2015-07-29

KIKO 488 ja Anna Gorelova Gamayun

Moe,

Vielä yhdet ajastetut ennen kotiinpaluuta! Kiitos mikäli olet jättänyt edellisiin kommenttisi ja anteeksi mikäli en ole kyennyt niihin vielä vastaamaan!

Tällä erää kynsille pääsi niin ikään Barcelonan KIKO-storesta nappaamani KIKO 488 eli Pearly Golden Camellia. Jänskä kultaisella namishimmerillä varustettu korallipinkin sävyinen ihanuus. Koostumus oli hieman normia paksumpaa muttei kuitenkaa vaikea levittää. Kuivumisaikakin oli hieman totuttua pidempi mutta ei mahdoton ja kuivui kuitenkin eikä jäänyt ikuisiksi ajoiksi kynsille venymään.

Nakkasin leimat BornPrettyStoren pikkulaatalta BP-56 Essien Penny Talkilla joka on täydellinen leimaamiseen ja laattakin toimii moitteetta. Kolmioniitit myös paikoilleen, tosin joudun aina taistelemaan näiden asettelun kanssa. Nämäkin lensivät varmasti ainakin kymmenen kertaa!Keskariin ja nimettömään pääsi pitkästä aikaa Dance Legend Anna Gorelova sarjasta Gamayun, voi näitä nimiä. Ensin motkotetaan kun ei ole nimiä ja sitten kun on niin miten ne tuntuvat ei venäjää osaavan suuhun niin vaikeilta?!

Lakka kuitenkin on ihana ja erikoinen, helppo ja laadukas namunen.Mites, uskaltaako sinne tulla? Paistaako vai onko pakkanen? 12 comments:

 1. Vettä tulee ku Esterin hanurista!! Gamayun tuli ostettua, kiitos sinun mutta ei ole vielä päässyt kynsille asti. Ja kyllä, kolmioniitit on pikku piruja asetella kynnelle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin tuntuu tulevan, miks pitää koko ajan sataa? Eikö ookki noi kolmiot huonosti käyttäytyviä! :D

   Delete
 2. Täällä paistaa aurinko mutta ilma on muuten viileä. Eli oikeastaan ihan mahtava sää! Tänne vaan takas heti <3. Tuo Kiko näyttää ihan supersöpöltä. Jopa mäkin hellyn sille, vaikka koralleja jotenkin karsastankin. Mutta tuo kultainen shimmer pelastaa kaiken :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on satanu ja on kylmä, ihan liian kylmä. Kultainen shimmer pelastaa kaiken :) <3

   Delete
 3. Oi miten tyylikäs kokonaisuus! Hyvät värivalinnat, oikein herkullinen lopputulos :) ♥

  Ja täällä päin kyllä paistaa aurinko, parvekkeella meinasi jopa paahtua, mutta kyllähän tuolla vähän tuuleekin :/ Ehkä sä tuot kesän mukanasi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos NS :) Ens viikoks luvattu lämpimämpää!

   Delete
 4. Tosi kaunis lakkaus :) Meillä päin paistaa aurinko ja on lämmintä!

  ReplyDelete
 5. En suosittele tulemaan takaisin! :D
  Kynnet on oikein nätit ja tuo kiko. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vikatikki, näpit jäässä jo! Kiitti Fani <3

   Delete
 6. Onpas melkoinen herkkulakka tuo Kiko :). Ihana lakkaus, värit on just kohdalleen, leimaukset suloiset ja lentävät kolmioniititkin ovat löytäneet juuri oikeat paikat kynsiltä. Tervetuloa Suomeen, toivottavasti tuot lämmön ja auringonpaisteen mukanasi matkatuliaisina :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ens viikolla viimeistään alka kesä täälläkin, eiks jees?! Kiitti Tintti!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!