2015-05-29

BailandoooBailandoo

Hola!

Bileet kynsillä! Vanhat oranssit, nekin julkaisemattomat lakkaukset jouti pois kynsiltä kun alkoi Bailando soimaan. On erittäin todennäköistä että ööö vihaan? jokaista kappaletta jonka nimi on Bailando. Se edustaa sellaista musiikkia noin yleistettynä jota en juurikaan välitä kuunnella. Miltä tuntuisi kuunnella kun hoen jokseenkin kahta, max kolmea lausetta saman sävelen mukaan viitisen musiikkia? Jep!

Tämä kuva on otettu auringossa <3
Kynsilakkana tanskalaisen kynsilakkamerkin Foxy Pawsin Bailando on sentään eri maata. Toki väriltään se ehkä edustaa tuota bilettävää beibeä jota minusta ei tällä hetkellä, jos koskaan, saa näkyviin. Lakkasin huolellisen kerroksen Bailandoa jonka jälkeen tein sillä sekä Dance Legendin Wow Prism-kokoelman Danger Danger-lakalla liukufärin veteen kostutetulla meikkisienellä joka on pettämätön keino saada ylipäätänsä liukuvärjäys onnistumaan.Leimat tein myöskin holo-lakalla, nimittäin A-englandin Fonteynilla ja kuvat on napattu BornPrettyStoren pikkulaatalta BP-24, ohut kiehkurakukkakuvio toimi moitteetta ja pidin itse lopputuloksesta.


Voihan holohitula! Livenä kynnet ovat pinkimmät mutta tulkaa ihmeessä paikan päälle katsomaan!

Pssst, testaan tällä hetkellä suomalaisia Emännän-sarjan käsi- sekä jalkavoiteita, niistä lisää varmasti jo ensi viikolla!Tälviisii meillä, kuinkas teillä?
14 comments:

 1. Pirulainen, kun mä jäin tuosta Bailando-junasta kokonaan! Oon niin armottoman hidas, etten tajunnut hankkia näitä holotuksia ja nyt niitä ei saa mistään. Pöh! Mutta voinhan mä tuijotella niitä tällain ruudun välityksellä. Kiitä luojaa, etten asu tarpeeksi lähellä tullakseni kuolaamaan sun nakkeja livenä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taisin kaks näitä Foxy-hommia ostaa silloin, ekana ne ei meinannu inspata millään ja toinen on yhä testaamatta. Ehkä näitä alkaa tippua kirppareille, tosin en tiedä kuinka paljon näitä ylipäätänsä oli tarjolla, tuskin paljoa. Silleesti. :)

   Delete
 2. Nams, onpas herkulliset <3

  ReplyDelete
 3. Meillä on kans Bailando tällä hetkellä kynsillä:D Kaunista jälkeä!

  ReplyDelete
 4. ihanat kynnet ! <3 älyttömän hyvä yhdistelmä :)

  ReplyDelete
 5. Holoa koko rahalla! Ihanalta näyttää, etenkin nyt kun kattelen juuri viikon kynsillä ollutta, lohkeillutta yksiväristä lakkaustani... >.<

  ReplyDelete
 6. Kauniita lakkoja ja toimii hyvin yhteen :)

  ReplyDelete
 7. Älyttömän upee lakkaus (:

  ReplyDelete
 8. Ihaanat kyntelöiset! ♥ Niin kesäisen raikkaat ja upean kimaltelevat että ei voi kun ihastella <3

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!