2017-10-16

Sokoksen 3+1 päivien ostokset

Hyvää alkanutta, tänään en esittele lakkauksia vaan viimeisimpiä Sokoksen 3+1 päivien ostoksiani.
Ajoitin ostokseni viimeiselle päivälle, niin että en tee enää uudestaan viime kertaista mokaani ja mene hakemaan tiettyä tuotetta vääränä päivänä. 
Hitto kun ärsytti etten saanut kaipaamaani voidetta ja seuraavana päivänä olin jo matkoilla. Toki komppasin tätä puuttunutta purnukkaa reissussa messevällä kasalla muuta kosmetiikka.

L'Occitanen Shea-käsivoide sai minut liikkeelle ja varsinkin kun tyrkyllä oli tuo tuhdimpi versio. Tavaraa oli reilusti ja olin onnellinen saadessani haluamani, jes! Hintaa jöötillä oli 19,90 e normi 24,50 e sijaan.


Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kosmetologilla värjäyttämässä sekä muotoilemassa kulmani. Jossain välissä lisään itse väriä, sillä kulmani ovat luonnostaan melko vaaleat. 

Tämä Dependin versio on mulle uusi tuttavuus, koska olen aiemmin käyttänyt aina RefectoCil merkkiä. Toivotaan ettei tästäkään synny sellaista noita-akka lookia. Ehkä ajoitan värjäämisen Halloweenin nurkille niin voin soperrella selityksiä naamiaisista. Väri 3,90 e (6,30 e) ja vetyperoksidi 1,00 e (2,00 e) Ei paha!


Vadelmakuorinta ihanalta ja ihan huiman edukkaalta Organic shop-merkiltä lähti mukaan. Mulla on ennestään ollut sitä viherkäistä sitruunanruoho-versiota. Tuote ei ollut tarjouksessa mutta huokea 5,50 e hinta ei paljoa päätä huimannut. 


Samaisen merkin uusi tuttavuus on jalkavoide, tarjouksessa 2,80 e (3,90 e)


Viimeisenä ihana-ihana-ihana Mossan vitamin coctail kasvoöljy, käytän tätä iltaisin, tuntuu että se on vielä liian tuhti päiväksi lisättynä. Saatan tulla toisiin ajatuksiin jos ja kun talvi tulee. 


Hän oli kerinnyt pukeutumaan jo uniasuunsa ja valaistuskin oli hämärretty, sain silti ottaa kuvan. Tässä on aivan ihana tuoksu! Luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan, hinta-laatu suhde mitä parhain. Tyrkyllä 11,90 e (16,90 e) 

Rahaa ei palanut paljon yhtään, korttitapahtuma oli 45 e. Stockan hullarit multa meni ihan ohi tällä erää, lompakko kiittää. 

Mites teillä kävi, tuliko horittua Sokoksella tai hamsteroitua hullareilta? Kerro-kerro! 
8 comments:

 1. Tuli käytyä ja ostin mm. tuon Mossan öljyn ja Loksun käsivoiteen. Ja vähän muutakin, niistä myöhemmin tällä viikolla:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loksun käsvoide on kyllä hyvä! Kiva nähdä mitä löysit päiviltä :)

   Delete
 2. Ei kumpaakaan, ei tule enää niin pyörittyä kaupungilla niin jää ostoksetkin vähemmälle. Osaan kyllä harrastaa nettishoppailua senkin edestä ;D ei tule Dependilla noitakulmia, tuliskin. Käytän tuota mutta joudun silti värjäämään joka viikko mustalla Dependillä että näistä haivenista edes jotain erottuisi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä kuulla ettei tuu nokikulmat, tää on aina jännä paikka kun merkki vaihtuu. Kiitos Taina :)

   Delete
 3. Eipäs tullut ostettua kummastakaan mitään. Toki hullareista ostettavat pitäisi yrittää ehtiä ostaa netistä, kun lähimmälle stockallekin on melko pitkä matka, ja eihän sieltä netistä koskaan ehdi saada sitä mitä haluaisi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mut sittenhän sulle jäi rahaa ostaa lakkoja :) Kiitos Belegwen!

   Delete
 4. en ole vielä kokeillut organic shopin tuotteita, vaikka niitä on kehuttu melkein jokaisessa blogissa... :) Jos näitä tuotteita on tänäkin vuonna I love me -messuilla, niin ostan kyllä testiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen myös vain muutamia testannut mutta tykännyt kovasti sekä hinnasta rttä laadusta. Kiitos Daniela :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!