2016-02-19

Kevättä ilmassa Tammer-Tukussa

Olen yhä ihan tärrälläni torstaisesta Tammer-Tukun blogi-illasta. Sain kutsun tilaisuuteen ja päätin osallistua vaikka pieni matkustaminen oli tarpeen sinne päästäkseni.
Oli ihana tavata muita bloggareita ja nähdä kasvot tekstin ja tietty kuvien takana. En oikeastaan voi sanoin kuvata miten iloinen olin.

Uhmasin kaikkia bussi-salaatin jumalia ja ostin jälleen lounaan matkaksi mukaan, kananmunat jätin kyllä tällä erää suosiolla kauppaan. Kun näin viereisellä penkkirivillä tytön syövän omaa salaattilounastaan pelkäsin tovin että jokin ruoka-aine takuulla lähtee jälleen vaihtamaan omistajaa. Säästyimme kuitenkin kommelluksilta tällä erää, huh.

Perillä ihana partanaama Akseli Herlevi oli kokannut mielle purtavaa ja tarjoilu oli gluteiiniton, laktoositon sekä maukas!


Ketään pöydästäni ei ehkä tiennyt mitä me syödään koska kaikilla oli niin nälkä ja kaikki oli hyvää eikä ketään malttanut lukea pöydässä selkokielellä olevaa listaa mitä missäkin oli, Emmakin sai nollakollaa (ZeroCola).


Framilla oli myös Tammer-Tukun design by Anna Säterin kauniita kevään ja kesän kuoseja. Tilaisuuden lopuksi jaetussa yllärikassissa oli kuvassa näkyvät mustavalkoiset mukit mukana, ihanat! Myös fisukuosi oli mieleinen, koska sattuneesta syystä kalat nyt ovat lähellä sydäntäni <3


Nämä Maku Kitchen Life-keittiömaailman uutuus kapustat miellyttivät silmääni kovasti ja jos ikinä saan enää tilaisuuden vierailla kyseisessä tapahtumassa uudestaan, varustaudun suurella säkillä ja kuljetus mahdollisuudella ja kannan kaiken kotiini! Okei husband, ei kaikkea mutta jotain?


Ihanat purkkimukit pilleineen nyt vaan on söpöjä ja erittäin ajankohtaisia. Kevät ja kesä tulee <3 Vasemmassa yläkulmassa oleva tuikkupurnukkalyhty (heh) on aivan ihana ja mikäli olisin keksinyt mihin sen ripustaa, olisin ehdottomasti jollain ilveellä raahannut tuonkin mukanani.

Koska kuvia ja tuotteita on noin miljuuna, päätän tämän raporttini tähän. Päällimmäinen tunne on yhä ilo uusista tuttavuuksista sekä olen kiitollinen ja onnellinen. KIITOS Success Story Oy, kiitos Tammer-Tukku, kiitos ihanille Sissille, Emmalle, Funky&Fifty-bloggarille, Murmikselle.  KIITOS Kaikille, halkean kohta :D Aamen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!12 comments:

 1. Nice products and those wallpaper patterns can easily became nail art inspiration :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. True! Maybe we will see some black and white patterns soon :) Thanks Andrea!

   Delete
 2. Tässäpä oikeastaan kaikki, mitä itsekin olisin sanonut:) Ajattelin sentään postata tästä koska tuolla oli niin kivoja juttuja paljon. Oli aivan ihana tutustua, se on kyllä parasta antia näissä tilaisuuksissa *sydänhymppä*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä huippua törmätä teihin, mulla kun ei ollut mitään haisua ketä sinne tulee. Toivottavasti nähdään uusiksi "lisää sydänhymppiä"

   Delete
 3. NOLLAKOLLAA!!! o/ Oli tosi mukavaa, ja ihan huippu yllätys törmätä sinuun siellä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, oli kivvoo ja toivottavasti törmäillään taas! :)

   Delete
 4. Voi vitsit, että kuulostaa mukavalle tapahtumalle tää ^.^

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa että oli mukava tapahtuma :)

  ReplyDelete
 6. Ihana miten tästä jutusta huokui ilo ja tyytyväisyys! :) Mukavaa, että oli kivaa! :) Mä iskin myös silmäni noihin fisukippoihin, tosi kivat!  (psssst! Gluteeniton, ei gluteiiniton. Keliaakikkomieheni meinas saada sydärin :D )

  ReplyDelete
 7. Ai kauhee, toivottavasti hän toipus koska mä viisastuin :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!