2016-03-02

Yumi-lashes - ripsien kestotaivutus

Tervehdys tylleröt, tässä postauksessa hypätään aikamatkalle melkein vuosi taaksepäin. Ennen silmälaserointiin menoa halusin kokeilla ripsien kestotaivutusta. 

Omaan erittäin pienet sekä herkät silmät, jotka ovat entistä ärhäkämmät laseroinnista johtuvan kuivumisen seurauksena sekä jo vanhastaan useiden allergioiden takia. Ennen laserointia halusin kokeilla ripsien kestotaivutusta, eli Yumi-lashes-hommelia - koska en ennen leikkaustakaan kyennyt käyttämään ripsiväriä kuin silloin ja tällöin, annoksen allergialääkkeitä jälkeen. 

Nykyään meikkaan silmäni sentään joskus, kiitos Urban Decay Primer Potionin, joka mahdollistaa silmämeikin pysymisen rasvoittuista lerppaluomistani huolimatta. Huippu tuote jota nykyään saa ostaa Suomen kamaraltakin samaan hintaan kuin esim. Barcelonan Sephorasta. Hintavertailu tehty viime kesänä Sephorassa. (Sephora 20€ - Sokos 20,90€) Ei paha!

No mutta, kuvat on ihan hirveitä kännykkäräpsyjä, mutta kyllä niistä idean saa. En siis omaa mitään pitkiä huitularipsiä ja bambi-silmiä vaan luomeni ovat ultimate heavy osastoa,  joten jos omat silmäsi ovat kauniisti luomivaon näyttävät ja avarat, on lopputulos vieläkin parempi ja näyttävämpi.Itse olin super tyytyväinen lopputulokseen koska ripsarin käyttäminen nyt vaan on tuskaa ja tämä käsittely ei ärsyttänyt silmiäni. 

"Ennen" eli before kuva on otettu kotona, täysin luomuna ja kulmat sekä ripset on annettu repsahtaa ja kulahtaa kunnolla jotta kontrasti uuteen korostuisi. 

Tummat silmänaluset ovat arkipäivää ja näyttävät aivan karseille, sorry! 
Huomatkaa tosin, ettei after kuvassa ole lisätty mitään peite-ainetta silmien alle vaan ihanan freesaavat anti-agening-laput hoidon aikana tekivät tehtävänsä! Upeaa kamaa!

TÄÄLTÄ löydät oman alueesi Yumilashes-hoitolat. 
Itse kävin Kauneushuone HEHKUssa jota voin lämpimästi suositella, Paula on ammattilainen ja aivan ihana persoona.
Kauneushuone HEHKU ei ole mitenkään osallisena tähän postaukseen, enkä hyödy mitenkään klikeistä, ostoista tai yhtikäs mistään. 

Olen vain iloinen jos luitte ja kerrotte omat kokemuksenne tai tuntemuksenne :)


Seuraavaksi koitan ehkä tätä jippoa...

Kuva lainattu internetistä
Muhevaa keskiviikkoa kaikille, glitteriä ilmoille!

14 comments:

 1. Kivan luonnollinen lopputulos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ainakin oli mustat ripset tovin! Kiitti Sissi :)

   Delete
 2. Looks great after the treatment!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Andrea, the happiness lasted about two months :)

   Delete
 3. Näyttää hyvältä ja luonnolliselta!

  ReplyDelete
 4. Tosi hyvä lopputulos! Mäkin haluaisin kestotaivutuksen ripsiin, mutta koska käytän ripsaria enivei päivittäin, niin sama se on sitten ne taivuttaakin itse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin käyttäisin jos voisin! Kiitti Maiju :)

   Delete
 5. Kyllä kannatti taivutella ripset, tosi hyvännäköinen ja myös luonnollinen lopputulos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olihan se ihan kiva kun ei ripsaria oikein siedä - kiitos Tintti :)

   Delete
 6. Huikea ero noissa ripsissä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Pitääkin harkita tuota. Ripsien pidennyksiin en ole uskaltautunut kun kammoksun liimaa silmässä. Tuo ei varmaan ole hirveästi pahempi kuin ripsien värjääminen? Vai miten ne tuon käytännössä tekee?

  Mulla on stressin ja siitä aiheutuvien yöunien takia ollut ihan kauhiat tummat rinkulat silmien alla, joten tuo viimeinen kikka alkoi myös houkutella :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On hellävarainen omille silmille sekä ripsille, ne värjätään ja taivutetaan jollain ihme rullalla - en nähny ku oli silmät kiinni :D Kiva hemmotteluhoito joka tapauksessa, suosittelen :)

   Delete
 7. Hih, tuo glitterkikka - eiköhän kokeilla ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti pakko testata :D Kiitos paljon Funky and Fifty <3

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!