2015-07-22

Colour Alike-keltainen leimauslakka Sunshine ja pikku bansku OPIlta

Tervehdys,

Todellakin minäkin leimausfanina loppujen lopuksi taivuin tilaamaan uudet Colour Aliken leimauslakkaset. Koska olen hitaanlaisesti lämpiävää tyyppiä - itse asiassa välillä kyllä keittää sikanopsaan - mutta kuitenkin... Tilasin nämä vasta pari päivää sen jälkeen kun ekaa kertaa MEINASIN tilata, sillä lopputuloksella että sininen oli jo myyty loppuun. "kyynel"

Seikkailin ale-laareilla Sokoksella ja silmiini osui keltainen OPIn I just Can't Cope-Acabana, viimeinen putelli, tokihan se oli pakko kotiuttaa -50% alennuksella! Koska samalla reissulla hain supernopeasti saapuneen Colour Alike-lähetykseni niin pakkohan ne oli heti naittaa keskenään.


Leiman valkkasin Mallelta saamaltani MoYouLondonin laatalta Back To The 70's -03 joka pelitti kuin unelma ja Sunshine lunasti kaikki odotukseni mustan Essien päällä. Kynsistä tuli retrot, musta-keltaiset ja ärtsyt. Tykkäsin taivastella näitä yhden päivän kunnes olikin jo päästävä toisten herkkulakkojen kimppuun.


Peukkuun leimasin vielä vastakkaisin värein Rican Blackoutilla banaanilakan päälle ja nimettömään iki-ihana OPIn musta hiekkislakka Emotions.


Onko amppari vai retro - vai jotain muuta?

Tätä lukiessanne olen jossain muualla kuin kotosalla joten mikäli kommentteihin vastaaminen kestää, älkää hertsatko - olen vain lomalla!






22 comments:

  1. Retro, ehdottomasti! Keltainen ja musta vaan on <3. Mieletöntä miten tuo keltainen leima on saman sävyinen kuin OPI:n lakka eikä yhtään vihertävä edes mustan päällä. Nää on niin mun (ja sun) näköiset kynnet :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis aivan mahtava leimauslakka! Retro on pop, nää on kyllä niin ärtsyt kynnet että varmaan joillakin on mennyt aamukaffet vääriin rööreihin :D

      Delete
  2. Tykkäsin niistä aiemmista kelta-mustakynsistä joten nämäkin iskevät. Hienot on :)

    ReplyDelete
  3. Upeat retrokynnet! Hienoa että löysit tuon OPIn keltaisen alelaarista :) Nyt tekee kyllä mieli apinoida ja tehdä mustakeltaiset kynnet, vitsit mikä lakkaus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, oli kyllä iloinen näkeminen meillä :) Tee ihmeessä musta-keltsiä, saan sitte ihastella!

      Delete
  4. Komeat on ! Acabana on kyllä hyvä keltsu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, se oli kyllä kivan pirtsakka tapaus :)

      Delete
  5. Retro! Ja aivan ihanalta näyttää ♥ Nyt mua kyllä kaduttaa etten oo tota Opin banskua ostanut, vaikka jokusen kerran oonkin sitä pyöritellyt... No, kai sen vielä jostain saa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti se kannattaa hommata jos tuntee tarvetta hyvään keltaiseen lakkaan.

      Delete
  6. Wautsi! Todella hyvin sopii keltainen ja musta yhteen. <3 Tykkään!

    ReplyDelete
  7. Upeat! Mulla tulee keltaisesta ja mustasta aina vaan ampparit mieleen mut ne toimii kyllä erinomaisesti yhteen!

    ReplyDelete
  8. Tosi upee lakkaus :) Hyvän löydön teit kyl!

    ReplyDelete
  9. Ihanan pirtsakat kynnet <3 Ja acabana on yks mun lemppareista ehdottomasti, hienoa että kotiutit sen itselleskin vihdoin :) Upeeta leimausjälkeä tekee kyllä tuo CA lakka! Pitää ehkä itsekkin hankkia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Zigi! Tämä keltsi OPI on kyllä pop ja pakko yhä suositella tätä leimauslakkaa, aivan super upee!

      Delete
  10. Enemmän retro kuin amppari :) hieno lakkaus! Musta ja keltainen on aina niin näyttävä yhdistelmä.

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!