2015-03-02

A bit of pink with a deep black soul (lopussa kivoja uutisia kynsisiskoille)

Hupsista s-tana,

Sano meikäläinen kun vaaleanpunaisela lakkasi! En todellakaan ole mikään hento vaaleanpunainen kesäperhonen, pikemminkin runsas, viininpunainen ja mausteikas viini. Huonoimpina päivinä ehkä jopa hieman sitkeä kengänpohja.

Ihminen, siis naisihminen joka tallaa viininpunaiset Dr Martens maiharit jaloissaan ei ainakaan omalla kohdallaan lukeudu keijujen kerhoon. Joku varmaan ajttelee että eihän tästä enää puutu kuin niittipanta naulakosta mutta joudun senkin suhteen tuottamaan pettymyksen.

 Siltikin olin röyhkeä muidu ja tarrasin söpöön Suzi shops & Island hops- lakkaan OPI:n kevät kokoelmasta. Ai miksi? No koska halusin ja sehän riittää.

Lakkalodjuissani ei vielä ole kunnollista vaaleanpunaista cremeä, en ole ihan varma onko vieläkään mutta parempi tämä on kun mikään tähän astisista. Peittää hyvin kahdella kerroksella mutta kolmas vaaditaan tasaisen tuloksen aikaan saamiseksi. Kuivui hyvin joten kolmesta kerroksesta ei ollut riesaa. En tosin voi väittää että vaaleanpunaisista olisi hurjaa valikoimaa, kuten sanoin, vaaleanpunainen ei ole ihan minua mutta välillä on kiva söpistellä ja mustat leimat ja aksenttikynsi antavat siihen tietynlaista kontrastia.



Koska aikoinani tilasin MoYoulta kyseisen laatan melkeinpä pelkästään kyseisen kuvion takia, en ole kuitenkaan jostain syystä vielä tuota kuviota kunnolla testannut tai ainakaan saanut sillä mitään kunnollista aikaseksi. Kaikki muut kuviot onki melko läpi koluttuja.

Tälläkin kertaa kävi niin että leima jäi vajaaksi, varsi on katkesi. Lohdutukseksi voin kertoa että kuvaamisen jälkeen kun leimasin oikean käden kynnet, toistui leima täydellisesti. En vaan millään viitsinyt kaivaa enää kuvauskalustoa esille, teidän on vain luotettava sanaani.








Sahasin, no oikeasti viilasin muuten kynsiäni lyhyemmiksi. Nimettömän murtuma alkoi olla kasvussaan jo niin lähellä loppusuoraa etten enää nähnyt tarpeelliseksi alkaa paikkaamishommiin jota olen viime viikot harrastanut. Katki vaan ja muut perässä. Jotenkin taas näin että on kivampi kun on lyhyemmät kynnet ja äkkiähän nuo taas hurahtavat pitkiksi. 

Nimettömässä muuten hilluu OPI:n ihana Emotions, täysin musta tekstuurilakka. I love it! Pikkisrilliin tälläsin laatikon syövereistä mustan sydämen, aaaarrgh, heti alkoi vaaleanpunainen ahdistaa ja oli pakko alkaa tunkemaan mustaa sielua sekaan. LOL

Hauskoja uutisia!
Piipahdin tänään muuten Mi Nailsilla ja todella kiva uutinen on että myyntiin tulee jälleen uusi Indie-lakkamerkki!!! Wohooo! Ennakkotilaamaan pääset TÄÄLTÄ. Hop hop! Maksutapoja on useita ja yli 90 euron tilaukset postikuluitta eli kimppatilaus kannattaa ellei yksin saa kyseistä summaa kokoon. Mukana ihania holo-lakkoja, kuten TÄMÄ.
TÄSTÄ pääset lukemaan Wasting LifetSTYLE-blogista kyseisitä lakoista.

Linkeistä enkä ostoksista hyödy mitenkään vaan nämä ovat vain auttamassa teitä. 

Tässä vielä kuvitus käyttämistäni lakoista:


Mukavaa maaliskuun alkua sekä maanantaita!

Hellohellohello,

Here's my first light pink nails and first light pink nail polish that actually works kind of well. Usually they are difficult to apply and make your nails just partly bald and stripy. Lovely Suzi shops & Island hops from OPI:s spring 2015 collection is very easy to apply and takes two, maybe three coats to be opaque. Luckily it dries fast so you can stop worrying from the third coat you might need. 

I'm not a big fan of these light pink colors but I can live with this one and I kind of like it. At least it brings a nice variation to my bright or dark colors. 

I used MoYou London's stamping plate from Pro collection -04. This pattern was the main reason I bought it but somehow I haven't used it before, the other patterns have been in use many times before. 

Ring finger has OPI:s Liquid Sand Emotions on it and I love that black texture polish! Too much pink isn't good for my black soul. LOL 

Happy beginning of March and Monday as well!






20 comments:

  1. Oih miten ihanat kynnet!! Tykkään pinkin ja mustan yhdistelmästä :) ja tuo leima ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että on mieleiset, leima on viel hienompi oikeessa kädessä kun aina ei vaan onnaa :)

      Delete
  2. Tosi ihanat kynnet! Itse en ennen voinut sietää vaaleanpunaisia tai pinkkejä kynsilakkoja. Mutta niin se vaan mieli muuttuu vuosien saatossa ja nykyään niitä pitää ihan mielellään. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkään en oo koskaan ollu mikään vaaleenpunanen tyyppi mut alkaahan toi jo sujua :)

      Delete
  3. Mäkin tilasin tämän laatan ihan tämän kuvion takia. Edesmenneen kanituksen lempinimi oli puhalluskukkapoika, joten se selittänee viehtymykseni voikukkiin :). Emotions kotiutui mulle kanssa vihdoin mutta en ole vielä varma tykkäänkö siitä yhtä paljon kuin Chinan Bump in the Nightista. Jotenkin tuo on niin ohutta, että saako sillä edes peittävää ilman mustaa aluslakkaa? Montako kerrosta itse laitoit näihin? China peittää yhdellä kerroksella täydellisesti. Nää kynnet ei muuten ole yhtään hemppikset! Kun pastellin yhdistää mustaan niin sehän on suorastaan räyheä <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voihan voikukka <3 Tykkäsin Emotions-lakasta, peitti kakkosella (muistaakseni) ja kuvui oikein kivasti ja nopsaan. Ekana itekkin pelästyin ekaa kerrosta. Tuosta Chinasta ei ole kokemusta mutta swatch kuvissa näyttää siltä ettei siinä ole yhtään mitään muuta hitulaa kun taas OPI:n versiossa on myös mustaa klitsua harakalle :) Pikkasen räyheä is my kind of thing <3

      Delete
  4. Ooh, aivan mahtava yhdistelmä tämä vaaleanpunainen ja musta. Ei minusta ole hemppistä vaan toimii mainiosti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä musta toi kieltämättä kontrastia tolle hömpälle, kiitos :)

      Delete
  5. Musta tuo vaaleanpunaiseen just sopivasti särmää eikä tähän lakkaukseen oo jäänytkään mitään turhaa hempeilyn makua. Ihan julmetun hienot kynnet!

    ReplyDelete
  6. Wau, tosi huiput lakkaukset! Vaaleanpunainen istuu kyllä kauniisti mustan kaverina :)

    ReplyDelete
  7. ihanat lakat ja ihana leima ja ihana lakkaus! Vaaleanpunainen ja musta on tosi kiva yhdistelmä :) Toi laatta on yks mun suosikeista, tosin en oo ikinä saanu kokonaisena leimattua noita pikkuhituloita...

    Oon ihan mielissäni Foxy Pawseista, ne on ihania! ...mutta blogin nimi on kyllä Lifestyle eikä Lifetime :DD

    ReplyDelete
  8. Voi Emma Emmmma, voi Emma Emmmaa, mä oon nii pöljä :D

    ReplyDelete
  9. Ooh, hienot, söpöt kynnet! Mä on menettänyt ihan itsehillintäni viime aikoina pinkkien ja vaaleanpunaisten kanssa ja niitä on kertynyt useampikin. Tääkin on kyllä kaunis yksilö...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia kovasti ja täytyy sanoa että itsellekkin on ehkä saattanut muutama pinkki tulla lähimenneisyydessä :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!