2015-02-06

Ugh,

Jotku kiljuu ilosta kun on perjantai, toiset taas ei. Jotkut aloittaa perjantaina kahdeksan päivän työputken, toiset vapaan viikonlopun!

Koska mun "viikonloppu" meni keskiviikkona ja torstaina, aloitan tänään ikäänkuin maanantailla ja mitä kaipaat joka aamu? Välillä niin että illalla ajattelet että tulispa pian aamu niin sais AAMUKAHVIA!

Olen yhä tätä kirjoittaessa hieman kahden vaiheilla, tehdäkkö näistä blogimerkintä vai ei. Koska näppäimistö tuntuu napsuvan mukavalla tahdilla ilman suurempia luovia taukoja niin anti mennä vaan!

Alunperin aiottu vesimarmorointi ei vieläkään oikein luista mutta koska sain yhden!!!! kynnen onnistumaan niin pakko laittaa sekin eetteriin vaikkakin kokonaisuus ei ole parhaimmasta päästä eikä varsinkaan sitä mikä tavoittenani oli.
Pikkurilli! Katso! Onnistui!!!! Arvatkaapa tanssinko pöydän vierellä kun nostin sen ylös mukista! No en tietenkään kun pelkäsin sen menevän rullalle vaan riemuitsin hiljaa mielessäni. Seuraavat ei sitten enää menneetkään yhtä hyvin niin päädyin leimoihin ja koska valkoinen näytti jotenkin kököltä niin siirryin kullanvärisiin leimoihin eivätkä nekään oikein istu mutta joo.... onnistuin vesimarmoroinnissa!

Alunperin oli siis kunnianhimoisena tavoitteenani marmoroida myös etu- sekä keskisormen kynnnet. Siinä onnistumatta keskisormessa tönöttää nyt leidi sumpilla ja etusormessa tuollainen kahvibaristan upea luomus! Hah!

Seuraava kuva on ihanasta Turun Cafe Artista jossa voit aina itse todeta että upean kahvijuoman ammattilainen osaa sekä maun että ulkonäön salat! Ahh!Käytetyt lakat ym:


 • OPI Going my way or Norway?
 • Dance Legend Malta-collection 92
 • SinfulColors Gold Metal
 • Gina Tricot White
 • MoYouLondon The Cookbook collection -04
Pullokuvat puuttuvat tällä kertaa koska kuvista tuli yhtä mössöä enkä valitettavasti ehdi enää tähään hätään niitä kuvata! 

Mukavaa viikonloppua! Kahvitellaan!14 comments:

 1. Kahvikuppi kädessä sopi tämäkin juttu lukea :D On kyllä ihana marmorointi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ainakin yka onniatuminen :) Kaffe on hyvää!

   Delete
 2. Hienosti onnistunut marmorointi :) Ja jos et olisi kertonut, että lakkauksen tarkoitus ei ollut olla tällainen, en sitä kyllä olisi arvannut.

  Enkä kyllä ikinä ole saanut tuon näköistä kahvia missään, käyn selvästi ihan väärissä paikoissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cafe art on kyllä ihan parhaimpia paikkoja kahvitella! Vielä kun sais ton marmoroinnin onnistumaan useammassa kynnessä :) Kiitos kivasta kommentista!

   Delete
 3. Onneksi mulla on tässä kuppi kahveeta edessäni, muuten olisi pakko kiehauttaa :). Upea marmorointi ja hienot leimat. Tuo etusormen leima näyttää ihan marmoroinnilta itsekin! Kyllä mä vielä joku päivä kaivan vesikipon esiin ja alan riehua, eikun marmoroida...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahvee on kyllä hyvää, huomen aamulla taas muki kädessä :) Pakko täälläkin alkaa riehua useemmin marmorointien kanssa, helkkari tästä tuu muuten mitään!

   Delete
 4. I hear you.. työputki päällänsä täälläkin ja ystävänpäivänä ois kunnon vapaapäivä vasta luvassa. (Ok, mulla on 1 arkivapaa ensi viikolla, mutta se menee ihan omasta vapaasta tahdostani lapsenhoitotehtävissä.) Työn iloa sit vaan toivotellen! ;)

  Kivannäköinen skittlette!!

  ReplyDelete
 5. Mmh, nyt alkoi tehdä mieli kahvia! Ihanaa, että onnistuit pikkurillin kanssa, kynnet on nätit ja onnistumisen tunne on aina ihanaa, oli se sitten oma tai jonkun toisen jakama :) Onnea onnistumisesta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äääks, kiitos ihana Nena Sofia <3 (Poistin ekan kommenttini kirjoitusvirheen takia)

   Delete
 6. Tuo pikkurilli on kyllä täydellinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katarooma, vielä edes pari lisää niin jee!

   Delete
 7. I found you on FB :) You have beautiful blog and fantastic ideas of nail-art :))
  Hugs from Poland!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, that's great! Welcome to my blog Kasia :) I hope you enjoy, hugs from Finland :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!