2015-10-09

I'm Pretty Serious about boobs

Tänään perjantaina vietetään roosa nauha päivää. Käsi sydämellä on nauhan teema tänä vuonna ja se symboloi välittämistä.

En väitä mitenkään tietäväni mitä kaikkea ihminen joutuu käymään läpi rintasyövän kohdatessaan. Nöyrästi päädyn kohottamaan virtuaali maljan kaikille naisille, rinnoilla tai ilman.Kuvalähde: http://flavorwest.com/index.php/pink-champagne.html

Olen hommannut itselleni roosa nauhan tänäkin vuonna, ja kuljen ylpeänä kynnet pinkkinä nauha rinnassa. Kynnet pinkkinä vain tänään!

Lakkana KIKOn 504 Pearly Glaze Pink. Nimettömässä kaksi kerrosta Pretty Serious Dimension Xää, joka on äärettömän kaunis kullanvärinen tekstuurilakka.


Leimasin Models Ownin Chrome Gold-lakalla joka ihme kyllä toimii minulla hienosti. Leimasin BM-323 laatalta piikkilankaa kuvaamaan asian haastavuutta ja pikkusormien kynsiin roosa nauhoja (BM-321) noh, kulta nauhoja mutta ymmärtänette ideani?Kynnet ovat värikkäät ja pirteät huolimatta asian vakavuudesta ja toivonkin joka naiselle iloa ja onnea sekä voimia elämään, sen kuohuihin ja iskuihin vasten kasvoja, tekisi mieli vielä lisätä että vasten tissejä, mutten viiti, koska silloin olisin mauton.


Mukavaa viikonloppua, TGIF! 

18 comments:

 1. Siis mä en tiedä miten tää on mahdollista, mutta unohdin kaiken kiireen keskellä koko Roosa Nauha päivän. :/ Kynsiä en nyt kerennyt tekemään ( tulee jälkijunassa ), mutta täytyy vaikka laittaa jotain vaaleanpunaista päälle! <3

  Sun kynnet on kyllä todella nätit ja hyvin onnistuneet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koko lokakuu on pyhitetty tämän asian tiimoille joten vielä on hyvin aikaa, kiitos Fani :)

   Delete
 2. Ihanat vaikka en hirmu pinkki fani olekaan. Mulla ei ole pinkkiä tänään koska en eilen ehtinyt lakata. Mutta blogissa on PP New York ihan sattumalta kyllä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en oo minäkään mikään pinkki fani mutta hyvän asian puolesta olen valmis uhrautumaan! :D New York oli nätti, kiitti Taina :)

   Delete
 3. Hups, unohdin myös koko päivän vaikka aihe on koskettanut vähän turhan läheltä. Hyvä, että muistit, asia on tärkeä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä, tärkeä juttu, kiitos Sissi :)

   Delete
 4. Tää on nyt joku alitajuinen muistutusjuttu mun päässä! En muistanut koko päivää tänä vuonna mutta eilen laitoin pöydälle valmiiksi lakat tämän päivän lakkauksia varten. Ja ne on pinkkejä! Kiva, että mun aivoissa toimii edes joku yksinäinen pieni aivosolu :). Toi Kikon lakka on ihan mieletön! Se pitäis kyllä jostain vielä kaivaa :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun aivot on Malle niin hyvät jottei parempia voi olla, koska ne on sun aivot :) Toi Kiko oli sanotaanko ihan jees, pullossa kauniimpi kuin kynsillä :)

   Delete
 5. Upea lakkaus tärkeän asian puolesta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Upeudesta en tiedä mutta tärkeä asia, kiitos Katarooma! :)

   Delete
 6. Kyllä noilla kynsillä kelpaa viettää tätä tärkeetä päivää :) hienoa että tuet tätä päivää!

  ReplyDelete
 7. mullakin pinkkiä kynsillä just tän päivän kunniaksi :) ihanat kynnet, katsoin pitkään jo instagramissa <3

  ReplyDelete
 8. Kauniit roosanauhakynnet :)

  ReplyDelete
 9. *giggles* you said boobs.
  *cough* jokes aside. Great mani. I like how you put it all together.

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!