2015-07-24

Herkkuhetki viikonlopulle

Heih,

Täällä taas! Woah, olen ryhdistäytynyt ainakin viikon ja hamsteroinut lomani ajaksi kynsikuvia esiteltäviksi.

Kesän, no kesäksi kutsutun ajan alussa tilasin itselleni Color Clubin Pastel Neonit yhtä lukuunottamatta (koska se oli loppu) ja ihastuin näihin hempukoihin välittömästi. Kaikki testaamani yksilöt ovat olleet hyväkäytöksisiä, peittäneet parilla kerroksella mainiosti ja sain jopa leimadecalin näillä aikaiseksi! Ei huaano!


Nappasin leiman MoYouLondon Fashionista-05 laatalta ja väritin sen Color Clubin lakoilla, päälle HK Girl topperi. Keskarin kynnen lakkasin Essencen wild white ways-lakalla ja kun se oli nahkeaa, eli oiva tarttumapinta decalille, nappasin deksun leimasimelta pinseteillä ja asetin sen varoen kynnelle. Painelin sen hellästi paikoilleen, leikkasin pienillä kynsisaksilla ylimääräiet reunaoilta pois ja vielä päälle top coat, aaaand you're good to go! (no okei, ei se ole täydellinen - mutta en ole minäkään)

Etu- ja pikkusormen kynsiin vielä Sally Hansenin mustaa mattaglitsua  (840 Ruffle) halliten meikkisienellä niin tulipahan sitäkin sudittua.



Niiin ja nimettömässä on edellisestä lakkauksesta kierrätyksenä OPIn musta hiekkalakka Emotions. Lazy old me...



Tällä hetkellä olen varmasti vielä unten mailla mutta myöhemmin lillun Välimeressä ja välillä upotan varpaat lämpimään (no kei, polttavan kuumaan) hiekkaan <3 samalla siemaillen kylmää juomaa, huh, elämän sietämätön keveys.


Mukavaa ja toivottavasti jo kesäistä viikonloppua kaikille! 








18 comments:

  1. Ja mähän en osta näitä muita pastelleja itselleni, en vaikka kuinka esittelet näitä ihania lakkauksia, EN! Mikä sinä onkin, että kun pastellin yhdistää mustaan niin se ei ole enää yhtään hemppis vaan ihan sikarock :). Täällä on muuten kanssa ihan kauhea helle ja juodaan jo näin aamutuimaan olutta terdellä ja otetaan aurinkoa... ASS IFFF!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu ei tollasia kande ostella, muutut vielä itekkin hempeeks ;) tääl on onneks vaan vajaat 40 astetta hikeä :)

      Delete
  2. Hiphei nyt on ihanuudet ❤️ Mun lemppari Color Clubeja! Ja siis ihan mahtava idea kierrättää tekstuurikynsi jos sitä ei jaksa poistaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, oon kato niin ekologinen kierrättäjä :) nämä on kyllä mahti lakkoja, suosittelen kaikille, koviksillekin :D

      Delete
  3. Mahtava lakkaus, ai ett tykkään! Nautihan lomareissusta! <3

    ReplyDelete
  4. Ihania pastellivärejä, ja näyttävät erityisen upeilta juurikin yhdistettynä mustaan! Leimadecalssi on onnistunut hienosti :). Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa Välimeren lämmössä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nää oli kivoja lakkoja, yllätyin kuin hyvän lastuisia ne on! Musta antaa monesti särmää, nytkin upee mustelma reidessä kun yks pöytä hyökkäs kimppuun! :) :) :) kiitti Tintti!

      Delete
  5. Kauniit! :) Nuo Essiet ovat ihania!

    ReplyDelete
  6. Ihanat! Mä joudun kans varmaan tekee jonku lakkauksen missä on mustaa ja pastellia :D

    ReplyDelete
  7. Ihanat! Pitää varmaan itsekin kaivaa pastel neonit ja musta lakka esiin. :)

    ReplyDelete
  8. Oooh miten ihanat kynnet! Näistä tulee ihan discofiilikset, jotenkin tuo värimaailma lähettää sellaisia viboja :D Ihanat, tykkään ♥

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!