2016-06-29

Kannan roskani kekoon


Minäkin haluan kertoa teille roskistani, siis niistä kosmetiikka tuotteista jotka olen kuluttanut ihan pannun pohjille saakka. Mukana seuraa luonnollisesti pienehkö mielipiteen ilmaisu asiasta.

Ensimmäisenä eetteriin heilahti Rimmel merkkinen meikkipuuteri jonka olen ostanut City Marketista. Mielestäni hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan, saatavuus on mainio ja sisältö on yllättävän laadukas ja sopii iholleni. Sävynä on 003 Silky Beige. Rimmelin saa omakseen reilulla kympillä ja toisen olen jo korkannut käyttööni. 

Hyvä tuote! Jos sä oisit mä, niin säkin käyttäisit tätä :)


Lidlin laareilla on monta hyvää tuotetta ja olenkin nykyisin iltapuhteiksi sivellyt jalkojeni iloksi tätä reilun kahden euron ihmettä. Tuoksu on perus koipivoide, ei mikään elämys, muttei mikään ällötyskään. Korkki on kätevä, nips ja naps. Minä ja kierrekorkit kun ei oikein kuuluta yhteen. Jotenkin saan ne aina vinoon ja kenoon.

Toinen edullinen ja kiva tuote on ollut LV kasvoseerumi. Tämän olen ostanut Prismasta, hintaa oli alle kympin. Mukavan kevyt ja miellyttävä voide, hintaisekseen erinomainen. Tuote on tuoksuton, eikä edes tympeää ainesosien tuoksua mielestäni ole. Putkilossa on kätevä, kapeneva kärki joten ohuehkoa seerumia on sen avulla helppo annostella juuri sopiva määrä. Ehdottoman kiva tuote ja uutta putkeen! Huom! Made in Finland! 


Nythän me olemme hyvät hyssykät sellaisen mönjämentin äärellä että oksat pois! Tämä Mario Badescun tahmea kynsinauhavoide sisältää glyseriiniä sekä salisyylihappoa. Suosittelen "unihanskoja" tämän geelimäisen tahman kanssa josta en tämän purkin jälkeen todellakaan luovu. Omani tilasin alun perin Beauty Baysta mutta nyt tätä ihanuutta saa Eleven.fi:stä josta tilasin tämän tyhjän purkin seuraajankin, siinäs kuulitte, mainiota tahmaa! Hintaa alle kympin, rok.


Nykyinen luottotuotteeni, ihana, raikas, kevyt, virkistävä, herättää kuolleet ja tekee muutkin ihmeet. Lumenen Bright Now vitamin c hyaluronic essence, nimihirviö, toka pullo jo menossa, kolmas ostettuna. Suo-sit-te-len! Hinnat olleet EUR14,90-17,90 välissä. Viimeksi ostin Sokokselta, mutta näin myös Cittarissa 14,90 tarjouksen. 

Tykkäsin myös hupsuna Lumenen Time Freeze Day Cremestä, välillä tuntui iholla ehkä pientä kivaa kihelmöintiä, ei siis lainkaan mitään kipua eikä ärtymystä, vaan jotenkin sellainen, tää toimii-tunne. Tällä hetkellä menossa eräs toinen kevyempi Lumenen päivävoide, mutta tätäkin tuli Lumenen -40% kampanjasta hamsteroitua uusi purnukka. 

Ihanaa että meillä on tällainen kotimainen tuotesarja.



Tällä erää löytyi ainostaan kivoja tuotteita, joka tarkoittaa sitä että olen tehnyt nappi-ostoksia! Hyvä minä! Löytyikö suosikkeja vai inhokkeja, vaiko kenties molempia? Kerro!




2016-06-08

Essie Brazilliant - korvike?

Olen jo pitkään halunnut käyttää MILV decaleja arkilta N191 mutten ole oiken kekannut mihin yhdistää sitä. Ostin linkistä huolimatta omani CesarsShopista, mutten löytänyt niitä enää sieltä enkä myöskään muista milloinkaan kuvata arkkia ennen käyttöä. Hmph.

Nappasinpa kuitenkin Essien oranssin Brazilliant-lakan kätösiini sillä ajatuksella että uskottelin itselleni tehneeni oikean päätöksen olla hankkimatta Essien Shimmer Brights kokoelman Sexy Plungea. Joka kerta kuitenkin kun käyn katsomassa SITÄ - ymmärrän olevani väärässä, kyynel.



Kuorrutin Essien vielä toisella Essiellä, nimittäin tuolla kultahituloita sisältävällä As Gold As It Gets-lakalla. Ei ehkä paras ideani, mutta tulipahan tehtyä.


Ihan hauska, kesäinen lakkaus siitä loppujen lopuksi kehkeytyi ja tykkäsin väreistä tosi paljon.

Mukavaa viikon jatkumoa kaikille!







2016-06-03

Glam Polish Mystify

Viherkäinen Glam Polishin Mystify on jäänyt täysin huomiotta lakka laarissani syystä jota en vain osaa selittää. 
Ehkä se on jäänyt Picture Polishien varjoon aivan syyttä suotta. Molemmat ovat kuitenkin tosi kivoja merkkejä kynsilakkojen ihmeellisessä maailmassa. 


Kaveriksi auringonpaisteeseen MILVin koko kynnen decal arkilta N456 ja kerrankin sain nauttia edes hetken ennen töihin lähtöä auringosta ja holopartikkeleita ja hologlitteriä pursuavasta lakasta ja sen kimmellyksestä.


Toki autoilu on hieman haastavaa välillä kun niitä hemmetin kynsiä pitää aina välillä vilkuilla...


Kivaa viikonloppua kaikille ja varsinkin koulunsa päättäville!