2015-07-08

Keltsiä kesään!

Hai,

Hyvää helteistä heinäkuuta kaikille! Okei, otetaas uusiksi. Saattanan sade, häivy! Jos nyt ei kaikki helteistä välitä niin kait muutaman päivän ilman vesisadettakin pärjäisi?

Joskin kesäiset kelit antavat odottaa itseään ehkä jopa ensi kesään asti ainakin koto Suomen kamaralla oli pakko pistäytyä tervehtimään aurinkoa Barcelonassa. Rakastan lämpöä ja kesää mutta vaihtaisin läpitunkevan koko vuorokauden kestävän valoisuuden pimeneviin iltoihin ja siitä jäävän valon voisi jakaa tasaisesti koko vuodelle tuonne talven säkkipimeisiin aamupäiviin. Kummastuttaa miksi hemmetissä pitää olla pari kuukautta yötä-päivää valoisaa ja sen jälkeen sammuttaa valot kokonaan?

Sisso, jaarittelut ja sadattelut sikseen. Tai noh, kun kerran aloitin niin... Tässä eräänä aamuna eräs virasto kaipaili minua koskevia dokumentteja hellään huomaasa ja koska olin pyynnön saavuttua matkailemassa, sain viestin hieman myöhään ja aikaa dokumenttien hankintaan jäi armottoman vähän.

Sain paperit kokoon juuri h-hetkeksi ja marssin ylpeänä virastoon, nappasin vuoronumeron ja kävin istumaan. Kaivoin rillit kassista että voin vielä ihailla aikaansaannoksiani jonottaessani kun huomasin käteni ruopivan tyhjää, papereita ei ole missään! Pikku herneeni hartioitten välissäni alkoi surista ja muistin aamulla etsineeni keittiön kaapista hienon uuden valkoisen ja sileän kirjekuoren paperossejani varten ja laskin koko pinkan keittiön pöydälle josta ne myös työpäivän jälkeen löysin. Eli huomenna uudestaan...

Koska kesä antaa odottaa itseään kaivoin Picture Polishin Sorbetin laatikostani ja aloin sutimaan sitä kaksi reilua kerrosta kynsilleni ja olin melkein tyytyväinen. Espanjan retkeltä monen muun kynsilakkapotun mukana kotiutin vihdoin kauan suunnittelemani Essien mustan Licoricen. Jostain syystä sen hankkiminen on siirtynyt ja siirtynyt ja kun se Primor-nimisessä kempparissa tervehti minua, toivotin sen tervetulleeksi perheeseen.Essie peittää hyvin ykkösellä, leimaa mainiosti ja omaa ihanan leveän siveltimen jota niin China Glazen mustaan olen kaivannut. Tykkään ja suosittelen!Leimat temmoin MoYou:n Pro Collection -04 laatasta ja kas kummaa, pitkästä aikaa tykkäsin tekeleistäni. Ihana keltsi ja musta, kyl mie niin pal täst tykkään! Pilkut pilkkutikulla ja valmista tuli. • Picture Polish Sorbet
 • Essie Licorice
 • MoYouLondon Pro Collection -04
 • pilkkutikku
Oisko jo aika kesän tulla?26 comments:

 1. Keltainen ja musta..wau, sopiipa ne hienosti yhteen! Sitruuna-laku jäde syndrooma :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti - mulla tuli mieleen englanninlakut :)

   Delete
 2. Ai, että kun ovat ihanat. <3
  Todellakin kesä sais pikkuhiljaa tulla. Ostin uudet neonpinkit shortsitkin mutta kuka pakkasessa niitä haluaa käyttää.. no se on lämmintä sitte elo-syyskuussa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei, kiitti Heidi! Saa näillä keleillä pukea pitkät kalsarit shortsien alle :)

   Delete
 3. Ihanat! <3 Tosi hyvin sopii tuo keltainen ja musta yhteen. :3

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana lakkaus, oih! Väriyhdistelmä on mahtava ♥

  ReplyDelete
 5. Mulla on joku keltafetissi menossa ja ostelen ympäriinsä erilaisia keltuaisia :). Tätä ei vielä olekaan ja kun pankkitilin saldoa katsoo, ei tulekaan! Musta ja keltainen on niin pettämätön yhdistelmä. Et muuten varmaan taas usko mutta mulla on tässä just naputellessani kynsillä keltaista ja mustaa! Näät ensi viikolla mitä tarkoitin <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yhä pohdin pitääkö se yks OPIn keltsi kotiuttaa. Kohta sitäkään ei varmaan saa enää mistään... Ens viikolla keltsiä sitten! <3

   Delete
 6. Hertsyykkeri, ku ihana lakkaus! <3

  ReplyDelete
 7. Upee lakkaus :)! Mulla on luonnoksissa odottamas (varmaan huomenna julkaisen) lakkaus mis oon käyttäny kans Sorbetia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorbet oli kiva lakka, tykkäsin kovasti, jään odottamaan sun versiota :)

   Delete
 8. Voi että sentäs kun toi Sorbet on pirtsakan keltainen, mä himoon sitä ja sit sitä sinistä Bonbonia kanssa mutta nyt pitää olla tarkkana budjetin kanssa. Onneksi voin ihailla näitä sun tekemiä kynsiä :). Nää on niin ihanat! Keltaisen ja mustan liitto on tässä lakkauksessa ihan täydellinen, leimaukset ja pilkut kruunaavat koko komeuden :).

  Kyllä meinaan byrokratia ja paperien pyörittely on vaan niin ihanaa. Toivottavasti saat huomenna homman hoidettua ja byrokraatit ovat tyytyväisiä saamiinsa selvityksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paperit on perillä ja byrokraatit alkoivat rapistella niitä, eihän niillä enää kiire ole :) Lakka oli kiva lakattava ja piristi! Vieläkin se OPIn keltsi on takaraivossa että pitäs saada....

   Delete
 9. ei liene yllätys, mut musta nää on aivan ihanat! <3 :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nooh, ainahan se on kuitenkin kiva saada kommentti, kiva että tykkäsit, mäkin jotenkin tykästyin näihin keltuaisiin :)

   Delete
 10. Minusta Sorbet on kyllä enempi vihreä kuin keltainen, sellainen pastellinsävyinen lime! :D mut enivei, musta + lime ja musta + keltainen on ihan törkeen hienot väriyhdistelmät ja haluaisin mm. sisustukseenkin kaikkea semmosta! Rahat vaan puuttuu.. aivan ihana lakkaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Emma, mun ajatuksissa tää OLI keltainen mutta kun oikeen tuijotan sun kommentin jälkeen tät niin voi olla että se taittaa hentoon vihertävään. Eniveisseli, kiitti!

   Delete
 11. Keltainen ei kyllä kuulu ihan lempiväreihin, mutta Sorbet on kyllä herkullisen värinen. :3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keltsi on vaikee, mut Emma juur taitto tän limen suntaan :)

   Delete
 12. ihanat kesäkynnet ! sorbet on nimensä mukaisesti makia herkku <3

  ReplyDelete
 13. Keltainen ja musta on aina hyvä yhdistelmä :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!