2016-09-26

FUN Lacquer - Garden of Peonies

Heissun ja maanantaihan se taas! Olen kauan uumoillut onko tällaiselle korallisten punaisten lakkojen ystävälle tarpeen FUN LAcquerin kaunis Garden of Peinies vaiko ei. 

Tilaisuus koitti kuitenkin lärviksen kynsilakka kirpparilla joten tartuin siihen.

Lakka on kaunis kuin mikä, tosin joistakin kuvista kuvittelin sen olevan kirkkaampi. Kun arska ei paista, on se ihan yllättävänkin tumma hämyisessä olohuoneessani. Alla oleva kuva ei valehtele, tuolta se näytti mun kynsilläni.


Halusin leimata kaikki kynnet samanlaisiksi. Pohdinta oli kovaa Beyondin sekä perus mustan välillä. Päädyin Beyondiin mutta jäi hieman hämäämään olisko musta kumminkin tuonut kaivattua kontrastia sekä ytyä lakkaukseen. 


Minkäänlaista ongelmaa ei laatan (Creative Shop 25, eka kuva ylärivi), lakan tahi leimasimen suhteen ollut. Lakkaus sujui kuin tanssi ja tykkäsin lopputuloksesta.Kiittokset käynnistä ja tervetuloa uudelleen, nähdäänkö I love me-messuilla?


17 comments:

 1. Voi kun joskus sinne messuille pääsisikin! Täältä on vain turhan pitkä matka!

  ReplyDelete
 2. Voi kun joskus sinne messuille pääsisikin! Täältä on vain turhan pitkä matka!

  ReplyDelete
 3. Noi Fun Lacquerin lakat on kyllä NIIN kauniita ihan kaikki! Mut joo, musta leimauslakka olisi ehkä toiminut näissä paremmin...

  Juu, ja messut kutsuu tänäkin vuonna :) Tää on jo kolmas vuosi perättäin kun hyvpätään ystävän kanssa koneeseen ja lähetään virkistäytymään isolle kirkolle messuviikonlopun merkeissä :D Meitinhän piti treffata viime vuonna tuolla messuilla, mut miten se sitten jäi... vai törmättiinkö sitä ihan pikaseen, nyt ei muista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siltä mustakin tuntuu ;) Joo siis mun messuilu meni viime vuonna mönkään kun sain sopivasti räkätaudin ja jouduin jäämään kotiin. Toivottavasti nyt onnistuu, kiitti Heidi!

   Delete
 4. Nätin värinen lakka ja kivat koristelut :)

  ReplyDelete
 5. Messuille tulossa lauantaina! :)

  ReplyDelete
 6. Hyvältä näyttää näinkin ^.^

  ReplyDelete
 7. Lakka ja lakkaus on kaunis :)

  Olen suuntaamassa messuille, näillä näkymin kaikkina kolmena päivänä - olis hauska törmätä!

  ReplyDelete
 8. ah, toi Beyond on pakko hankkia joskus ! Ja itse olin tuota FUNia ostamassa sen ilmestyttyä, mutta siitä on liikkeellä niin erivärisiä swatch-kuvia etten tiiä mihin uskoa :D ehkä vielä jokupäivä se multa löytyy or not..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis ylläri oli jotenkin sen sävy, odotin kirkkaampaa. Beyond on kyllä hankkimisen arvoinen tapaus :)

   Delete
 9. Kylläpä on suloiset kynnet <3 Musta tuollainen metallinharmaa sopii tuon hempukan pariksi paremmin kuin hyvin, liika kontrasti voisi pilata kaiken herkkyyden <3

  Ja messuille vie tieni ehdottomasti. Olisi hauskaa törmätä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena, tosin en ole ihan varmaa oliko tää oikea veto, musta leimausväri kitenkin arvellutti joten tälläset näistä nyt tuli. Kiva jos nähdään Nena Sofia, kiitos!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!