2015-06-12

Emännän-tuotesarja

Heissun,

Haahuilin taannoin muutama viikko sitten Sokos Wiklundilla ja tietenkin kosmetiikka osastolla, kuinkas muuten. Yhtäkaikki silmiini osui useaan kertaan käsivoiteita tihrustaessani Emännän luonnon käsivoide. Ohitin tuon itsepintaisesti useaan kertaan kunnes seuraavassa hyllyvälissä minua tuijotti Emännän Luomusokerikuorinta sekä jalkavoide, Emännille nekin.

Nimi alkoi huvittaa jo siinä määrin että tartuin tuohon Emännän Luomusokerikuorintaan ja kun näin hinnan niin nakkasin sen nopeasti ostoskoriini ja syöksyin nopeasti takaisin edelliseen välikköön muka tyynen rauhallisen näköisenä mutta sisälläni pomppi innostunut saparopäinen pikkutyttö, näitä on saatava!

Hinta on enemmän kuin kohtuullinen ja arvatkaa maltoinko kotiin päästyäni jättää nuo purnukat rauhaan, no en.


Ensin lähti auki LuomuSokerikuorinta. Oh ja ahh, mikäli hankitte tämän ihanuuden niin teitä on varoitettu. Mikä ihana kermatoffeinen makea tuoksu purkista tuli! Tätä teki mieli lusikoida suoraan suuhun. Minkäänlaista spaattelia tai vastaavaa äyskäriä tuotteessa ei ollut, joka ei haitannut, vaan käytin ihka omaa lusikkaani tuotteen ottamiseen. Kuorintasokeri on täyteläistä ja paksun voidemaista jota on helppo ottaa. Tuntuma on rouhea. Käytin tätä jalkakylvyn jälkeen joka on oma sekoitukseni merisuolaa, eteeristä öljyä sekä ehtaa Pirkka oliiviöljyä. Hyvin kosteuttava ja miellyttävä kylpy sekä jaloille että käsille. Tämän jälkeen kuorinta, huuhtelu ja Emännän-jalkavoide.

Emännän-jalkavoide omaa jalkavoiteelle tyypillisen mentholi/piparminttumaisen raikkaan tuoksun. Tuoksu ei ole mielestäni yhtään överi, sillä itse olen hyvinkin tuoksuherkkä ja liika kukkaistuoksu ainakin tekee huonoa. Tästäkin pidin kovasti.

 Jalat tuntuvat nyt jalkakylvystä seuraavana päivänä tätä kirjoittaessa mukavan pehmeiltä ja hyvin kosteutetuilta. Tosin jaloissani ei mitään suurempia kovettumia ym. ennestään edes ole mutta voisin kuvitella että hyvä jalkakylpy ja säännöllinen kosteutus ei ainakaan tekisi huonoa sellaisillekkaan.

Jalkoja kuorittaessa tulevat muuten kädet vähän kuin samalla tohinalla kuorituksi. Tätä ennen olin poistanut lakkaukset sekä räpylöistä että käsistä ja lopuksi rasvasin kätöseni vielä Emännän Luonnon käsivoiteella.

Tässä kotimaisessa LUONNON Emännän käsivoiteessa on 99% käytetyistä raaka-aineista on kasviperäisiä ja se hajoaa luonnossa täsyin. Tuotteet ovat suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Sanoisin että näiden suosiminen on perusteltua. Erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä kotimaisuuteen sekä helppoon saatavuuteen. Ainakin tämä Emäntä tykkää ja suosittelee! Käsi sekä jalkavoide maksoivat muistaakseni noin viiden euron tienoilla ja kuorinta noin kahdeksan euroa.

Sanoisin että käsi- sekä jalkavoide ovat edullista peruskauraa mutta tuo sokerikuorinta tuntuu kyllä hintaansa ylellisemmältä tuotteelta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä sekä tuotteet ovat itse ostettuja ja mielipiteet ihan omiani.
6 comments:

 1. Ah, tuo sokerikuorinta kuulostaa ihanalle. Mulla on käytössä kuolleenmeren suola, joten eikös tää vaan tasapainottaisi tilannetta :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihanaa, suosittelen balanssia :)

   Delete
 2. Mie olen joskus kaupassa pyöritellyt käsissäni tuota Emännän käsirasvaa, mutta jättänyt sen aina ostamatta. Mutta toi sokerikuorinta herätti kyllä mielenkiinnon ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsivoiteessa on mun mielestä kiva koostumus, tuoksu on mieto mutta jännän mausteinen, ite tykkäsin. Kuorinta oli parhautta!

   Delete
 3. Näitä pitää saada kokeilla, jalkavoidetta kuluu hulluja määriä kun olen päättänyt pitää huolen kintuistani happokuorinnan jälkeen. Samoin kaikenlaisia kuorintoja ja käsivoidetta nyt menee aina. Laitan hankintalistalle:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, nää oli kyllä kivoja ja kuorinta aivan ihana :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!