2016-04-27

Nyt Musettaa!

Picture Polishilla juu olen taas lakannut. Näitä kun ostaa niin tekee mieli myös käyttää, onneksi! 

Muse on niiin kaunis että ihmettelen miksi mietin sitä kuitenkin melko kauan. Muse peittää vaivattomilla kahdella kerroksella, jopa yhdella jos oikein huolella lyhyisiin kynsiin levittää. 



Sievistelyn vuoksi nakkasin MILVin siirtiksen N618 nimettömiin, pohjalla AVON Iceberg, eli valkoinen creme joka peittää myös ykkösellä! 
MILVit olivat helppo asentaa, eivät ryttääntyneet ja oli iisi siistiä. Sain jopa melko hyvin leikattua sopivan kokoiset kappaleet kynsilleni joten siivottavaa ei oikeastaan edes jäänyt paljoa. 

kalmakäsi



Iisi, simppeli lakkaus joka on helppo toteuttaa ja ilo ihatella ja ilmeiseti sävyltään mahdoton kuvata! Linkeissä ei ole mitään mikä hyödyttäisi minua, only for you, my friends :)

Alkoiko jo Musettamaan?






2016-04-23

Picture Polish Gala

Tervehdys ja iloinen tuulahdus pitkästä aikaa!
Vieläkö siellä ollaan?

Ole loistanut poissaolollani tovin ja alan valumaan pikkuhiljaa takaisin blogin pariin. Joitakin blogeja olen yrittänyt järkevillä sekä vähemmän viisailla kommenteillani ilahduttaa tänä aikana vaikken itse ole joutanut näihin hommiin.

Yhtäkaikki! Olen shopannut lakkoja vaikken niitä täällä ole julkaissut, joitakin pikkuhommia näkee blogin Facebook-sivuilla, tervetuloa sinnepäin.

Pakko kehua CesarsShopia, palvelu on ollut niin jäätävän upeaa ettei oikeastaan mitään määrää. Sain puhelun tuossa männä viikolla itse ihanalta kauppiaalta kun olin hienosti onnistunut maksamaan ostokseni heidän vanhalle tililleen! Multa vaan tiättekö onnistuu kaikki! :D

Vielä paremmin onnistuu CesarsShop, aivan huippu nopea toimitus, kaikki on aina niin kuin pitääkin ja vähän päälle! Olen aivan super tyytyväinen asiakas!

Myös tämä kaunokainen, Picture Polishin Gala kotiutui sieltä.





Simppeli lakkaus jossa OM-symboli. Enpä jaarittele siitä aiheesta enempiä vaan halukkaat voivat lukea linkistä lisää.
Lakka on upea, kuivuu hyvin ja omiin kynsiini riitti kaksi helposti kuivuvaa kerrosta mainiosti. Leima on peräisin MoYouLondonin Explorer 21 laatalta.

Hei, ihanaa olla täällä, kertokaa mitä teille kuuluu ja häh? <3