2015-05-20

Vihdoinkin

Heivaanhei,

Kuten otsikossa jo viitataan, olen äärettömän iloinen sekä helpottunut että sain moninaisten epäonnistuneiden värivalintojen sekä lakkausten jälkeen (joita kaikkia en onneksi ole julkaissut) kynsilleni jotain mieluista.

Picture Polishin Imperial on ehkä maailman kaunein sekä helpoin lakattava, no okei, voi olla muitakin mutta you know? Vitkastelin hitaasti lämpiävänä ensinnäkin tämän hommaamista, tosin en ymmärrä miksi koska ihastuin tähän heti ensi silmäyksellä kun näin tämän! Toiseksi se lojui käyttämättömien laatikossa luvattoman kauan, tämän jälkeen lakkaan vain tällä!

Toiseksi lakaksi siunaantui Anna Gorelovan pöllöpullosta holottava tekstuurilakka Gamayun 15, voi näitä nimiä...ei ymmärrä.


Vaikkakin kyseinen lakka holottaa näemmä enemmän pullossa kuin kynsille siveltynä, pidin siitä. Kaksi helppoa kerrosta kuten Imperialiakin, on hyvä!

Leimaksi valikoitui BornPrettyStoresta tilaamastani laatasta BP-24 kukkakuvio Essien Penny Talkilla, täydellinen väri tähän lakkaukseen. Koodilla STANK31 saa 10% alennusta BPS kassalla.


Ihanaa kun aurinko paistaa ja voi holottaa täysillä. Lämpökään ei haittaa.


Nyt aamupuurolle, mars!24 comments:

 1. Niih! Mähän sanoin, jotta Imperial on maailman upein lakka :). Tuo kultainen leima sopii mahtavasti lakkaan. Mä en ikinä osaa valita tällaiselle kauniille lakalle leimaa, joka ei peitä koko hela hoitoa. Mullakin on joku holovaihe menossa lisääntyneen auringonpaisteen seurauksena ja kyykin koko ajan pihalla kuvaamassa nakkeja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imperial on kyllä parhautta mutta toi kuraloova oli kyllä sellanen että holotti enempi pullossa kun kynnellä...

   Delete
 2. Oooooooo mikä ihana tekstuuriholotus, tarvitsenko minä tuon?? Imperial onneksi jo löytyy, on se vaan niin hieno ja kultaisen kanssa <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoisinko ettet tarvitse, ei holota kauheesti kynnellä ja varmasti juurikin mattaisen tekstuuripinnan takia.

   Delete
 3. Holotekstuuri:o Miksei kukaan ole kertonut mulle tästä? Kynnet ovat kauniit muutoinkin mutta se toimii kyllä pisteenä I:n päälle tässä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emmietiiä, tässä se nyt on, tosin se ei juuri kynnellä holota.

   Delete
 4. Mieki halluun tuon Imperialin! ♥

  ReplyDelete
 5. Mäkin haluan tuon holotekstuurin!!! :O Siis en halua vaan tarvin ehdottomasti! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, mutta ei se kauheesti kynnellä holota. Säästyy rahat jos on joku muu kullertava tekstuuri.

   Delete
 6. Oooh miten herkullinen lakkaus! <3 Tuota Imperialia olen itsellekin kuolannut, mutta nyt pitänee ryhtyä tuumasta toiseen kun noin kauniilta sullakin näyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imperial on kyllä ihan huippu, suosittelen :) Kiitos :)

   Delete
 7. Vau, upeita lakkoja ja toimii hyvin yhteen :)

  ReplyDelete
 8. Ai että tekstuurilakkojakin on nykyään holona, miksei kukaan oo kertonu! Aivan ihanat kynnet ja lakat ja leimat ja kaikki :). Mahtava Imperial ja jumalainen leimauslakka Penny Talk löytyykin jo täältä mutta tota holotekstuurilakkaa ei löydy ja mä haluun nyt sen, siis heti :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh, jos yks tekstuuri on mukaholo niin mitäpä tuosta. Eihän se edes holota kunnolla. Imperial on parhautta ja Penny Talk myös.

   Delete
 9. siis mitä, holotekstuuri?! oon varmaan pudonnut kehityksen kelkasta.. mutta aivan ihanat kynnet, tosi nätti kokonaisuus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mukaholo, ei se hirmusti holota kun pullossa, huomaan. Kiitokset kommentista :)

   Delete
 10. Kaunis lakkaus ja jestas toi tekstuuri on upee!

  ReplyDelete
 11. On kyllä törkeen hieno lakka! Ja lakkaus :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!