2015-07-19

Who wants to live forever?

Tervehdys kynsisiskot,

Lakkasin kynteni kauniilla Fabyn Wembley '86-lakalla joka viittaa Queenin mahtavaan musisointiin kysesisellä areenalla. Kumpa olisin ollut siellä silloin.

Luultavimmin tuolloin olin tuijottamassa matematiikan koetta joka ei ollut lempiaineeni tuolloinkaan ja kirjoittelin turhautuneena sivuun Queenin Who Want's to Live Forvever-kappaleen sanoja. Ehkä enkun ope saisi vilkaista sitä ja antaa armoa puuttuvista matemaattisista kyvyistä...Lakka kaljuuntui ekalla kerroksella mutta toisen kerroksen lisääminen korjasi kaiken ja jälki oli moitteetonta. Leimasin tähtensä ansainneen kynsilakan sekä sen innoituksen a Englandin Foneteyn-lakalla MoYou:n Back to the 70's-laatalta. Yksi vuosikymmen sinne tai tänne...

Tykkään näistä Fabyn lakoista niiden miedon tuoksun sekä hyvän laadun vuoksi. Testasin paria muuta kyseisen merkin lakkaa ja sain marmoroinnin onnistumaan sekä leimasivatkin kivasti vaalealle pohjalle!

Lakkoja voit tutkia www.fabynails.fi sivuilta, sävyjä on melkoisesti. Fabyn FB-sivut löydät täältä. Lakkoja voi ostaa kaunetta.com nettikaupasta josta yli 40 euron tilaukset toimitetaan veloituksetta.Lyhyestä virsi kaunis, seuraavaan kertaan taas! 16 comments:

 1. Wembley on kyllä ihana lakka, varmasti kauneimpia sinisiäni! Jos en omistaisi niin näitten sinun kuvien jälkeen alkaisin sitä himoita :) leimatrkin on niin nätit ja sopivat aiheeseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä myös tykästyin kovasti tähän sävyyn ja ihanaa kun ne ei niin kauheesti kärtsääkkään :)

   Delete
 2. On muuten hitsin kaunis sininen :). Oikein sellainen supersähköinen. Onko siinä peräti sitä rakastamaani glass fleckiä? Iishk! <3. Ja tää leima on yksi mun lemppareita, kuten koko ko. laatta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä mieleinen ja kyllä siinä taitaa ripaus sitä sun rakkautta olla :) Mietin kun tein näitä että onkohan tämä laatta yks niistä sun laittamista, luulen että on! Ihania kuvioita! <3

   Delete
 3. En aio innostua Fabysta tippaakaan, mutta tuon lakan sävy on kyllä juukelin sievä!

  ReplyDelete
 4. Vitsit miten ihanan sähäkkä sininen! Ja leima istuu sen päälle mainiosti :) Ihanat nämä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia, toivottavasti sun reissu on sujunut hyvin :)

   Delete
 5. Ihan täydellisen värinen kynsilakka, oikein tuollainen täydellinen sininen tuijottelulakka! Leimaukset vielä oikein allekirjoittaa lakan ihanuuden :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tämä oli kyllä todella mieleinen lakka kaikin puolin! Kiitti Tinttinen :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!