2015-09-14

Tilaan lisää aurinkoisia syyspäiviä

Hyvää maanantaita,

Ketä etoo maanantait? Mua ei. En ole koskaan ollut allerginen viikon alulle, sen puoleen kuin viikonlopullekkaan. Monet kiroaa maanantait, mutta ilman sitä ei tulee perjantaitakaan, ja koska olen sen sortin duunari että voin olla viiikonloputkin töissä, on se pyhä viikonloppu jotenkin menettänyt merkityksensä. Silti ehdottomasti lempivapaapäivät sijoittuvat viikonlopulle! 
Ehdotankin kunnon säästötalkoita ja laitetaan kaupat kiinni sunnuntaisin!

No mutta. Lakkaukset ovat varsin helpot ja mieleiset. Teki mieli vielä pirteitä sävyjä ja käsi hapuili Kiko-laatikon suntaan. Kun sain yhden kerroksen Kikon 340 Light Blueta kynsilleni, alkoi käteni hapuamaaan Picture Polish-laatikolle ja nostin sieltä kauan käyttämättömänä olleen Whimsyn. 


Whimsy oli tismalleen samaa sävyä kuin KIKO mutta ihanalla shimmerillä varustettu. Kun kerran Picture Polishien äärellä olin, nappasin sieltä koko rivin pöydälle ja mietin mitä niillä keksisi. 


Päädyin väkertämään vinyyleillä ja lakkasin raidan Electric Dreamilla sekä Sorbetilla.

Ennen vinyyleiden asettelua laitoin kerroksen Essien Gel Setteriä jonka päälle vinyylit, lakkasin raidat, vinyylit pois ja jälleen kerro Essien Gel Setteriä.


 Valmis! Moro!

P.S. Näitä lakkauksia tehdessäni, ketään ei vahingoittunut, mikään ei kaatunut ja kaikki on vielä ehjää, hyvä minä!
24 comments:

 1. Oi, aivan ihana tuo Whimsy! :) Maanantaista en kyllä tykkää yhtään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollu tosi kiva maanantai :) Kiitos Enail!

   Delete
 2. Wau, ihanat! :)
  Whimsy on kyllä nätti. Ite lakkasin sillä viimeksi reilu vuosi sitten :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ketä näillä nyt alvariinsa viitii lakata kun uutta lakkaa suoltaa tuon tuostakin :D kiitos Roosa :)

   Delete
 3. Ihanan simppelit lakkaukset ja hauskat väriyhdistelmät! Tykkään kovastipaljon :). Whimsy on tietenkin aina <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whimsy on kaunis, simppeli = helppo = sopii mulle! Kiittiksii Malle :)

   Delete
 4. Kauniit kynnet ja ihana Whimsy! Mä sitten vihaan maanantaita, viikonlopun jälkeen on aina niin hankala asennoitua uuteen viikkoon... Maanantain ärsytyksistä selviää vain ajattelemalla, että kaikki hankaluudet johtuu maanantaista ja että seuraavana päivänä helpottaa! Maanantai voi toki olla myös jonain muunakin viikonpäivänä, esim. tiistaina, jos maanantaina on ollut vapaata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, mulla oli tänäön ihan mahti maanantai vaikkakin työpäivä olikin mutta ehdin sitä ennen vaiika mitä kivaa :)

   Delete
 5. onpas erinomaisen kiva lakkausidea! Saatan kopioida, kun nyt ajanpuutteen vuoksi olen yksinkertaisten lakkausten ylin ystävä :D ja vähänkö nätinsävyinen tuo Kiko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiko muuten oli yksistäänkin nätti ja nää kynnet oli sellaset laiskuuden hetelmät :)

   Delete
 6. Voi vitsit, että toi Whimsy on kaunis ♡
  Ja lakkauksetkin on yksinkertaisuudessaan näyttävät ^.^

  ReplyDelete
 7. Whimsy on ehana lakka, nätti kuin mikä! Sitä ei edes kannata lähteä hautaamaan koristelujen alle, joten nää koristelut on just sopivat. Tässä lakkauksessa on sellainen värikäs mutta tyylikäs tunnelma. Nyt vaan sitten alkoi himottamaan toi electric dream...

  Ja mä kyllä inhoan maanantaita kovin paljon ja heti seuraavalla sijalla inhokkipäivissä on sunnuntai, koska sen jälkeen tulee maanantai. Mutta hei, onneksi kohta on jo tiistai!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä niitä nahkeita maanantaita mahtuu tännekkin mutta noin pääsääntöisesti mulla ei oo allergiaa :) Tänään vois sanoa että oli oikein mahti maanantai, töihin vasta klo 14 ja sitä ennen ehti lakata varpaankynsiä ja käydä uimassa ja liunaalla ja töissäkin luisti kivasti :)

   Delete
 8. Voih kuinka ihanat, oikein mahtavan pirteät! ♥ Itse kuulun muuten siihen joukkoon joka vihaa maanantaita, kun onnistun saamaan aina viikonloppuna unirytmit mahdottoman sekaisin ja sitten koko maanantain vietän zombikoomassa valmiina nukahtamaan millä vain hiljaisella hetkellä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ymmärrän ton zombikooman jos joutuu nouseen aikasin mutta meikä ei aikaisista aamuista onneks joudu kärsimään koska meen aina aikasintaan kympiksi töihin, tsemppiä ja kiitos Nena Sofia!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!