2017-12-04

Uusi laatta, uusi lakka

Tervehdys, ajattelin säikäyttää teidät taas satunnaisella blogipäivityksellä.

Essien talven 2017 kokoelmasta poimin yhden suosikkini, Social lightsin. Tykkäsin siitä ihan hurjasti heti ensi silmäyksellä. Ihana kuparinen shimmer erottui sekä pullossa että kynsillä. Kah, kun en hokannut kuvata tätä ilman leimoja!

Hommasin CesarsShopista ihania uusia MoYoun lattoja, tässä Minimal-12. Minimal-laattasarja on aivan ihana, voisin horita ne kaikki. Käy tsekkaamassa valikoima, Cesarsille on tullut paljon uutta! Toimitusaika on mitättömän lyhyt, hinta kohtuullinen ja vielä kotimainen pienyrittäjä!


Leimaukseen käytiin Maybellinen ruusukultaista Rose Veiliä. Kirkkaalla stampperilla homma sujui kivasti ja rivakkaan tahtiin.


Tykkäsin kovasti lopputuloksesta. Kiva kun tuli hommattua uusia laattoja sekä lakkoja, ehkä uutta inspiraatiota harrastukseen.

Joulukuu sujuu kivasti Look Fantasticin joulukalenteria availlessa aamuisin. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
10 comments:

 1. Kylläpäs sopii hyvin tuo leimauslakan sävy Essien lakkaan. Ihanaa joulukuuta myös sulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sissi, oli mieleisiä lakkoja kumpainenkin :)

   Delete
 2. Kauniit lakkaukset olet tehnyt ^.^

  ReplyDelete
 3. Nätit on ja Social-Lights oli munkin lemppari tästä kokoelmasta :) kiva oli nähdä päivitys sinulta, ihanaa joulun odotusta <3

  ReplyDelete
 4. Kyllä munkin on nyt pakko jo ostaa tuo laatta kun sitä olen julkaisusta lähtien himoinnut! :D

  ReplyDelete
 5. Tuo lakka on kyllä NIIIIN hieno. Täytyy ostaa itsellekin ennenkuin katoavat kaupoista! Oon kans tykästynyt Minimaleihin, tilasin muutenkin läjän MoYoun laattoja sekä Cesarsilta että MoYoulta (niitä joita ei Cesarsilla ollut), kiitos Black Fridayn :D

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!