2015-11-23

Smoky-kynnet

Jos kerran muutkin niin kyllä minäkin! Nimittäin teen Smoky-kynnet. En havainnut niistä käytettävän tuota nimeä aiemmin mutta nytpä käytetään.

Kun Malle teki eräät lakkaukset (joita en nyt löydä), tokaisin kommentissa että tarviinkohan minäkin tuon Yves Rocherin Smoky Effect Top Coatin. Seuraavana päivänä blogini Facebook-sivuilla oli viesti erittäin ystävälliseltä  ja tarkkasilmäiseltä lukijalta, että hänellä olisi vapaana kyseinen lakka ja sain sen miltei toimituskuluilla itselleni. Kiitos kovasti, en silloin vielä edes tajunnut miten ihana tapaus tämä todella on!


Itse en ollut kuitenkaan niin luova että hoksottimeni olisi sanonut että sitähän voi käyttää ihan pelkästäänkin. Onneksi on viisaita kynsikamuja. Tässä muutama lakkaus jossa kyseistä lakkaa on käytetty: Belegwen, BunnyTailNails ja Charming Nails, Aika kovassa seurassa painitaan mutta mulla tuli nyt tällaset tapettikynnet.


Ihan on muuten saaketin hankala pötkyläpullo pitää kiinni kuvattaessa. Muutoin sivellin on aivan todella hyvä, vähän kuin Essien Suomi-suti. Pohjalla kirkkaan aluslakan päällä kaksi kerrosta Smoky-lakkaa ja päällä mustalla Essien Licoricella leimatut ÜberChic 01-03-laatalta kunnon tapettileimat. Laatta on ensimmäiseni sorttia Über ja olen vakuuttunut, tosi hyvin toimii!


Mä niin tykkään näistä <3


Mites siellä, iskeekö savukynnet?

Sujuvaa alkuviikkoa!




30 comments:

  1. Oi nämä on superhienot!!! Smoky tosiaan löytyy ja nyt tuli himo käyttää sitä taasen :)

    ReplyDelete
  2. Ai että, tälläset kynnet on täydelliset pikkujoulukynnet.<3 Pitäiskö munki kokeilla tuuria ja kommentoida tähän, että tarviinkohan mä tätä lakkaa (tarviin!) ;D

    ReplyDelete
  3. Onnea neitsyyden menetyksestä! Siis Übereiden suhteen :). Mä oon vielä yrittänyt pitäytyä pois tilaa-napilta. Mä tykkään näistä varsinkin mattaisena ihan pimeesti. Hyvä kun laitoit ton tapettileiman, koska muistin siitä, että pitääkin kokeilla tällaisia kynsiä tuollaisella leimalla :). Nää iskee ja lujaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pitää tehä uusiks koska näissä tuli liian tumma pohja. Kandee koklaa Uber-laattoja, toimii mainiosti :) Tänks Malle :)

      Delete
  4. Ihanat kynnet! Tällaiset jutut leviää blogipiireissä kuin tauti (mietin esim. vesivärilakkoja ja MILVin decaleita), mut mulle tuli just sellainen olo, että tuo lakka pitäis saada! Yhtään Yves Rocherin lakkaa en omista enkä muutoinkaan ole ko. merkistä kovin innostunut, mutta tämä kieltämättä kiinnostaisi ja just näin käytettynä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mullekkin tää oli eka YR lakka. Tällästä tää on, yks sekoo lakasta = kaikki sekoo lakasta, kiitti Helmi :)

      Delete
  5. The YR black polish is one of my favorite ones and I love what you made with it. I like it matte very much, it looks super chic!

    ReplyDelete
  6. Nää on hienot! Tällaset savuisen mustat mustalla leimatut kynnet on jotenkin tosi tyylikkäät :). Mä yritin tällaisia itsekin, mutta lopputulos jäi lähinnä harmittamaan. Tarttee koittaa uusiks jossain vaiheessa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pitää myös uusia nää, tuli liian mörö pohja näihin. Jään odottamaan sun uusintaa! Kiitti Tintti :)

      Delete
  7. Oi, kyllä on ihanat! Tumma ja savoinen iskee aina :D

    ReplyDelete
  8. Ihanat! Tuo Rocherin lakka kannattaa kyllä omistaa, se on niin ihanan erilainen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa mieltä et se kandee hommata, kiitti Belegwen :)

      Delete
  9. Iskee kyllä! Todella ihana tuo lakka ja upeat kynnet. :)

    ReplyDelete
  10. Todellakin iskee! Upeat lakkaukset ♡
    Miulla pitää ehkä kans hommata tää lakka ;)

    ReplyDelete
  11. Älyttömän hienot! Mulla on ollut tän lakan ostamisesta saakka suunnitteilla samanalainen lakkaus, mutta pitsileimoilla. Nyt vaan odotan et rupee tekee mieli lakata mustalla :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kiva! Odotellaan inspistä, kiitos Tinkerbell!

      Delete
  12. Onpas kivan näköiset tällaiset savukynnet :) pitääkin harkita tuollaisen lakan hankkimista! Tosi kaunis tuo leimakuvio, sopii hyvin tuon savun seuraksi!

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!