2015-11-20

Because I can!

No nyt saatte taas ihmetellä että eikö  tällä kynsihörhöllä ole muita kuin punaisia ja sinisiä lakkoja. Onon, mutta kun nyt kerran pääsin vauhtiin niin ajattelin vähän päästellä.

Sissi tässä taannoin postasi lakkauksen ensimmäisellä Picture Polish lakallaan. Pidemmittä puheitta mietin omaa PP valikoimaani ja muistelisin ensimmäisinä olleen kauniin sinisen Forget Me Not ja Flirt-lakan. Flirt ei nyt tähän postaukseen päässyt (sorry darling) mutta O'Hara oli sen verran kaunis kirkas punainen että se läpäisi seulan kirkkaan sinisen kamuksi. 


Vehtasin näiden lakkausten kanssa ainakin kaksi tuntia! Jos nyt leuka loksahti auki niin nysväsin vasemman käden etu- ja keskisormen kanssa muutamaan kertaan kun yritin ensin tehdä vinyyleillä rajoja hieman erinäköiseen lakkaukseen mutta ketut siitä mitään tullut. 


Myös etusormien sydämet tein leimadecal-tekniikalla koska onhan tuota mahdoton saada leimattua suoraan enkä omista clear-stampperia. 

Olen antanut itseni kuulla huhuja että MoYouLondonille olisi joskus vuodenvaihteessa tulossa oma versio tuosta kirkkaasta leimasimesta. Mene ja tiedä, aika näyttää pitikö huhu paikkansa.

Leima on peräisin MoYouLondonin Fashionista-03 laatalta ja leimalakkana Essencen Fame Fatal, valkoinen pohja on sekin Essencen. 




  • Picture Polish Forget Me Not
  • Picture Polish O'Hara
  • Essence Wild White Ways
  • Essence Fame Fatal
  • MoYouLondon Fashionista -03



Ajatelkaa jos olisi vain mustavalkoinen näyttö ja jokainen joutuisi kuvittelemaan värit niin kun vuonna kivi ja keppi tehtiin!
Niin ja kattokaa mikä mulle eilen tuli! -> KALSU!
Wohooooo!
Hauskaa viikonloppua ihanat muidut!




18 comments:

  1. Pitäisköhän minunkin puna-sinistellä kun näyttää niin hyvältä! Kivaa viikonloppua, täällä lumi maassa ja lisää tulee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NYT voi sanoa että täälläkin on valkoinen maa :) Kiitti Taina!

      Delete
  2. Nää on niin sairaan hienot! Mun sinipuna siirtyikin maanantaille, joten aloitetan ensi viikkokin samoissa väreissä :). Nyt mun tekis ihan pikkasen mieli hankkia tämä O'Hara! Mulla ei ole vieläkään PP:n punaista lakkaa, kun en osaa päättää. Toi sydän on muuten ihan yli-ihanuus. Tääkin pikkukuvalaatta pitäis siis hankkia ihan vaan ton sydämen takia, höh. Muuten noi kuvat on liian pieniä mun kynsille, mutta tää olis just sopivan kokoinen. Kivaa viikonloppua! Mä meen huomenna taas hakeen lisää piparirullia :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unelmoin rullista, nam! O'Hara on kyllä nätti, kunnon kirkas punainen. Mua himottaa se Arabia-homma (ylläripylläri) Kiitos Malle ❤️

      Delete
  3. Tosi hienot! Ei sitä aina tarvitse olla joka kynnessä härpäkkeitä :D Ja saatan lainata tuota ideaa tehdä hankalasti kohdistettavat leimat leimadecaleina :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lainaa ihmeessä! Mulla ois saletisti vimpulassa muuten. Kiitti Veriena!

      Delete
  4. Oi, mikä ihana neulekuvioleimauslaatta! Ja ihanat lakat. Toistan itseäni ja totean että punainen ja sininen on kiva väriyhdistelmä :) Repesin tuolle mustavalkonäyttö jutulle, tuli niin puskista :D kiitos illan piristyksestä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä kattelin nääs muksuna Rosvo Rudolfia, se oli mustavalkoinen ihana lastenohjelma :) Kiitos sulle Enail :)

      Delete
  5. Ooh, niin kauniit! <3 Rakastuin heti tuohon sydämeen!

    ReplyDelete
  6. Mä mietin että mikä himputti on kalsu, mutta sehän olikin kalenteri :). Onneks sait sen ennenkuin lakko ehti alkaa, nyt varmaan saa odotella kynsilakkalähetyksiä viikkokausia. Mutta en katso pahalla lakkoja, kyllä työläinen saa lakkoilla etujaan puolustaakseen.

    Forgetmenot ja Ohara on ihan valtavan upea väriyhdistelmä! Punaista ja sinistä tulee harvoin yhdisteltyä, en tajua miksi? Toivottavasti toi MYL huhu pitää paikkansa ja toivottavasti se leimasin olis löllö, koska kovilla leimasimilla en vaan osaa leimata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on sama, en osaa yhtään leimata koviksilla ja kalsu on joo kalsu :) Multa löytyy välillä näitä omia sanoja. Meille tuli muuten tänään posti, onkohan täällä joku lakkorikkuri liikenteessä? Kiitti Tintti!

      Delete
  7. Kaunis väriyhdistelmä toi punanen ja sininen :) Täytyisköhän itsekin kokeilla :D

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!