästä heti kuuklailemaan tota sun lateksia, se liila ylihintainen lateksi näyttää ainakin kaikilla Instagramin ihmevideoilla toimivan huiman hyvin, tosin hinta ei kiinnosta niin olkoon. Ainakin toistaiseksi, aika näyttää millanen gradient hirmu musta vielä tulee :)

      Delete
    2. Joo en mäkään sitä Liquid Palisadea raaskinut ostaa, hurjan kallista. Tämä Mess no more on varmaan käytännössä samaa tavaraa mutta oli kohtuullisemman hintaista. Hankin sitä Minimanimoon nettikaupasta.

      Delete
  5. Ylellisen ihanat kynnet! Värimaailma on ihanan rauhallinen ja muutenkin näissä on "sitä jotain" :) Vautsi <3

    ReplyDelete
  6. Nää on aivan jumalaisen kauniit kynnet! <3

    ReplyDelete
  7. Minäpä käytän aina peel off -lakkaa kynsinauhojen suojana ja toimii ko junan vessa! Kynnet on ihan sairaan kauniit, noi decalit näyttää ihan maalauksilta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taidan mäkin jatkaa peel off-linjalla, toi sotku oli ainakin ihan karseeta!

      Delete
  8. Voi jösses että on nätit lakkaukset! :)

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!