2015-08-17

Fanaattinen fuksia ja tarina kadonneista antibiooteista

Hei kynsikamut,

Heti kun alkoi syksyttää niin säätiedotukset suoltaa hellelukemia! Ironista kyllä, muistan hyvin noin sata vuotta sitten kun palattiin näihin aikoihin takaisin koulun penkille niin luokka täyttyi auringonvalosta ja katkerana tähyilin ulos aurinkoon kunnes havahduin Reginan rääkäisyyn.

Tämän kertaiset lakkaukset eivät nyt varsinaisen kesäiset ole, vaikkakin kirkasta väriä niistäkin löytyy mutta musta kynsilakka pitää huolen siitä ettei hempeilyyn ole tälläkään kertaa tarvetta.


China Glazen Fuchsia Fanatic oli melko ohutta koostumukseltaan mutta peitti kahdella kerroksella lyhyeksi pätkäistyt kynteni. Musta lakka on Essien Licorice ja ihanalla leveällä sudilla työt sen kanssa sujuu mainiosti.


Fuksian väriset ruusudecalit keskareihin, Claire's JUNK, pinkki glitter lakka kirkkaalla pohjalla nimettömiin meikkisienellä ja taas mentiiin. Nimittäin kampaajalle, tätä lukiessanne on tukka hyvin ollut jo muutaman päivän eli kohti uutta rapistumista.




  • China Glaze - Fuchsia Fanatic
  • Essie -Licorice
  • Claire's JUNK
  • Decals G155

Mikäli kuvittelette että olen elänyt siivosti, ilman yhtään mokailua, voitte toki halutessanne jatkaa elämäänne tässä harhakuvitelmassa ja hypätä lukemaan jo seuraavaa blogia. Muille kerron miten sitä kuuluu kompastella elämässä.

Olimme siis lähdössä siippani kanssa Kreikan matkalle. Mukaan tarvittiin antibiootit sillä eihän kuuria sovi kesken jättää. Lääkkeen otto tapahtuisi kun olemme ilmassa joten päätimme että otan lääkepurtilon käsimatkatavaroihini jossa myös omat allergialääkkeeni olivat.

Ymppäsin kaikki pillerit samaan pussukkaan jossa olivat myös huulirasva, silmätipat ja muuta tuiki tarpeellista lennon ajaksi.

Parin tunnin kuluttua vielä kotona ennen lähtöämme tarkisitin vielä että kaikki on mukana, kurkkasin pussukkaan ja ihmettelin itsekeseni että mikä hemmetin pilleripaketti tuokin on ja viskasin sen pihalle. (haloo!!!)

Koneessa tovin istuttuamme siippa tokaisi että nyt olisi aika ottaa lääke. Jolloinka samalla sekunnilla päähäni iski tieto kuin pesismailalla pamauttaisi, että eieiei, älkää, olen viskannut lääkkeet pois pussista ja ne lojuvat kotona. Kuulin miten siippa keräsi kaiken itsehillintänsä sihisten hiljaa vieressäni. Hehheh, olin todella pahoillani idiootista päästäni josta voi tieto kadota täysin ennalta arvaamatta ja etukäteen varoittamatta. Loppu hyvin kaikki hyvin, saimme kyseiset lääkkeet paikallisesta apteekista seuraavana päivänä ja kuuri jatkui!

Mitä tästä opimme? Todennäköisesti minä en mitään mutta joku voi joskus kysäistä vielä ovella että onko kaikki varmasti nyt mukana...




22 comments:

  1. Heheh voi sinua :) mulla on kyllä ihan samanlainen pää, nimimerkillä odotin isoja veronpalautuksia kilometrikorvausten muodossa...sitten muistin kuukausia myöhemmin etten edes täyttänyt sitä hakemusta!!!! Voi mikä pässi!!! Mutta ne kai saa takautuvasti?
    Heiiii ja mistä minäkin saan nuita siirtokuvia?? Mitkä kynnet,wau!!! Toimii!! Tykkään! Meillä on niiiin sama maku kynsissä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu kyllä niitä voi jälkeen hakea :D mulle nyt aina sattuu kaikenmoista! Muistaakseni decsut on Mi Nails-kaupasta? Kiitos <3

      Delete
  2. Oivoi mikä rakkauslakkaus <3 Miksei mulla ole tuollaista räväkkää pinkkiglitteristä lakkaa, kun muistaakseni omistan nuo samaiset decalit. Olisin voinut matkia sinnuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu nää decsut on kivoja, mulla on onneks vara arkki kun oon viljelly näitä päästä varpaisiin :) ei kait se matkimista ole jos samoja decsuja ja kiltsuja käyttää? Mun mielestä ei :)

      Delete
  3. Onpas nättiä kynsillä:))

    ReplyDelete
  4. Onneksi sun pää on ruuvattu hartioihin kiinni murunen <3. Mä nään aina painajaisia, että olen lähtenyt lomalle ilman kameraa. Ihan kuin se olisi maailmanloppu, mutta siltä se unessa tuntuu :). Nää kynnet on taas niin mun makuun! Ihan täydelliset värit ja koristeet. Perjantaina taitaa mullakin olla ajastettuna postaus ihan samoilla sävyillä :D (yllättää ketä?).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Älä muuta viserrä :) no hemmetti kyllä kuvia reissuilta pitää saada, eihän se ole matka eikä mikään muuten! Eikä edes yllätä ketään :D <3

      Delete
  5. Oooo Ämmmm Geeee! Huikeen ihanat! *drooool* Menin ihan sekasin, uuh, mitkä kynnet <3

    Enpä ookkaan vissiin aikasemmin kommentoinu vaikka hyvän tovin oon jo sun blogia seurannu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Sanna ja LOL! Kiva kun sait vihdoin sana arkkusi auki :) tule toki uuseemminkin!

      Delete
  6. Haha, sun kanssas... :D
    Ihana lakkaus! <3

    ReplyDelete
  7. Aivan ihanat, suorastaan täydelliset <3 Nuo decalit on ehkä pakko saada! Hah, mikä tarina :D Sattuuhan sitä aina välillä..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Emilia ja kiitti kommentista!!! Kiva kun tulit käymään :) ja mulle ei saru aina välillä vaan AINA!

      Delete
  8. Hihihi :D Voi että sun kanssa !

    Kynnet on ihan mahtavat! Juuri sellaiset mistä itse pidän <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä oon vähän pölly :) Kiitos Fani :) <3

      Delete
  9. *reps* siun koheltamiselle, sama ois voinut tapahtua myös miulle ;DD
    Onpa vaan ihanan räväkät nää kynnet! Wau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En usko et näin vois tapahtuu kelleen muulle :D Kiitos Nanne!

      Delete
  10. Varsin ihastuttava pinkin ja mustan sympioosi :)

    ReplyDelete
  11. Voihan antibioottiunohdus sentään, onneksi sait hankittua Kreikasta samaa lääkettä ja jatkettua kuuria! Hajamielisyys on jännä juttu ja itsekin on tullut unohdettua monenlaisia juttuja ja odottelen jännityksellä, että mitä kaikkea sitä vielä ehtiikään unohtaa.

    Mutta lakkaus on kuule aivan mahtava! Tuo siirtokuva ja glitter sopivat niin hienosti ton pinkin tai onkose ehkä fuksian värisen lakan kanssa että ei sitä voi edes ymmärtää. Ihanat, tykkään kympillä!

    ReplyDelete
  12. Hahhah, ihana Sole :D ♥ Tuollaisia aivopieruja sattuu itse kullekin, onneksi tarina sai onnellisen lopun ja antibiootit löytyi Kreikastakin :D

    Aivan ihana lakkaus, kyllä musta ja pinkki vain tykkäävät toisistaan - ja minä näistä kynsistä ihan höpsönä ♥

    ReplyDelete
  13. Upee lakkaus! Varmaan ihan kauhee tunne siinä kohtaa ku tajusit lääkkeiden jääneen kotiin! Aika kuumottava olo hetken siinä kohtaa :D. Mä oon kaks kertaa tällä viikolla jättänyt kotiavaimet sisälle, hehee. Ekan kerran jätin miehen porukoiden avaimet niille sisälle kun oltiin koiravahtina porukoiden ollessa ulkomailla ja sit jouduttiin hakemaan miehen veljeltä avaimet armeijasta yli tunnin ajomatkan päästä :DD seuraavana päivänä jätin omat kotiavaimeni meille sisälle ja mies joutui lähtemään kesken työpäivän melkein tunnin ajomatkan päästä avamaan mulle ovea! Täytyis varmaan liimata ne avaimet mun käteen kiinni ku ne aina jää jonnekki!

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!