2015-06-03

Vadelmainen ihanuus

Hei,

Pyörähdin jälleen pikakierroksen Ginassa todetakseni liikkuvat huhut lakkojen katoamisesta telineineen joko huhuiksi tai todeksi.
Ainakin Turun Myllyn Ginassa lakka-alttari oli yhä paikoillaan ja myyjä sanoi että kosmetiikkapuoli supistuu mutta lakat kyllä jäävät. Niiden muuttumisesta ei ollut puhetta mutta olen kuullut huhupuhetta siitäkin. Mene ja tiedä, aika näyttää. Ainakin Myllyn Gina muuttaa uuteen laajennusosaan sen valmistuttua joskus.



Aina voi toivoa ettei killinkiäkään lompakosta lähtisi kun kynsilakkojen lähellä käväisee mutta tähän astiset toiveeni ovat valuneet hukkaan. Tällä kertaa lähti pari ale-lakkaa sekä kuvissa tönöttävä Peach Coctail, ihan korallisen vadelman kautta punainen sävy joka on niin kesäinen ja varsin sievä lakka sulostuttamaan tympeää vesisateista päivääni.



Lakkasin Ginan valkoisella keskisormen sekä nimettömän ja tälläsin niihin siirtikset, simppeliä, helppoa ja nopeaa. Varsinkin kun ensin lakkaa kaikki kynnet pelkällä valkoisella, yrittää tuhria niitä kuivasuti menetelmällä jotka lopulta näyttävät lähinnä kaksi vuotiaan lapsen sutimilta. Jep jep. Poistoon lähti.


Tilalle tulleet vanulapun haituvia sisältämät lakkaukset sen sijaan ovatkin kivat :D Apua!

Hilpeää keskiviikkoa!




24 comments:

  1. Oikein nätit, herkulliset ja pirteät :)

    ReplyDelete
  2. Mun oli pakko paniikissa tilata muutama aluslakka ja pari puuttuvaa lakkaa nettikaupasta, kun en jaksanut raahata takamustani kauppakeskukseen. Eikä siellä olisi kuitenkaan ollut haluamiani lakkoja. Täällä pääkaupunkiseudulla ainoa paikka missä on kunnon ständi Ginalla on Helsingin keskusta ja muualla, esim. Vantaan Jumbossa on vain pari räkäistä laaria täynnä pulloja sekaisin. Yritä sielä nyt etsiä haluamaasi lakkaa, kun laari on vielä sijoitettu kassalle niin, että häiriköit kaikkia "oikeita" ostoksia tekeviä :). Tämä koralli on kyllä yksi herkullisimmista sävyistä ja meinasin jo lakata sillä yksi päivä mutta Essecen Off to Miami vei voiton. P.s. noi nöyhtät on aika suloisia <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö ookki nöyhtät södet? :P Mäkään en tykkää kaivella niitä lakkoja niistä laareista just koska nehän pitäs kaivaa ulos sieltä ja asettaa johkin pöydälle riviin ja mitä sellasesta sekasotkusta muka yhtäkkiä heräteosoksena ostaisit. Ne mitään heräteostoksia ole vaan tarkoin suunniteltuja retkiä joissa punnitaan otetaanko kolme, kuus vai yhdeksän lakkaa :D

      Delete
  3. Ooh<3 Miten ihana tuo lakka! Ja koristelu <3

    ReplyDelete
  4. Onpa nätit kynnet! Yksinkertainen on kaunista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Helmi, välillä onnaa olla koristelematta liikoja :)

      Delete
  5. Mie kans hyökin Ginaan kun kuulin huhuja kynsilakkojen poistosta valikoimista, pitihän se käydä hamstraamassa aluslakkaa ja valkoista lakkaa :D
    Ihan mielettömän nätit nää kynnet ♥

    ReplyDelete
  6. Onpas näpsäkkä väri toi Ginan vadelma-korallilakka! Kai munkin pitäis käydä Tampereen Ginoissa pienellä hamstrausretkellä josko täältäkin löytyisi tuollaisia helmiä. Lakkaus on kovin suloinen vanunöyhtineen päivineen!

    ReplyDelete
  7. Tosi kauniit! :) Ihana väriyhdistelmä.

    ReplyDelete
  8. Kaunis lakka ja kauniit on noi siirtokuvatkin. Tuollaiset herkät ja maalaukselliset :)

    ReplyDelete
  9. Kaunis ja herkkä lakkaus. Tykkään kovasti. <3

    ReplyDelete
  10. Onpa ihastuttava lakkaus! ♥ Ja tuo Ginan lakkakin on tosi kauniin sävyinen, ihana kesäväri :)

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!