2015-11-06

Essie Virgin Snow & Haute Tub = Ralliprinsessa

Heleää perjantaita ja viikonlopun alkua.
Sain käsiini jo toista kertaa Essien talven 2015 Virgin Snow-kokoelmasta ihanan, yhdellä kerroksella peittävän Haute Tubin sekä kokoelman nimikkolakan Virgin Snown.
Virgin Snow on kaunis sinisen sävyinen vaaleaan liilaan taittava kaunokainen. Juuri sellainen kun voi kuvitella ensilumen kimmeltävän kirkkaana talvisena pakkaspäivänä juuri ennen sinistä hetkeä. You know?
Virgin Snown koostumus on ohuempaa kuin Haute Tubin ja lyhyet kynnet saa kahdella kerroksella peittävän tuloksen. Uskoisin että vaikka kerroksia pitäisikin? pitkiin kynsiin lisätä kolmaskin, on se kuitenkin niin nopea kuivumaan ettei ongelmia todennäköisesti tule.
Blogini FB-sivuilla on muuten vertailukuva Virgin Snown melkein dupeelle!


Vielä en halunnut tarttua villapaita enkä lumihiutale-laattoihin. Talvea varmasti tulee riittämään vielä kyllästymiseen asti. Huimaa miten kauan mietin sanaa lumihiutale, en saanut sitä millään päähäni. Tuli lumikidettä ja jäähilettä. Aivo parkani ovat jo jäässä.


Toteutus näillä lakoilla on hieman erikoinen. Kenties moderni pienellä twistillä joka on luotu ihanilla Sanna Taralta tilaamillani strasseilla. Näiden strassien hommaamiseen liittyi hauska keskustelu Mallen kanssa kun yritin selittää hänelle millaisia haen ja vihdoin iski jackpot kun sain vaivoin selitettyä kuvauksen ja hän ystävällisesti linkkasi tuotteen minulle. Kiitos!

Enpä nyt osaa analysoida näitä muuta kuin ralliprinsessa-lakkaukseksi :D


Pikkurillin, nimettömän sekä peukaloputin kynnet ovat lakattu Haute Tubilla, yksi kerros riitti. Todella upea koostumus tässä! Loput nakkilot ovat maalattu Virgin Snow:lla.


Kerros pikakuivattajaa päälle ja pieni odotus ja laitoin suorat vinyylit peukkuun ja etusormeen ja lakkasin etusormen Haute Tubilla ja peukkua lakkaessani minua hieman pelotti riittääkö Virgin Snow peittämään tumman HT:n.
Riitti mainiosti! Kaksi ohutta kerrosta teki tehtävänsä ja irroitin vinyylit varoen, ja kas, olin tyytyväinen rajoihin. Vinyylit ovat Vinyl It Up-kaupasta tilatut, ja ne toimivat upeasti.


CityMarketeissa on Essie-tuotteet Plussa-kortilla 10€ 30.11.2015 asti. Myös CesarsShopista saa tilattua Essien lakkoja kympillä. Kaikki linkit on lisätty vain ihan huvin ja urheilun vuoksi ja koska mulla oli kerrankin aikaa. Ostoksistanne en hyödy enkä klikkailuistakaan sen koommin. Enjoy!

Muistakaa isää <3

Ihanaa viikonloppua, minä pääsen systerin hellään huomaan <3
22 comments:

 1. Haute Tub pitänee hommata joululahjaksi itselle :) tykkään sun kynsistä aina kun ovat niin omaperäisiä ja mun tyylisiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tais olla muun yleisön mielestä vähän turhankin omaperäiset - ite kyllä tykkäsin näistä :) Kiitos paljon Taina!

   Delete
 2. Voi pihkura, kun nuo molemmat lakat on ihan liian nätit. Mä jo päätin vakaasti, etten hanki tästä kokoelmasta mitään mutta saas nähdä. Nää olis jotenkin ihan mun näköiset kynnet, joten tykkään ihan kympillä rallirinsessoista :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää oli ne kaks jotka halusin tästä kokoelmasta, en muita. Mäkin viihdyin näissä, kiitti Malle :)

   Delete
 3. Vau! Tosi tyylikäs kokonaisuus ja ihanat värivalinnat :)

  ReplyDelete
 4. Nämä on kyllä mielettömän hienot. Kokonaisuus on jotenkin todella onnistunut ja suorastaan rakastan noita strasseja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin rakastan niitä, kiitti Paula!

   Delete
 5. Ahh toi haute tub... saan aina nailgasmin kun nään sen xD heeei hyvä että vinkkasit tosta että cesarsilta saa kympillä essieitä, pakko tilata toi haute tub ja frockn' roll vai mikä sen nimi olikaan!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo just Frock 'n Roll ja sen on kyllä ihana lakka myös, kiitti Daniela :)

   Delete
 6. Voi Haute Tub sentään, mikä huikea lakkayksilö! Ihanaiset on kynnet ja kauniit on koristelut elikkäs tykkään kympillä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta virka Tintti! Kiva kun tykkäilit!

   Delete
 7. Onpa kaunis tuo Haute Tub! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, on se kyllä nätti. Kiitos Tuuli :)

   Delete
 8. Haute Tub<3 Mä tarvitsen tuon lakan. <3 Aivan upean yksinkertaiset kynnet. :)

  ReplyDelete
 9. Voi jehna, että on kauniit lakkaukset ♡ On kyllä upean värinen toi Haute Tub ♡

  ReplyDelete
 10. Voi apua, nää on ihan mielettömän kauniit! Uskomatonta miten tällainen lakkaus suhteellisen yksinkertaisella toteutuksella voi jättää niin monimutkaisen ja upean mielikuvan! ♥

  ReplyDelete
 11. These kind of combinations, pastel and dark polishes, look always classy. I like it very much!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!