2015-06-15

Whatever

Zau,

Täällä heilutaan vaaleanpunaisilla lakkauksilla. On niin hömppää ja söpöä ja hattaraa että ihan meinaa tulla oksu. No ei, nämä olivat ihan mukavaa vaihtelua.

Kurvasin nimittäin kierroksen Porissa sekä Turussa Essencen laareilla, Porista jäi koppaan hauska hattaralakka, vaalenapunainen jonkin sortin shimmerillä varustettu 08 whatever!-niminen lakka. Sanon näin tarkasti tuon syväluotaavan analyysin väristä koska en vaan osaa eritellä minkäsorttinen hehku ja loimutus siitä irtoaa, käy ostoksilla ja totea itse?


Whatever peitti kahdella iisillä kerroksella ja se jopa leimasi valkoisen päälle. Väittäisin tässä samoilla löylyillä että Ginan valkoinen sai kilpailijan valkoisessa lakassa. Nimittäin tämä Essencen 33 wild white ways oli aivan mainio tapaus, kaksi helppoa, hyvin kuivuvaa sekä peittävää kerrosta Essencen leveän siveltien kanssa oli kuin olisi päässyt kotiin pitkän matkan jälkeen. • Gina Tricot base coat
 • Essence 08 whatever!
 • Essence 33 wild white ways
 • Rica Whiteout
 • Glisten and Glow HK Girl Top Coat
 • BosrnPrettyStore stamping plate BP-52


Leimat on tehty BornPrettyStoren hyvin toimivasta pikkulaatasta BP-52. Valkoisen päälle leimasin siis tuolla vaaleanpunaisella whatever!-lakalla ja vaaleanpunaisen päälle töppäsin leimat Rican Whiteoutilla, kaikki toimi mainiosti. Koodilla STANK31 saapi 10% alennuksen kassalaatikosta. Laatta on itse ostettu.

14 comments:

 1. Oi miten hemppikset! Tykkään väreistä ja kuviosta<3

  ReplyDelete
 2. Kerrassaan ihanat kynnet! Söpöt on mut silti kiinnostavat. Tykkään, kun on leimat noin ristiin - toimii aina, jos vaan lakat on tarpeeksi pigmenttisiä pysyäkseen leimattaessakin suunnilleen saman sävyisinä, niin kuin tässä. :)

  ReplyDelete
 3. vau, niin söpöset ! <3 pitääpäs hankkia tuo valkoinen essence jos kerran ginasta on lakat häviämässä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoinen Essence oli kyllä hyvä! Kiitos :)

   Delete
 4. On meinaan ehanat kynnet nämä! Oikein raikkaan tyttömäiset ja suloiset :). Harmillista kun täältä Tampereelta ei saa noita Essencejä (tai ainakaan tietääkseni ei saa).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti, eiköhän ne Essencet sinnekkin kohta tule :)

   Delete
 5. Oih, on kyllä söpsöt kynnet ^.^
  Pitääpä hommata testiin toi Essencen valkoinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nanne, kandee kokeilla, ei ainakaan ole kallis :)

   Delete
 6. Vautsi, ihanat hattarakynnet! ♥ Tuo pinkki on luultavasti omalle iholleni liian sininen, mutta sulla näyttää aivan mainiolta :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!