2015-02-16

Vihertävä alitajunta

Tervehdys,

Hyvää alkanutta viikkoa! Arvatkaapa miten monta kertaa lakkasin vasemman käden etusormen kynteni_viisi kertaa_. Miksi? Koska-en-osaa-piirtää-siveltimellä-ruusuja-siksi. En osaa myöskään lopettaa ajoissa-siksi.

Siis aloitin niin että harjoittelin vanhojen lakkauksien päälle ja onnistui hienosti ainakin kaksi ruusua. Poistin vanhat lakat ja laitoin uudet, yritin viisi kertaa, tai siis oikeesti kymmenen ruusun verran, kaksi per kynsi, kunnes vasta tajusin että tästä ei tule mitään ja luovutin.

Sen jälkeen aloin miettimään miksi juuri nyt noin kaksi viikkoa sitten pöydän päälle kasaamani vihreät lakat alkoi innostaa ja selatessani bloggerin syötettä hoksasin alitajuntani tehneet minulle kepposet. Heidin ystävänpäiväkynnet olivat ilmiselvästi jääneet takaraivooni.

Käykö kelleen muulle koskaan näin? Joku kiva idea kynsistä mielessä etkä tajua että olet imuroinut ne toiselta ennen kuin niitä heilutetaan nenän edessä.



Sudittuani valkoista etusormeeni tauotta ja alkuperäisen ideani mukaiset käsin taiteillut ruusut saivat jäädä, niin tilalle tuli leima MoYouLondon Explorer collection -21 laatalta.



Laatta pelitti hyvin kuten aiemminkin ja Barry M Gold Foil toimi kullanvärisenä luottoleimauslakkana. Valkoisena lakkana keskisormessa on testinä Rican Whiteout joka peitti yhdellä kerroksella ja on aivan mainio valkoinen lakka sekä leimaukseen että pohjana!


  • KIKO Sugar Mat 643
  • Rica Whiteout
  • Essie As Gold As It Get's
  • Flormar NEON NO14 
  • Barry M Gold Foil
  • MoYou London Explorer collection -21



Vihreä tekstuurilakka on KIKO 643 jonka olen tuonut Espanjan reissultani ja pikkurillin sekä etusormen tyydyin värjäämään vihreällä mikälie-mistälie-lakalla, no eikä kun Flormar Neon NO14. Tosi kuvaavia nämä "nimet". Pari-kolme ihan ok kerrosta ja päälle Essie As Gold As It Get's ja siinä ne apinointikynnet nyt on.

Tykkään väreistä ja kiitos piiloinspiraatiosta Heidille :)



 --   --   --   --   --   --   --

Hi there,

My original idea was to paint some free hand roses on my pointer and middle. After too many attempts I decided to give up and stamp instead.

The green texture polish is KIKO 643, oh how I love this "names". The white nail is painted with Rica's Whiteout and it's a one coater and works great with base too. The golden stamp is made with Barry M Gold Foil polish and it's been my favorite one this far. The bottle is soon empty and I'm looking for a new golden stamping polish, doesn't have to be the same as long as it works!

My pinky and pointer has Flormar Neon green NO14 on them and topped with Essie's As Gold as it Get's all nails are topped with Rica's Glossy & Glam top coat. 


12 comments:

  1. Ihanan pirtsakat! :) Olen otettu siitä, että mun kynnet on kaivautunu jonkun päänupin sisälle. :)
    Ja mulle käy myös usein noin, että jotku kynnet pyörii silmissä ja toteutat ne itselle. Sen jälkeen joku ajatus pamahtaa päähän, että missä oon nähny nämä. Enkä niitä lopulta löydä mistää. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis olin lakannut nää ja jokunen viikko sitten pamautin kaikki vihreät lakat pöydälle ajatuksena loihtia niistä jotain joskus...sitten vaan aloin kynsien laittamisen jälkeen selailla blogisyötettä että nyt on joku ns. vialla ja sieltähän ne sun kynnet pamahti! Kiitti vaan inspiksestä! :)

      Delete
  2. Mä niin tykkään tällaisesta omenanvihreästä. Nyt mun puolestani tekee mieli alkaa apinoimaan :). Kiitos vaan teille <3.

    ReplyDelete
  3. Ai että, tosi kauniit kynnet! <3 Hyvin toimiva kokonaisuus ja nuo vihreän sävyt on ihanat :)

    ReplyDelete
  4. Ihanaa raikasta vihreää! Vähän kyllä aloin nyt himoamaan tuota Kikon tekstuurilakkaa. Saakohan noita Kikon lakkoja tilattua mistään vai pitääkö tässä lähteä Epsanjaan asti sitä metsästämään :)?

    Rican Whiteout on kyllä mainio lakka, eipä taida toista tai ainakaan kovin montaa muuta yhdellä kerroksella peittävää valkoista kynsilakkaa olla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä Kikoja saa tilattua niiden nettisivuilta, kaikki omani olen tosin laahannut jostain reissuistani -> hyvä syy matkustaa :P Ja tää Rica on ollut kyllä kaikin puolin positiivinen ylläri mulle, kerrassaan hyvä löytö!

      Delete
    2. Ai hitsi, kiitos tästä tiedosta, menenkin tästä heti kuolaamaan Kikon nettisivuille :)!

      Delete
    3. Ai hitsi, kiitos tästä tiedosta, menenkin tästä heti kuolaamaan Kikon nettisivuille :)!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!