2016-05-02

Pariisilainen kopiokatti

Heissun kamut!

Taisin saada näihin kynsiin inspiraatiota Tainan kynsistä jotka olivat ihanan kesäiset. Koska asentaessani näitä Born Pretty Storen siirtokuvia minulle alkoi tulla sellainen olo että olen nähnyt nämä kynnet aiemminkin. Kas kyllä ne helposti löytyivät koska pidin hurjasti Tainan tekeleistä ja ilmeisesti ne jäivät takaraivoon kolkuttelemaan.

Lakkasin ensimmäistä ketaa Picture Polishin Paris-lakalla joka on mielestäni kaunis sävy kevääseen vaikkei iho ole vielä päivettynytkään. Odotan kyllä kesää ja lämpöä kovasti.


Kompastun muuten joka kerta samaan virheeseen, en milloinkaan muista kuvata siirtokuvia kun niiden arkki on vielä ehjä, kaunis ja silpomaton.


Ostaessani tämän kaunottaren, ostin myös Picture Polishin Gloss on Top päällyslakan ja nyt ainakin muutaman käyttökerran jälkeen se on ollut aikas kiva, leimojen päälle en ole vielä testannut. Onko kokemusta ruudun sillä puolen?

Paris oli jälleen taattua PP laatua ja lakkasin kaksi kerrosta, valkoiset kynnet on lakattu AVONin Iceberg, yhdellä kerroksella peittävällä valkoiselle creme lakalla, päälle siirtikset. Näihin kuviin, tähän aurinkoiseen tunnelmaan, toivotan teille aurinkoista alkavaa viikkoa muruset! • Picture Polish Paris
 • AVON Iceberg white
 • siirtikset

Hellurei!


14 comments:

 1. Replies
  1. Tykkään myös hirmuissti, kiitti Sissi <3

   Delete
 2. Paris on kaunis, jotenkin miellän sen lämpimän ihon lakaksi joten mulla ei sitä ole. Tosi ihanat kynnet, kyllähän näillä kelpaa kesää odotella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se varmasti näin että sopii lämpimämmälle ihon sävylle. Mulla taitaa sellanen sitten olla :) kiitti Taina!

   Delete
 3. Älyttömän nätit lakkaukset!

  ReplyDelete
 4. He, he...if we would have understand each other in the design. I have a manicure with a feminine portrait figure today on my blog :) Love how yours turned out! Very trendy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'll check yours, thanks for the nice comment Andrea!

   Delete
 5. Replies
  1. On se kyllä kaunis lakka, kiitos Kahden Tytön Kynnet :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!