2015-11-04

Sininen kaneli

Tervehdys kaikille ruudun tahi jonkun mun, ainakin kuvaa ja tekstiä näyttävän vekottimen äärelle virittäytyneet kansalaiset.

Enpä olisi kuuna kullan valkeana uskonut että lopputulos tämän kertaisissa kynsissä olisi ollut tämä kun ajattelen mikä oli alkuperäinen suunnitelma. Alun perin nimittäin kynsillä piti olla matattua mustaa sekä pirtsakkaa beigeä!


Toisin kävi kun äkkäsin etten ole vielä käyttänyt ZOYAn ihanaa Cinnamon lakkaa sekä Essencen The Darks 17 Indigo to go! makaa tuokin yhä käyttämättömänä.


Korjausliike on tehty ja molemmat on ympätty samaan lakkaukseen, vieläkin näitä kahta kauemmin marinoituneiden decalsien kera.


Lakkasin Cinnamonilla peukun, keskarin sekä pikkurillien kynnet ja loput eli etusormen sekä nimettömän sinisellä Indigo To Go-lakalla. Cinnamon sekä Indigo To Go vaativat kaksi kerrosta, yhdellä reilullakin pärjäisi näin lyhyillä kynsillä mutta mikäs noita oli levitellessä, kelpo kavereita molemmat.


Ai niin, leimasin muuten liukuvärin Cinnamonilla lakattujen kynsien päälle BM-301 laatalla olevasta kuviosta. Vahvistin kynnet päästä väriä hieman siveltimellä jotta liuku olisi edes jotenkin uskottava.


Töpsykkä-pituisista kynsistä tuli omasta mielestä kivat, pullokuvasta ei. Sorry. • ZOYA Cinnamon (Flair Collection)
 • Essence I <3 Trends The Darks 17 Indigo To Go!
 • BM-301
Kohti parempaa!

22 comments:

 1. Huh mitkä värit <3 näistä kynsistä sain kunnon inspispuuskan. Harmi vain etten näin aamusta sitä pääse hyödyntämään :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että inspiroiduit, Heidi. Paa inspiraatiot muistiin, tai ehkei kaikille muille käy kuin mulle että ne myös katoaa melko nopsaan muistista.

   Delete
 2. Haha, selvästihän noissa kynsissä on mustaa ja beigeä! :'D Mulle käy aina samalla tavalla, että lopputulos on kaikkea muuta mitä mielessä oli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ajatukset vaan vie mukanaan kun rantautuu lakkojen äärellle, siinä ei ole mustalla ja beigellä mitään sanottavaa :D

   Delete
 3. Aivan mielettömän upeat kynnet! Wau! ♥_♥
  Ei ihan heti tulis itsellä mieleen sekoittaa lakkaukseen ruskeaa (kuparia?) ja tumman sinistä, mutta nämähän toimii aivan mielettömän hyvin, kuin luodut toisilleen ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, eihän ne ehkä olleet se ensimmäinen väriyhdistelmä joka tulisi mieleen ainakaan beigestä ja mustasta mutta hyvinhän tässä kävi :)

   Delete
 4. tosi mielenkiintoinen yhdistelmä mustaa ja beigeä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookki Emma, aivan hurjasti beigeä hyppii silmille! :)

   Delete
 5. Järjettömän upeat värit yhdessä! Miks mä jätin tän Essencen kauppaan? Täähän on ihan niin kuin se uusi OPI Give Me Space. Tahtoo :). Nää kynnet on jotenkin ihan sun näköiset. Mausteiset, kirpakat, kultaiset ja lämpimät <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en kyllä tiedä onks tää niin kuin se uus OPI jonka siniseen kyllä ihastuin kun kyttäilin niitä Wiklundilla. Joku vois vertailla! Kiitos taas päiväni piristyksestä Malle <3

   Delete
 6. Ahhahaha otsikko :'''D olin ihan ihmeissäni kun klikkasin postauksen auki että mitä ihmettä tästä voi seurata kun otsikko on tollanen ;D
  Tosi ihanat kynnet, aivan älyttömän kauniit värit ja koristelut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Daniela, pare varoa kun otat kaapista kanelia ettei se olisi sinistynyt ;)

   Delete
 7. Metallinen sininen näyttää niin ihanan ylelliseltä. Tosi kiva väriyhdistelmä ja kivat koristelut :)

  ReplyDelete
 8. Sininen kaneli toimii kuin häkä, ihan hulppee värien yhdistelmä tässä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookkin sininen kaneli vinha keksintö :) Kiitti Tintti :)

   Delete
 9. Nämähän kelpais vaikka pikkujoulukynsiksi. :) Vaaleansininen sopii hyvin ruskean kanssa, mutta enpä ois arvannut, että tummempikin sininen näyttää sen kanssa näin hyvältä. On kyllä makean näköinen tuo Essencen lakka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, pikkujouluksi ihan sopivat! Kiitokset PS :)

   Delete
 10. Cooper and blue...wow, it looks edgy and cool. Great manicure!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!