2016-11-07

Loppuneita

Tervehdys talveen! Tällä kertaa näytän pienen joukon roskiani joita kertyi viime kuussa. Roskapostaukset eivät ole, eivätkä tule olemaankaan järin säännöllisiä koska välillä ottaa aivoon kasata roskia, välillä niitä  loppuneita ei vaan synny ja tottumuksen tuomalla tunteella, ne lentävät roskikseen ennen kuin ehdin edes ajatella että näähän piti kuvata!Trind Nail Repair sekä Balsam ovat vakkari tuotteita joista tykkään hulluna. Mikäli löytyy tarjouksesta niin ostan vaikka vanhaa vielä olisi (Sulo Vilen-syndrooma). 
Nail Repair varsinkin on sellaista jankkiintuvaa tavaraa että se venyy ja paukkuu jo sen ollessa puolessa välissä. 
Nail Balsam taas on ihanan kosteuttava ja miellyttävän tuoksuinen eliksiiri kynsille ja meneehän tuo samalla kynsinauhoillekin. Eittämättä parhaimmistoa kynsien kunnon ylläpidon saralla.


Lumene Bright Now Vitamin C päivä- sekä yövoiteet. Molemmat suosikkejani ja käytin näitä kesän ajan. Tällä hetkellä käytössä muuta saman merkin tönjämenttiä.

Lidlin pikkutuubi joka tuoksuu laventelille ja joka ei kuulu suosikki tuoksuihini. Ihan ok perus käsivoide pienessä, helposti mukana tarvittaessa kulkevassa putkilossä. En kuitenkaan jäänyt kaipaamaan tätä.

AVONin Cocoa Butter-käsivoiteessa hinta-laatusuhde on kohdilla kun näitä jaellaan välillä 1,25€ hintaan AVONilla. Vosin ostaa uudelleen, tällä hetkellä jono käsivoiteissa on sen verran pitkä etten ehkä heti mene tätä horimaan lisää. Hyvää peruskauraa ja miellyttävän tuoksuinen.


Marilou BIO Exfoliant, ecocert-sertifioitu kuorintavoide kasvoille. Ostin tämän joskus Life-kaupasta.. muistaakseni alle kympin hintaan. 
En tykännyt tuotteesta ja sen loppuun kuluttaminen kesti iäisyyden. Lähinnä kuorin tällä käsiä ja muuta kroppaa. Nassulle tämä oli liian isoilla ja kovilla rakeilla varustettu, lähinnä mietin onko tänne survottu sepeliä? Ehkä suuremmissa määrin soveltuisi hiekoitukseen näin liukkahilla?


Mitäs tästä nyt sanoisi uutta enää? Pullo tolkullahan tätä menee ja perus hyvä ja edullinen kynsilakanpoistoaine. Ostan aina muutaman kerrallaan ettei näitä tarvii aina olla hakemassa.

Siin se, seuraavaksi eetteriin pötkähtää ostoshöpinöitä ja voidaan porukalla kauhistella mikä hirvittävä tuhlari olen!

Mukavaa alkuviikkoa!6 comments:

 1. Jäi kiinnostaa, että kuin pitkä käsirasvajono sulla oikein on? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäs varmaan postata niistäkin niin näet :D

   Delete
 2. Mun pitäisi kyllä oikeasti alkaa rasvailemaan käsiä ja kynsinauhoja, mutta mikä siinä on ettei muista koskaan! Ei ihme kun ei ne mun purnukat tyhjene. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mul on aina sata purkkii avattuna ni eihän ne tyhjene mokomat!

   Delete
 3. Hihii kun naureskelin taas sepelille ja Sulo Vilenille :P Nail repair on kyllä uskomaton lakka jankkiintumaan, onneksi on ohentaja keksitty :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta Taina, se jos joku sitä ohentajaa aina huutele. Kiva kun nauratti :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!