2016-04-23

Picture Polish Gala

Tervehdys ja iloinen tuulahdus pitkästä aikaa!
Vieläkö siellä ollaan?

Ole loistanut poissaolollani tovin ja alan valumaan pikkuhiljaa takaisin blogin pariin. Joitakin blogeja olen yrittänyt järkevillä sekä vähemmän viisailla kommenteillani ilahduttaa tänä aikana vaikken itse ole joutanut näihin hommiin.

Yhtäkaikki! Olen shopannut lakkoja vaikken niitä täällä ole julkaissut, joitakin pikkuhommia näkee blogin Facebook-sivuilla, tervetuloa sinnepäin.

Pakko kehua CesarsShopia, palvelu on ollut niin jäätävän upeaa ettei oikeastaan mitään määrää. Sain puhelun tuossa männä viikolla itse ihanalta kauppiaalta kun olin hienosti onnistunut maksamaan ostokseni heidän vanhalle tililleen! Multa vaan tiättekö onnistuu kaikki! :D

Vielä paremmin onnistuu CesarsShop, aivan huippu nopea toimitus, kaikki on aina niin kuin pitääkin ja vähän päälle! Olen aivan super tyytyväinen asiakas!

Myös tämä kaunokainen, Picture Polishin Gala kotiutui sieltä.

Simppeli lakkaus jossa OM-symboli. Enpä jaarittele siitä aiheesta enempiä vaan halukkaat voivat lukea linkistä lisää.
Lakka on upea, kuivuu hyvin ja omiin kynsiini riitti kaksi helposti kuivuvaa kerrosta mainiosti. Leima on peräisin MoYouLondonin Explorer 21 laatalta.

Hei, ihanaa olla täällä, kertokaa mitä teille kuuluu ja häh? <3
12 comments:

 1. Tääl ollaan! :) Gala näyttää nyt yllättävän hyvältä, mutta onko niin että se on tosiaan oikeasti hieman violetimpi kuin tässä? Sinertävänä se nimittäin kyllä ilahduttaa minuakin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että siellä yhä luurataan! Totta on että Gala on hieman, mutta vain hieman violetimpi kuin mun kuvassa. MUTTA noin violetti se ei ole kuin niiden promo kuvassa, ehdottomasti sinisempi ainakin mun kynsillä seka pullossa. Vaikea väri kuvata, kiitos E-S. :)

   Delete
 2. Gala on ihana, mutta mä en ole nähnyt vielä yhtäkään kuvaa, jossa se näyttäytyisi oikean sävyisenä. Täytyy ihastella sitä vaan omilla kynsillä ;)
  Cesars on kyllä maailman paras kynsilakkakauppa !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on se kyllä viheliäinen kuvattava mutta kovin nätti - se pitää vaan jokaisen itse kokea :D On se CesarsShop kyllä kova, kiitos Tarja :)

   Delete
 3. Gala on koko ajan tahdonko vai enkö tahdo -listalla :) siitä kun ei ota selvää. Hienoltahan se näyttää, tosi kiva lakkaus. Minusta on niin kiva kun olet hengissä ja käyt aina kommenttiboxissa metelöimässä :D vielä kivempaa oli huomata sinulta tulleen blogipäivitys <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gala on vähän kummallinen kameleontti, mäkin funtsisin sitä tosi kauan mutta olen nyt sen onnellinen sekä tyytyväinen omistaja. Sain tänään haettua kameran korjaamolta niin eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa :) Kiitos Taina!

   Delete
 4. Jeeeeee it's alive!

  On noi PiPot nättejä vaan, vieläkin oon onnistunut malttamaan etten ole lähtenyt hävittämään rahojani niihin. Yhden ostin kaverille syntsälahjaksi mutta sitä ei lasketa. Saapa nähdä kauanko tää kestää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitäääh, miten voit olla ilman niitä??? Picture Polish on mun suosikkimerkkini, en tiedä toista yhtä tasalaatuista merkkiä jolta onnistuu kaikki. Lakat ovat huippuja olleet kaikki, nyt Hannaticceli kyllä pitää ryhdistäytyä :D

   Delete
 5. Täällä ollaan :)

  Gala on hyvin kaunis lakka ja se on ostoslistallani. Ja kylä, Cesarsin asiakaspalvelu ja ihana Satu on syyt miksi näpyttelen siihen suuntaan tilaukseni aina uudelleen ja uudelleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gala on kaunis ja mahdoton kuvata, sain tänään kamerani korjaamolta ja ehkä pitää vielä koittaa sohia sen kanssa, tämä kuva kun oli rytkästy kännykällä. Satu on kyllä parasta huippua asiakaspalvelussa, arvostan! Kiitos Kaisa kivasta kommentista! :)

   Delete
 6. Amazing blue shade and that scattered glitter makes it more pretty! Very nice and simple accent nail!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!