2016-08-15

Lempparihommia

Kynsien ollessa remontissa päädyin postaamaan muutamasta uudesta sekä jo kauan vakituisessa käytössä olleista tuotteista. Tässä siis muutama:

Konjac-puhdistussieni, täysin uusi juttu minulle. Noin kuukauden käytössä olleen sieneni ostin apteekki reissultani juuri ennen  matkaani. Olin toki lukenut näistä ihmeitä tekevistä sienistä aiemmin mutten koskaan ajatellut sellaista tarvitsevani. Nyt kun se apteekin hyllyltä huuteli, niin nakkasin sen mukaani.

Mitään suoranaista iho-ongelmaa en omaa, mutta ihoni on epätasainen ja rasvoittuva, niin ja tietenkin ikääntyvä. Mitään ihan ihmeellistä en huomannut tapahtuvat mutta ihoni on selvästi pehmeämmän ja hieman siloisemman oloinen. Tykkään kyllä tästä, hintaa oli n. 8 euroa, sanoisin että ok tuote. 


Nyt tulee oikein peruspirkko shampoo sekä hoitoaine. Ennen käytin The Body Shopin mustikka shampoota sekä hoitsikkaa. Menivät mokomat vaihtamaan pullo kokoa ja systerillä oli nämä käytössä, testasin ja kelpuutin. Tykkään kovasti enkä ole ihmeempiä kaivannut. Hiukseni ovat hyväkuntoiset, tuuheat ja värjään tai oikeastaan värjäytän niitä kampaajalla neljän viikon välein. Edulliset, alle kolme euroa kipale! Vaki käytössä olleet jo piiiitkän aikaa.


Seuraavana on varmasti monelle kynsihörhölle tuttu Extra-kynsilakan poistoaine. 
Näitä on kulunut pullo tolkulla ja paljonkos tää muuten oikein maksaa? Pikkasen päälle kaksi euroako? 
Toisena lempparina on Essien aluslakka First Base. Helppo levittää, antaa kivan pinnan värilakan tarttua ja helppo saatavuus kautta City Markettien sekä CesarsShopista löytyy myös.. Yritän aina hyödyntää tarjoukset. Hintaa n. 12,90-14,90€ ilman tyrkkyä. 


Soijaa pukkaa! No ei pukkaa enää. Näitä Rexonan tehopötiköitä on kulunut jo kolmatta tuubia erinäisiä tuoksuja. Dödö on voidemainen ja todellakin pitää kainalot kuivina. 

Hintaa on hieman normi dödöä enemmän, paikasta riippuen n. 8-10 euroa. Todellakin hintansa väärti. Ohjeessa suositellaan laittamaan iltaisin mutta koska olen tottumusteni orja, tuuppaan sen aamuisin suihkun jälkeen ja hyvin toimii!


Tämän tuotteen olen saanut blogin kautta ja tämä on jäänyt yhdeksi hiusten muotoilun lemppari tuotteekseni. idHAIR Me Fiber Mousse on mukavan riittoisaa kamaa. 
Pieni vaahtopallero, noin euron kolikon kokoinen vain halkaisijaltaan, riittää muotoilemaan lyhyet hiukseni. Hintaa löytyy 14,90€ ja on todellakin riittoisaa! 

Se määrä jonka normaalisti käytät muotovaahtoa on tälle tuotteelle aivan liikaa. Alle puolet siitä tötteröstä riittää mainiosti. Itse lataan tämän hieman pyyhekuivista hiuksista asteen kuivempiin, muotoilen ilmakihartimella ja tekee tosi kivan, ei tönkön tunnun hiuksilleni. 


Ilman tätä Eucerinin kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta näyttäisin varmasti rusinalta. Pilkulliselta rusinalta. Todella kiva koostumus, ei ennakkoluuloni kaltaista tahmaista tunnetta eikä ällöä aurinkovoiteelle ominaista lemahdusta. 

Olin matkalla melkoisissa hellelukemissa, asteita jopa yli 40. Siinä ei aurinko armoa anna vaikka kuinka anelisi. Vanhentuvalle nassukalle oiva tuote joka antaa suojaa eikä niitä rumia maksaläiskiäkään ilmaanu! Näitä saa ostaa ainakin apteekeista, tosin en tiedä kuinka kauan ovat vielä Suomen markkinoilla. Ikävä homma, jään kaipaamaan sarjaa.
Tuote saatu blogin kautta.


Seuraavana ihana, Grapefruit & Limen tuoksuinen käsivoide joka on vielä luomu-sellainen! Tuoksu muistuttaa mielestäni enemmän appelsiinia kuin greippiä tai limeä. Lukiessani sisällysluettelon niin siellähän se appelsiini komeili. Ihanan tuntuinen, mm. karitevoita sisältävä hoitava käsivoide josta tykkään ihan hulluna. Hintaa toki löytyy n. 18 euroa joten nähtäväksi jää kuinka korkealle tätä luomua arvostan. Yhtäkaikki, todella kiva tuote. 
Tuote saatu blogin kautta.


Siinä tällä hetkellä käytössä oleva suosikkini. 
Toki törppöjä aukeaa aika liuta päivittäin ja aina matkalle lähtiessä sen huomaa että puoli matkalaukkua on täynnä erinäistä kosmetiikka ja takaisin tullessa sitä on vielä enemmän :D 
Voi meitä naisia!

Mukavaa viikon alkua, joko arki on alkanut?



12 comments:

  1. Jo on arki alkanut, maanantai vaan tuppaa olemaan ikävin työpäivä viikosta :/
    Kiinnostavia tuotteita ja pari omaakin suosikkia. En ole tosiaan tajunnut että Rexonan dödöä laitettaisiin illalla, hyvin mielin sujautellut aamuisin. Hyvä tuote on, tuoksu on kiva. Tarjouksesta ostaisin, dödöhyllyllä iskee helposti nuukuus ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo maanantait voinolla välillä haastavia, varsinkin loman jälkeiset! Tää Rexona on niin hyvää etten ite kykene muuta käyttämään. Töissä kun ei ole kiva näytellä mitään kainalolänttejä :D

      Delete
  2. Jep, se arki alkoi kyllä. Voin sanoa, että suurin osa informaatiosta meni yli hilseen tänään. Yritin lueskella ennen kesälomia kirjoittamaani julkaisua, enkä siitä kyllä paljon tajunnut. :'D
    Huomenna uusi yritys, jospa ne aivot tästä pikkuhiljaa alkaisivat vertymään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on eka työpäivä loman jälkeen tänään. Huh, saas nähdä kuin tässä käy.

      Delete
  3. Haa, tässä on monta munkin suosikkia:) Fiber Mousse on parasta bestiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiber Mousse on kyllä parjautta, ihan yllättävän hyvä!

      Delete
  4. En oo kokeillut näistä mitään!! Ihana saada uusia vinkkejä siis :p

    http://lauraheinikki.fi

    ReplyDelete
  5. Tuo Xtran kynsilakanpoistoaine oli mun vakkarituote silloin joskus muinoin, sitten sen koostumusta ainakin joksikin aikaa räpellettiin, onkos tässä nykyisessä pullossa vettä mukana? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä välillä kans huomasin jotain kummaa siinä mut ajattelin et joku huonompi erä ehkä. Mun mielestä pelittää taas hyvin!

      Delete
  6. Mulla lojuu laatikossa vissiin kaksikin konjac-sientä enkä ole edelleenkään kokeillut niitä kertaakaan! Häpeällistä. Muttako en oikein tiedä miten niitä käytetään. Laitetaanko joku puhdistusaine naamalle ja sitten pyöritellään sienellä? vai mitä hittoa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jotku vetelee pelkällä sienellä mutta mä käytän mun Dermosilin puhdistusvaahtoa ja ihan Sebamediäkin välillä sen kanssa ja hyvää tuloo :) Kaiva ny Emma ne sienet esille!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!