2016-03-04

Picture Polish Jelly Stamper Kit & Swagger

Tervehdys loppuviikkoon. Joskus viime keväänä tilitin täällä blogissa että miksei ketään ole keksinyt läpinäkyvää stampperia. Pitäisi olla varovainen siinä mitä toivoo, nyt niitä pursuaa joka valmistajalta. 

Olen ehkä hieman skeptinen kaikkien uusien härpäkkeiden kanssa ja olenkin mielenkiinnolla seurannut erinäisiä keskusteluja, testauksia ja arvosteluja näistä läpinäkyvistä ihmeistä. 

Tuntuu että toisilla toimii ja toisilla hajoaa ja kolmansilla ei suju mikään. Kieltäydyin horimasta taas tapojeni mukaan jokaista Clear Stamperiksi itseään kutsuvaa putkiloa jonka persuksista kurkkimalla saa haastavimmatkin leimat suorana kynsille. Saa ken saa!

_MUTTA_ tapahtui eräänä päivänä että Picture Polish toimitti omansa Suomen markkinoille CesarsShopiin ja en epäröinyt hetkeäkään. Päätin että that's the one. Heti kohdatessamme olimme kuin luodut toisillemme, leimaus sujuu kuin tanssi ja koska nerokkaan leimasimen varsikin on läpinäkyvä, on leimojen kohdistaminen aivan huippu helppoa. 



Lisäksi leimasimessa on nerokas korkki sekä mukana seuraa vaihtopää, sellaisen minäkin aina välillä koen tarvitsevani. Hinta on maltillinen 12,90€ - mitä siinä enää miettimään kun tilaukseen vaan!

Puhdistus kirkkaalla, leveällä pakkausteipillä ja myös leimasimen ympäriltä ehtii hyvin teippaamaan ylimääräiset sotkut pois ja leima tarttuu vielä mainiosti kynnelle. Leimasin on sopivan joustava, ei ihan löllö muttei mikään koviskaan. Ihan just sopiva pienille kohditettaville hommille kuten tässä lakkauksessa.



Samalla kyydillä saapui myös Swagger, kaunis sininen lakka joka on meidän mökin verhojen värinen <3 Kaksi kerrosta riitti hyvin näihin töpöihin.
Kyseistä leimaa BP-77 laatalta minun, joka ei saa edes pipoa päähänsä suoraan, olisi aivan turha yrittää änkeä tavallisella stampperilla suoraan kynnelle. 


  • Colour Alike Twilight
  • Picture Polish Jelly Stamper
  • Picture Polish Swagger
  • BP-77

Onneksi pelastaja on saapunut keskuuteemme ja olen tyytyväinen leimasimeen sekä itseeni siinä suhteessa että maltoin odottaa sitä oikeaa! Nappi homma!

Mukavaa viikonloppua! Oletteko jo löytäneet sen oikean?




2016-03-02

Yumi-lashes - ripsien kestotaivutus

Tervehdys tylleröt, tässä postauksessa hypätään aikamatkalle melkein vuosi taaksepäin. Ennen silmälaserointiin menoa halusin kokeilla ripsien kestotaivutusta. 

Omaan erittäin pienet sekä herkät silmät, jotka ovat entistä ärhäkämmät laseroinnista johtuvan kuivumisen seurauksena sekä jo vanhastaan useiden allergioiden takia. Ennen laserointia halusin kokeilla ripsien kestotaivutusta, eli Yumi-lashes-hommelia - koska en ennen leikkaustakaan kyennyt käyttämään ripsiväriä kuin silloin ja tällöin, annoksen allergialääkkeitä jälkeen. 

Nykyään meikkaan silmäni sentään joskus, kiitos Urban Decay Primer Potionin, joka mahdollistaa silmämeikin pysymisen rasvoittuista lerppaluomistani huolimatta. Huippu tuote jota nykyään saa ostaa Suomen kamaraltakin samaan hintaan kuin esim. Barcelonan Sephorasta. Hintavertailu tehty viime kesänä Sephorassa. (Sephora 20€ - Sokos 20,90€) Ei paha!

No mutta, kuvat on ihan hirveitä kännykkäräpsyjä, mutta kyllä niistä idean saa. En siis omaa mitään pitkiä huitularipsiä ja bambi-silmiä vaan luomeni ovat ultimate heavy osastoa,  joten jos omat silmäsi ovat kauniisti luomivaon näyttävät ja avarat, on lopputulos vieläkin parempi ja näyttävämpi.



Itse olin super tyytyväinen lopputulokseen koska ripsarin käyttäminen nyt vaan on tuskaa ja tämä käsittely ei ärsyttänyt silmiäni. 

"Ennen" eli before kuva on otettu kotona, täysin luomuna ja kulmat sekä ripset on annettu repsahtaa ja kulahtaa kunnolla jotta kontrasti uuteen korostuisi. 

Tummat silmänaluset ovat arkipäivää ja näyttävät aivan karseille, sorry! 
Huomatkaa tosin, ettei after kuvassa ole lisätty mitään peite-ainetta silmien alle vaan ihanan freesaavat anti-agening-laput hoidon aikana tekivät tehtävänsä! Upeaa kamaa!

TÄÄLTÄ löydät oman alueesi Yumilashes-hoitolat. 
Itse kävin Kauneushuone HEHKUssa jota voin lämpimästi suositella, Paula on ammattilainen ja aivan ihana persoona.
Kauneushuone HEHKU ei ole mitenkään osallisena tähän postaukseen, enkä hyödy mitenkään klikeistä, ostoista tai yhtikäs mistään. 

Olen vain iloinen jos luitte ja kerrotte omat kokemuksenne tai tuntemuksenne :)


Seuraavaksi koitan ehkä tätä jippoa...

Kuva lainattu internetistä
Muhevaa keskiviikkoa kaikille, glitteriä ilmoille!