2016-01-22

Liukuvärjätyt - Hobby Polish Bloggers presents gradient nails

Taisin tilata jossain ale-huuruissa ennen joulua muutaman Colour Aliken leimaus- sekä hololakan Naiskauneus.fi verkkokaupasta.. Kaivoin holot 571 ja 574 esiin, ja kyllä, tekisi mieli iskeä ällän paikalle ärrä koska numero? Boooooring.

Päätin tehdä liukuvärin koska sellainen on teemana Hobby Polish Bloggersien ryhmässä. Minä kun olen sen verran taitamaton liukuvärien väsääjä niin nekin pitää aina pelastaa leimoilla ettei raja näy.


Pullo näyttää kuvassa hieman liian siniseltä koska on oikeasti enemmän violetti mutta enpäs osannut säätää hommaa oikein.

Eikä siinä vielä kaikki, olin jo iskemässä leimaa Color Clubin Harp On It-lakalla kun joku hullu huusi pääni sisällä, ei, seis!

Stoppasin siihen paikkaan, nakkasin Harp On It:n huitsin nevadaan ja annoin periksi mielihalulleni leimata liilan päälle VIHREÄLLÄ! 


Ennen kuin kamala järjen ääni pilaisi tämän hurjaakin hurjemman ideani, olin niin malttamaton että hädin tuskin maltoin sutia kynsinauhat IsaDoran peel offilla kun jo leimasin viuhui kohti ÜberChicin 1-01 laattaa ja siihen oli sutaistu Colour Aliken Fairy Forestia, ihanan vihreää metallimonsteria leimauslakan muodossa.

Lopputulos? Nooo, mielipiteitä jakava? Itse jollain kierolla tavalla tykkään näistä, no mähän olen se osa-aikainen kauhukakara.
Ymmärrän kyllä vaikka ottaisitte pari askelta hienovaraisesti taaksepäin ja pidätte mölynne mahassanne. Ei tarvitse vaieta, antakaa palaa, kertokaa kuinka kamala tai ihana väriyhdistelmä tämä on!
Kun poistin lakkaukset, olivat kynnet värjäytyneet pahasti pinkiksi kahdesta aluslakkakerroksesta huolimatta! Puffasin värit onnistuneesti pois, olipas ylläri!

Lopuksi oli vielä matattava koko höskä.


I made a gradien using Colour Alike 571 and 574 holographic nail polishes. After the gradient was made using make up sponge, I stamped with CA Forest Green using ÛberChic 1-01 plate. All the polishes worked out fine, execpt the lighter shade 574 dyed my nails pink! I did a bit puffing and it was gone! Have a nice weekend! 


<
/>

40 comments:

  1. En itse tekisi tälläistä väriyhdistelmää vaikka se näyttää hyvältä! Pelaan aina niin varman päälle etten uskalla kokeilla uutta ja jännää. Siis mikä huono liukuvärjäys,,,tuohan on ihan saumatonta työtä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se vaan näyttää kun on leimat päällä :D Kiitos ja rohkeutta Taina ;)

      Delete
  2. Iik miten ihanat <3 (sanoo hän pupu sylissään... nyt se tulee pöydälle!). Noniin, pupu viety takaisin pesään, ei se halunnutkaan uutta manikyyriä :D. Mikä siinä onkin, että leimatessa aina tarttuu johonkin ilmiselvään väriin, vaikka kaikki muutkin olisivat käytössä. Pitääpä yrittää muistaa seuraavalla kerralla! Mä en yhtään tykkää jos noi CA:n holot tuollain värjäilee. Kyllä kaksi aluslakkakerrosta pitäisi riittää! Näistä tulee muuten joku suomuinen merihirviötär mieleen :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mulle tuli kans joku ihme merielävä näistä mieleen. Oisit antanut pupun kans kirjoittaa jotain <3 Mun pitää vielä kokeilla tota tummempaa yksistään kynsillä, toi vaaleampi oli pohjavärinä ja en kässää mikä siinä oli. Ehkä pohja suli kun sutisin sienellä niin monta kertaa? Kiitoksii Malle <3

      Delete
  3. Musta tää yhdistelmä on hieno! En kyllä ite "uskaltaisi" mutta näyttää mahtavalta:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan ne aika vinhan väriset, kiitos Sissi :)

      Delete
  4. WOOOOW!!!! Love the stamped pattern on the gradient! Fabulous nail art!

    ReplyDelete
  5. AIka hyvä mielihalu oli, joskus ne epätodennäköiset yhdistelmät vaan toimii. Mauau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hannaticceli, joskus näköjään toimii, onneksi :)

      Delete
  6. Hienothan ne on! :) Osaispa sita itekin tehda vahan erilaisempia yhdistelmia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Kata, sama juttu, kun useammin ymmärtäisi ettei aina oo pakko ottaa sitä itsestäänselvyyttä :)

      Delete
  7. Mä tykkään näistä ihan hulluna! Todella näyttävät ja upeat!

    Colour Aliken lakat ovat muuten täydellisiä, mutta numerot ovat ärsyttäviä... Lakoille oltaisiin voitu keksiä kivat nimet! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Fani, tosi juttu, numerot ei oo niin kivoja kuin hauskat nimet jotka on joskus jopa niin hauskoja että lopullinen ostopäätös voi ratketa nimen perusteella :D

      Delete
  8. Mäkin tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon, vaikka en osaisi itse sitä kynsille laittaa! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Belegwen, luulen ettei tää tuu mullakaan kovin äkkiä tostumaan :)

      Delete
  9. Miusta kai nämä on siistit lakkaukset, tykkään!
    Ja voi jehna, kun miullakin laukkauis mielikuvitus näin, että keksisin käyttää tämän värisiä lakkoja keskenään lakkauksessa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lähinnä tää taisi olla joku järjen nitkahdus - kiitos Nanne :)

      Delete
  10. Hyvältä näyttää liuku ja itselle tuo väriyhdistelmäkin herätti positiivisen reaktion, vaikka kyllähän se tarkemmin ihmeteltynä on hieman erikoinen, mutta mulle ainakin toimii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan se sellanen sikermä ettei heti tulisi mieleen, kiitti Enail :)

      Delete
  11. beautiful color combination! The green teal stamping really pops over the purple gradient. Lovely!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kristi, the color combination is a bit unusual but I'm glad you liked it :)

      Delete
  12. Violetti ja vihreä ne yhteen sopii ihan selkeesti! Tykkään väriyhdistelmästä, liuku on hieno jo itsessäänkin ja leimaus on piste iin päälle. Upeeta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Tintti. Aika värikimara mutta ihan kiva kokeilla välillä jotain erilaista :)

      Delete
  13. Aivan hullu idea ja aivan hullun hieno lopputulos! En ois ikinä ite tajunnu yhdistää näitä värejä, mut toimii todella hyvin! Nyt mäkin haluan ton leimauslakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haluu vaan, se toimii valtavan hyvin ja on sähäkän färinen niin sullekkin voi tulla hulluja idiksiä! Kiitti Emma :)

      Delete
  14. Siis mun mielestä nämä värit on yhdistetty erittäin onnistuneesti, leuka loksahti heti auki kun postauksen näin sillä kynnethän on upeat! Oikein uniikki kokonaisuus, rakastuin ♥♥

    ReplyDelete
  15. Lovely! Such beautiful colours and very good stamping!

    ReplyDelete
  16. I love Colour Alike nail polish! This stamping is gorgeous! Too bad for the staining!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Simona, luckily I got the stains away with some mild puffing!

      Delete
  17. Me gusta me gusta - just ihana väriyhdistelmä ja toteutus muutenkin!

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!