2015-07-31

TOP 10 tänään

Moy,

Meikä-nainen on päk in pisnis, eli takaisin sateisessa Suomen maassa. Tuntuu eksoottiselta pitää sukkia ja jopa sisätiloissa pitkähihaista paitaa noin neljänkymmennen asteen helteiden jälkeen. Toki vähempikin lämpöasteita riittää mutta että tämä alle 20 astetta ja sadetta heinäkuussa ja koko ajan, noutänkjuu.

Noh, takaisin pisniksiin. Belegwen blogissaan julisti haasteen kaikille kynsisiskoilleen listaamaan top kympin kynsilakoista. Sanottakoot että oma listaus muuttui joka päivä kun valitsin siihen lakkoja, eli mitään yhtä ainutta oikeaa listaa ei saa varmasti keneltäkään. Milloin tulee ooh uuhh, aiai mulla on tääkin, tää on ihana. Seuraavaksi, eieiei toi pois, tää tilalle. Miks mä ton tonne laitoin, voinks mä edes laittaa tollasta...jallajalla.

Tällä erää listasta tuli tämän näköinen, hieman syksyä ilmassa, johtunee vesisateessa. Lakat eivät ole mitenkään paremmuusjärjestyksessä.

1. OPI DS Extravagance 

Herkku, niin herkku lakka että tuskin raaskin lakata sillä muuten kuin jouluna ja juhlapäivinä.

 2. Dance Legend Wow Prism - Gothic Vell 

 Ihana musta holohippupieru joka loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä!



 3. Picture Polish - Imperial 

Ehkä kaunein violetti lakka jonka omistan, sekä laadukkain, aivan uskomaton koostumus! Kiersin tätä lakkaa kuin kissa kuumaa puuroa, ihme piirileikki ennen kuin annoin periksi ja ostin sen! Vähän kun säästelisi viimeistä parasta konvehtia rasiassa, ja rouskis, odotus palkitaan.


4. Picture Polish - Autumn 

Toinen saman merkin ihanuus, täydelline syksyinen oranssi. Rakastan syksyn värejä ja kuulautta ilmassa samalla kaivaten kesää mutta ottaen syksyn sadon ilolla vastaan pimenevine iltoineen, kynttilöineen kaikkineen. Herätys, nyt on kesä!


5. China Glaze - Stellar 

En edes itse tajua mitä tämä tekee tällä listalla, se vaan on jotenkin ihana ja kaunis ja kimaltava ja kaunis ja ihana...



 6. Gina Tricot - Blue Bug 

 Tämä on vaan niin koppakuorianen, koppa-koppa-koppa-koppa-koppakuoriainen <3 



 7. Foxy Paws - Primadonna

Kaunis, kaunis Primadonna joka vivahtaa sinertävään hennolla holoefektillään ja on niin uniikki väri omassa lakkalaatikossani etten vaihtaisi millään sitä pois. 



8. F.U.N Lacquer - Starry Night Of The Summer

Tämän nähdessäni en epäröinyt hetkeäkään, maailman kaunein sininen hololakka joka on niin täydellinen koostumukseltaan että en ole toista samanmoista lakkaa tavannut. En vaihtaisi. vaikkakaan sininen väri ei tällä hetkellä tunnu mukavalle ajatukselle kynsillä.


9. Zoya - Sansa

Ihana tumman lila shimmerlakka, tällä hetkellä hyvinkin kutsuva sävy.


10. Anna Gorelova by Dance Legend - Bogeyman

Tämä tummanpuhuva, mattapintaiseksi kuivuva lakka on kaunis päällyslakallakin mutta mielestäni kauniinpi mattapinataisena. Sisältää ihanaa kulta flakesia, ainakin vihreää ja punakkaakin shimmeriä. nimikin on kutsuva! Ihanuus <3



Sillälailla, siinä oma listani, joko olet julistanut omasi? En halunnut tehdä mitään syvääluotaavaa analyysiä lakoista vaan enemmänkin kertoa lyhyesti mitä ne merkitsevät minulle!

Olin tosrtaina, ekana päivänä Suomen kamaralla, menossa Postiin noutamaan uusia leimauslaattoja ja melkein kävelin lasioven läpi kunnes monttu ammollaan katsoin aukioloaikoja, tiskin takana olevaa naista, aukioloaikoja, tiskin takana olevaa naista. Ovi lukossa!

Ei meisseli, kesäaikana sulkevat kuudelta, mikä vtun kesä? Vettä sataa ja paleltaa, noh, menin City Marketin puolelle ihmettelemään miten paljon immeiset olivat ostaneet uutta Pätkis-jäätelöä ja ostin evääksi patongin ja juoman, ajelin keskustaan kuvitellen olevani menossa Stokkan MAC-pisteelle ostamaan meikkivoidetta. Kun perille päästyäni ihastelin putelleja, tyttönen laski kassaa eikä juurikaan noteerannut minua joten katsoin asiakseni puuttua peliin ja kysin häneltä että ookkona lähdössä kotia.

Hän kertoi sulkevansa klo 19, kait varmaan joku KESÄAIKA! Noh, mulla on tapana ollut olla pikkasen liian myöhään monesti joka paikassa joten koitetaanpas lauantaina uudestaan paremmin juonenkääntein! Pölö mikä pölö, nyt on kesä!

Noh, toivotan kesäistä viikonloppua teille pöhkikset <3



22 comments:

  1. Oijoi miten hyvä lista! Aika sama lakkamaku meilä! Imperia, Extravagance ja Sansa on minunkin suosikkeja. Bogeyman odottelee korkkaustaan, siitä tykkään varmasti.
    Toivottavasti lauantaina on parempi tuuri, kylläpä ihmisillä on kiire töistä kotiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bogeyman on ihana! Joo ja kyllä mullakin ois kiire töistä kotiin, toellakin :) Ite vaan aina aattelee että täällä on kaupat auki ysiin, ja posti kasiin, niinku aina. :D

      Delete
  2. Mä haluun Sansan!!! Tää vois helposti olla munkin lista vaikka tänään :). Ihanuuksia lakkoja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä sun Sansa pitää hommata! Mitäköhän siinä listalla tänään olis jos tekis... :)

      Delete
  3. Tosi hyvä lista! Mullekin kelpais jokainen näistä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, tää olikin kiva idis tehdä! Hyvä sinä! :)

      Delete
  4. Voi kyllä mun pitäis tehdä kans oma suosikkilista, en oo vaan saanut aikaiseksi. Kivoja lakkoja kaikki tyynni:)

    ReplyDelete
  5. Voi mitä ihanuuksia. Tulee aina sellainen olo että oma lakkakokoelma on jotenkin vajaa kun katselee muiden listoja :D omaa listaa en ole vielä saanut aikaiseksi julkaista :)

    ReplyDelete
  6. Meikä on pöyritelly ajatusta omasta topten-listasta. Vielä en oo uskaltanu kaivella laatikoita... :D

    ReplyDelete
  7. jallajalla :D tervetuloa Suomeen. Kärsitään ulkomailtapaluuangstista yhdessä. Pätkisjäätelö kyllä kieltämättä helpotti tuskaa, en ihmettele suosiota.

    Upea lista, tuo Starry Night of the Summer huutelee mun nimeä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikkasen meinaa palella mut jos tää tästä... Starry Night on upea!

      Delete
  8. Holohippupieru <3

    Hyvä lista!

    ReplyDelete
  9. Oijoi mikä lista! Gothic Veil ja Sansa olis ihan pakko hankkia samoin kun tuo Autumn. Extravagance, Imperial ja Starry Night päätyis todennäköisesti myös munkin top10 listalle. Pitäis varmaan kyhätä samanlainen listaus kokoon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä ootan Tintti sun listaa, ellet oo jo tehnyt, tuun just koht kurkkimaan! :)

      Delete
  10. Toinen toistaan upeempia lakkoja <3 Yksi noista saattaisi olla munkin listalla, mutta en tiiä pystynkö oikeasti valitsemaan vain 10 lakkaa, tuntuu mission impossiblelta :D

    Voin kuvitella kuin otti päähän, kun posti oli jo kiinni! Kesäajat on ihan tyhmiä kyllä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis olikin vaikee, jos nyt pitäs valkata niin varmaan taas tulis erilainen lista! Joo, ja mikä ihmeen kesä? :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!