2015-09-04

Colour Alike-verkkosukkikset

Zau,

Joku joskus kesämmällä keksi leimata ruudut kynsille ja lisätä kukkadecalit päälle ja niistä tuli mökkiverhot, vai oliko se pöytäliina? En muista kummat, enkä tiedä kenen alkuperäinen idea edes oli joten kunnia hänelle kelle se kuuluu, kättä ylös jos se olit sinä!


Itse en ruutuverhoista tai pöytätuukeista välitä joten päädyin verkkosukkiksiin! Pohjana Colour Alike kauuuunis nude hololakka 575. Kuvittelin lakan olevan luirua ja huonosti peittävää mutta luuloni osoittautui onnekseni vääräksi. Lakka peitti miltei ykkösellä, ja ihan takuuvarmasti toisella kerroksella. Luulitte että sanoisin kakkosella, ettekö luullutkin? Hah!


Verkkosukkikset, tai jonkin kanahäkin seinät leimasin MoYouLondon Pro Collection -02 laatalta Essien mustalla lakalla ja pakkohan sitä oli kukkia lisätä! Muistin että omistin mustat kukkadeksut mutta katin kontit! Päädyin siis näihin pinkkeihin.

Olen aivan ihastunut tähän lakkaan! • Colour Alike 575
 • Essie Licorice
 • MoYouLondon Pro Collection -02
 • Decalit
Rattoisaa viikonloppua kullekkin! 
30 comments:

 1. Kaunis lakka ja ihanat koristelut :)

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi miten nätit kynnet oot loihtinut. <3

  ReplyDelete
 3. Oih, on kyllä hirmuisen ihanat kynnet ^.^
  Ja juu, mie ainakin luulin, että olisit sanonut kakkosella ;DD

  ReplyDelete
 4. Kyllä on kivat! Tuo lakka on ältsin hyvä ja nätti:)

  ReplyDelete
 5. Miun pitää ehkä käydä hakemassa tuo lakka, näyttää niin kivalta! Ja kauniit on kynnetkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia, on kyllä hyvä ostos :)

   Delete
 6. Joskus sata vuotta sitten harrastin tälläisiä lakkauksia. Konadin laatalla verkot ja päälle kukkatarrat. Nykyään tarrat on vaihtuneet decaleiksi. Voisikin verestää vanhoja ja lakata joskus tällä tyylillä, hyvältä näyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sata vuotta sitten tarroilla, nykyään decaleilla, niin ne ajat muuttuu :) Kiitos :)

   Delete
 7. Tää lakkaus on nyt niin ihana että tulen tuijottelemaan näitä kuvia vielä moneen kertaan tänään. Upea CA:n lakka ja niin nätit koristelut että pitäis varmaan itsekin uskaltautua kokeilemaan taas noiden siirtokuvien kanssa askartelua vaikka mulla on joku ihme ongelma niiden kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvat on kyllä ihan pepusta mutta minkäs eää teet. Decalit on kyllä kumma laji, jotenkin mäkin kyllä vierastan niitä, tuntuu vähän huijaukselta tällätä niitä kynsille ja sitten vielä väittää päälle että on koristellut kynsiä.

   Delete
 8. Tällänen koristeluyhdistelmä osaa olla kyllä kaunis <3

  ReplyDelete
 9. Sis miten mä oon missannut tän postauksen! Täh ja häh? No, onneks huomasin fb:stä. Mä en varmaan ikuna pystyisi laittaan verkkosukkiksia jalkaan tai kynsille. Mulla on jo joku kauhea angsti pitsiä kohtaan. Mitäpäs jos kuitenkin testaisi? Eihän se ota jos ei se annakaan? Joo, mä matkin nää ens viikolla. Just sellaiset outside the box -lakkaukset. Saako kuitenkin tehdä mustalle pohjalle valkoiset verkkosukat? Mulla on ihan varppina jotkut tollaiset siirtokuvatkin tuolla kansiossa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kerron sulle salaisuuden, en oo ikinä verkkosukkiksia edes omistanut koska näyttäisin niissä lähinnä piknik-paistilta :D paa vaan verkot vinkumaan :)

   Delete
 10. Tosi kaunis lakkaus! Varmasti mustilla kukilla ei olis ollut yhtään näin kivat (:

  ReplyDelete
 11. Voi miten ihastuttava kokonaisuus! Nää on jotenkin hirveän sensuellit ja kauniit, oikein naiselliset :) <3

  ReplyDelete
 12. Voi verkkosukat, mullekin tuli vahingossa sellaset. Ja itse asiassa niissäkin on kukkadecaleita mutta silti ihan erilaiset. Tää on jotain sielujen sinfoniaa varmaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä juur, kiitos kommentista Hannatic!

   Delete
 13. love the flowers with the netting. really cool Secretarial look

  ReplyDelete
  Replies
  1. True, lol! There's a hidden secretary in me, thanks Dina!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!