2015-07-20

Tyttöseilorit

Hii-o-hoi,

Koska kaikki muutkin, eli ainakin Fani, Charming Nails ja raitojen mestari Belegwen raidoittavat kynsiään erinäisten vinyylien ja teippien avulla - päätin minäkin kantaa raitani kekoon.



Vinyl it Up-vinyylien avulla raidoitin valkoisella Essencellä maalatut kynteni ja sudin päälle Sokoksen tarjouksesta kotiin laahaamaani Essien Splash of Granadinea. Älyttömän kaunis magenta pinkki jota laitoin kaksi kerrosta pikkurillin sekä etusormen kynsiin sekä vinyylien päälle myös. Ei ihan perus-seilorit mutta tämä on mun paikka ja voin tehdä ja sanoa mitä haluan, lällislää :)


Vinyylit käyttäytyivät hienosti, ankkurin heitin tietenkin vinoon, eihän se muuten pidä!

Kiitos kun et tuijota ja kiinnitä huomiota virheisiin jotka itse saan huomata vasta valokuvista huonon lähinäköni takia. En haluaisi tämän takia kuitenkaan luopua rakkaasta harrastuksestani joten toistaiseksi jatkan tätä sottaamista ainakin vielä.


Nimettömässä kerros Essencen valkoista jonka päällä tekstuurilakka Dance Legendiltä. 

Koko komeus kuorrutettu kohulakka HK Girl top coatilla joka on niiiin mainio, toivottavasti saadaan pian takaisin! 

Käytetyt kamat:


  • Essie - Splash of Grenadine
  • Essence Wild White Ways
  • Dance Legend - Effect Sahara Crystal - Mountain Snow
  • Hk Girl top coat
  • Vinyl It Up-kynsivinyylit
Näihin kuviin - tähän tunnelmaan <3



25 comments:

  1. Minä en ainakaan katso mitään virheitä joten ole ihan huoletta vaan. Sulla on hyvät kuvat :)
    Ei voi olla totta, mulla on seuraavana tekolistalla tyttösailorit! Ajattelin että seuraavat teen kyllä vaaleanpunaisena enkä ainaisella sinisellä ;) nämä on hienot, tykästelen ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitos sulle, yhden kuvan vaihdoin vielä vauhdissa tai siis etusormen lakkauksen kun siinä oli melko suuri "möhkäle". Ketuttaa vaan kun vaikka miten yrittää tihrustaa ja kun kuvat läsähtää näytölle niin tulee otsapalmu. Jään odottamaan sun versioita tyttöseiloreista, nämä oli kuitenkin kiva tehdä näin edesmenneen isä-seilorin tyttärenä :)

      Delete
  2. Raidat on <3! Ihanat kynnet! :) En mä mitään virheitä näissä näe, joten älä nyt lopeta missään nimessä! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raidat on kyllä kivat, mutta onpa niissäkin tihrustamista :) Enkä lopetakkaan, uholla olen vääntänyt jo monet kynnet näitten jälkeen :D Kiitos raitamestari!

      Delete
  3. Ei näy virheitä ei vaikka kuinka yrittäisin tihrustella :D
    Sailorit ja kaikenlaiset raitakynnet iskee myös meikäläiseen ja nämä niin ihanan värisetkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyttöjen seilorit tuli puskista, kiitos Heidi :)

      Delete
  4. Huippusuloiset tyttöseilorit! <3 Mun tän kesän seilorit on vielä tekemättä... hmm.... pitääkin laittaa mietintään! :D Raidat on aina niin pirtsakoita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raidat oli mun ekat, oli kiva tehdä. Odotan Jutta sulta vähintäänkin erikoisen väriyhdistelmän seiloreita :)

      Delete
  5. Siis mähän en tykkää seiloreista enkä varsinkaan tällaisista ällösöpöistä pinkeistä! Mutta hitto soikoon, Woman, sä teit sen :). Mä tykkään näistä kynsistä vaikka siellä on vielä ankkurikin mukana, mistä mä en ainakaan tykkää... yhtään! Ettäs tiedät! Kai mä nyt sitten joudun itsekin tekemään jotkut sailorit, että pääsen vähintään kertomaan miten vähän mä niistä tykkään :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saattapi olla että laitoin sen ankkurin siihen ihan sua varten :D Luin nimittäin yhdestä sun blogikommentista että tykkäsit yksistä raitakynsistä kun niissä ei ollut ankkuria, hihihii :) <3

      Delete
  6. mä RAKASTAN seilorikynsiä enkä varmana kyllästy niihin ikinä. Siltikään en saa ite ikinä aikaiseksi tehdä sellaisia. MIKSI? Raidoissa on varmaan liian suuri epäonnistumisen mahdollisuus niin en jaksa alkaa turata :D tein mä tosin yhdet meriteemaiset kynnet turvallisesti leimaamalla. Nyt mä jaarittelen, mutta enivei, ihanat on nämä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä muakin pikkasen ekaojen raitojen väsääminen jännitti mut yllättävän kivuttomasti ne syntyi. Kiitoksii! :)

      Delete
  7. Aivan ihanat kynnet ja tosi kivan sävyinen tuo Essie! Et saa kyllä lopettaa, teet hienoja kynsiä ja tykkään kovasti sun blogista! :) Nyt mäkin viimeistään haluan tehdä seilorit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Helmi, enhän mä lopeta, välillä vaan turhautuu kun ei näe liki ja valokuvissa sitten totuus paljastuu. Tees äkkii seilorit, tuun sitte ihmettelemään :)

      Delete
  8. Öö, missäs näissä on muka jotain virhettä? Kyllä se nyt taitaa olla niin että kynsien tekijä näkee aina itse lakkauksissaan kaikenlaista pientä häikkää, jota kukaan muu ei näe. Kokonaisuus ratkaisee ja tässähän on kyseessä aivan ihana kokonaisuus! Mikä suloinen tyttösailorilakkaus, tykkään tästä tosi paljon :). Ihanan värinen tuo magentapinkki Essie, oikein herkkupala. Nyt tekis mieli tehdä tyttösailorit itsekin!

    Äläkä nyt hyvä ihminen lopeta! Sun blogiasi on aina ilo lukea ja lakkauksesi on upeita :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. No se pahin kuva meni vaihtoon, eli lakkasin etusormen kynnen uusiksi mut toi hemmetin teksti unohtui siiheen :) Lakka oli kyllä kiva, bongasin ihan lähiviikkoina sen Sokoksen tarjouksesta 9,90€, ketä sellaista nyt voip vastustaa? Enkä mä mitään lopeta vaan tulen piinaamaan teitä söherryksilläni ainiaan!

      Delete
  9. Oijoi. <3 Aivan ihanat! Miten mä oon nyt niin rakastunut seiloreihin. <3

    ReplyDelete
  10. Ihanat <3 Tää kesä on ollut niin ankea, että mulla on oikeastaan seilorit tekemättä kokonaan. Yhdet vähän sinnepäin tein mutta etenkin lempparini, koralliseilorit, on tekemättä. Tässä lakkauksessa on kyllä kaikki kohdallaan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sissi! On kyllä niin vilunen ja sateinen kesä että mieleen alkaa hiipua syysvärit jo tätä vauhtia, toivottavasti vielä saataisiin lämpöä tänne pohjolaankin :)

      Delete
  11. Voi kultapieni, mihin vikoihin? Ihan tosissaan näissä ei ole minkäänlaisia virheitä, suotta murehdit ♥

    Aivan ihana tyttömäinen seilori-look, kyllä näyttää makialta! Jos en olisi juuri toteuttanut itsekin minttuista vastaavaa, varmaan sutisin jo pinkkiä lakkaa menemään ankkurinkuvat silmissä :)

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!