2015-05-29

BailandoooBailandoo

Hola!

Bileet kynsillä! Vanhat oranssit, nekin julkaisemattomat lakkaukset jouti pois kynsiltä kun alkoi Bailando soimaan. On erittäin todennäköistä että ööö vihaan? jokaista kappaletta jonka nimi on Bailando. Se edustaa sellaista musiikkia noin yleistettynä jota en juurikaan välitä kuunnella. Miltä tuntuisi kuunnella kun hoen jokseenkin kahta, max kolmea lausetta saman sävelen mukaan viitisen musiikkia? Jep!

Tämä kuva on otettu auringossa <3
Kynsilakkana tanskalaisen kynsilakkamerkin Foxy Pawsin Bailando on sentään eri maata. Toki väriltään se ehkä edustaa tuota bilettävää beibeä jota minusta ei tällä hetkellä, jos koskaan, saa näkyviin. Lakkasin huolellisen kerroksen Bailandoa jonka jälkeen tein sillä sekä Dance Legendin Wow Prism-kokoelman Danger Danger-lakalla liukufärin veteen kostutetulla meikkisienellä joka on pettämätön keino saada ylipäätänsä liukuvärjäys onnistumaan.



Leimat tein myöskin holo-lakalla, nimittäin A-englandin Fonteynilla ja kuvat on napattu BornPrettyStoren pikkulaatalta BP-24, ohut kiehkurakukkakuvio toimi moitteetta ja pidin itse lopputuloksesta.


Voihan holohitula! Livenä kynnet ovat pinkimmät mutta tulkaa ihmeessä paikan päälle katsomaan!

Pssst, testaan tällä hetkellä suomalaisia Emännän-sarjan käsi- sekä jalkavoiteita, niistä lisää varmasti jo ensi viikolla!



Tälviisii meillä, kuinkas teillä?




2015-05-20

Vihdoinkin

Heivaanhei,

Kuten otsikossa jo viitataan, olen äärettömän iloinen sekä helpottunut että sain moninaisten epäonnistuneiden värivalintojen sekä lakkausten jälkeen (joita kaikkia en onneksi ole julkaissut) kynsilleni jotain mieluista.

Picture Polishin Imperial on ehkä maailman kaunein sekä helpoin lakattava, no okei, voi olla muitakin mutta you know? Vitkastelin hitaasti lämpiävänä ensinnäkin tämän hommaamista, tosin en ymmärrä miksi koska ihastuin tähän heti ensi silmäyksellä kun näin tämän! Toiseksi se lojui käyttämättömien laatikossa luvattoman kauan, tämän jälkeen lakkaan vain tällä!

Toiseksi lakaksi siunaantui Anna Gorelovan pöllöpullosta holottava tekstuurilakka Gamayun 15, voi näitä nimiä...ei ymmärrä.


Vaikkakin kyseinen lakka holottaa näemmä enemmän pullossa kuin kynsille siveltynä, pidin siitä. Kaksi helppoa kerrosta kuten Imperialiakin, on hyvä!

Leimaksi valikoitui BornPrettyStoresta tilaamastani laatasta BP-24 kukkakuvio Essien Penny Talkilla, täydellinen väri tähän lakkaukseen. Koodilla STANK31 saa 10% alennusta BPS kassalla.


Ihanaa kun aurinko paistaa ja voi holottaa täysillä. Lämpökään ei haittaa.


Nyt aamupuurolle, mars!



2015-05-15

Ruiks-ruiks!

Hophop,

Jospa lopettais tämän ruikkaamisen kun ei näe sitä tai tätä tai tota, näen mainiosti kauas ja lähellekkin kakkuloitten kanssa. Täts it.

Näin myös että OPIn kamalan ihanan vihreä Uh-Oh Roll Down the Window on kuin minua varten tehty kamaluus, eikun ihanuus! Kunnon army-vihreä!

Niuskis ja nauskis, kaivoin taas yhden lempileiman MoYouLondonin Pro Collection-04 laatalta ja laitoin Rican Blackoutin ja stampperin laulamaan. Viuh ja vauh, leimasta tuli reijäkäs, mut haittaxe? Ei mua! Kaukaa ihan hienot kun kerta ei näe niin yksityiskohtia lähelle, siunaus sekin!

Uh-Oh RDtW peitti kahdella reilulla kerroksella, koostumus hieman ohutta mutta ei kuitenkaan ruikkinut kynsinauhoille asti. Pari niittiä vielä ja Hk Girliä päälle ja taas mennään.


Nakkiloita vähän punottaa jostain syystä, varmaan ujostelevat kun ei ole kuvattu moneen aikaan!

Näkyillään taas!





2015-05-11

Miraculous

Hip hei,

Täällä ollaan. Näkö on tallella!

Ensimmäisen kerran rohkenin tarttua lakkapulloon melkein kaksi viikkoa itse operaation jälkeen. Koska silmäni kärsivät kuivuudesta jo ennen laserointia, paheni sekin entisestään ja ensimmäinen viikko oli jokseenkin helvetillistä. Tippoja piti tiputtaa vartin välein enkä suurin surminenikaan olisi kyennyt edes ajattelemaan kynsilakkaa.

Suurin huolen aiheeni tällä erää kynsimaailman osalta on se etten näe kovinkaan yksityiskohtaisesti pieniä asioita, kuten onko lakkaukset siistit, ovatko kynnet täynnä nöyhtää ym. pikkuhommia jotka ovat kovin tärkeitä meille kymmenen pienen kanvaasin maalareille. Aika näyttää mikä on allekirjoittaneen lakkaus- sekä bloggausinto.

Halusin kuitenkin ensimmäisenä päästä kokeilemaan jo jonkin aikaa hyllylläni olleen Glam Polishin Miraculous-lakan. Kaunis hento perikansävyinen kimalluspommi joka sisältää jos jonkin kokoista ja mallista holopartikkelia. Kauneutta! Päänvaivaa aiheutti koristelu, en millään olisi halunnut yhtään peittää tätä kaunista lakkaa ja päädyin olemaan tylsä enkä koristellut sitä.

Haaveilin auringon paistavan että olisin saanut näyttää teille miten tämä ihanuus kimaltelee auringon valossa mutta mollikka päätti loistaa poissaolollaan.


Kuvat ovat epätarkkoja koska tunnetusti saan kamerani sekoamaan holottimien kanssa. Olen itsekkin lähes sekoamis pisteessä niin tämähän passaa!


Lakkaa itsessään on aivan pakko ylistää. Kaksi helppoa kerrosta ja HK-Girl topperi päälle ja sillä hyvä! Unelma lakattava ja kaunis katsella, ehdottomasti tuijotteluainesta ilman koristuksiakin! Tämä Muija suosittelee!


Toivotan kaikille mukavaa viikon alkua ja ihan kaikkea hyvää!