2015-12-02

Sininen hetki

Tiedätte varmaan kun talvella, tiettyyn aikaan päivästä, tulee SE sininen hetki. Tämä kaunis hetki mielessäni tein nämä kynnet.

Nyt kun kerran on talvi ja joulukuu niin toivoisin että sataisi edes sen verran lunta että maa peittyisi ja maisemat kaunistuisi huimasti nykyisestä harmaasta kauniiseen talviseen valoa heijastavaan lumeen.

Oli tietenkin taas pakko sotkea sitä sinistä ja punaista hieman eri sävyissä kun aiemmissa lakkauksissa joista alkaa tulla jo mieleen sinipunakynä koulu ajoilta.


Pohjana liukuvärille on kaksi kerrosta OPIn I Cannoli Wear OPIa. Kostutetulla meikkisienellä Essien Smooth Sailing, Sunday Funday sekä Essencen hauska topperi 28 Magic Play of Light joka antaa jännän efektin kynsille, kerrassaan hauska tapaus joka hyppäsi koriini taannoisella Tokmannin ostosreissullani.


Vedin vielä liukuvärin jälkeen koko kynnelle Essence MPOLia kerroksen, leimasin ÛberChic 01-01 laatalta mun mielestä lumihituloita.
Leimasin kerrankin valkoisella, miten minä aina unohdan tuon valkoisen leimalakan olemassaolon? • OPI I Cannoli Wear OPI
 • Essie Smooth Sailing
 • Essie Sunday Funday
 • Essence 28 Magic Play Of Light
 • Rica Whiteout
 • ÜberChic 01-01Joulua pukkaa, loppukuun teenkin pelkkiä punaisia joulukynsiä! 

Onko jo talvirenkaat vaihdettu? 
Minäpä kerron teille yhden jutun mun moka-listalta:  
Olen vuosia käynyt samalla pienyrittäjällä vaihtamassa, ostamassa sekä säilyttämässä renkaani. Taas menin, homma hoitui mallikkaasti kuten yleensä, mitä nyt peruutin viimeisen kerran autoni itse pois sieltä, koska, noh, peili... Lisäksi ihmettelin puolessa välissä kotimatkaa kun soittelivat perääni. Olin vain unohtanut maksaa palvelusta! Nykyään käsken ottaa rahat heti pois!

Mukavaa kaikkea kaikille!

22 comments:

 1. Onks toi saippua noin nättiä? Mä jätin sen ostamatta, ko kaikki haukku! Seuraavalla kerralla lähtee mukaan :). Nää leimat on muuten ihastuttavat. Kyllä mun ehkä kohta pitää nöyrtyä Überin edessä :). Kerro jos olet tilamassa brittilästä lisää näitä niin otetaan kimppa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai kaikki haukkui? Onneks en oo huomannu ja pelästyny suotta, täähän on ihan hauskanen tapaus :) Kyl mie sit vaan kerron - kiitos Malle :)

   Delete
 2. Ihana liukuväri ja niin nätskät värit! Valkoinen leimausväri oli tämän liu'un päälle erinomainen valinta :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikä oo ihana liuku, ihan kamala :D Mut tällaset näistä ny vaan tuli, kiitti Tintti :)

   Delete
 3. Kaunis lakkaus :) kiva tuo saippualakka!

  ReplyDelete
 4. Voi elämä. :D Sulle kyllä sattuu ja tapahtuu!
  Kynnet on kyllä jännän upeat. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kyl mulle aina sattuu ja tapahtuu - kiitos Fani :)

   Delete
 5. The snow flake pattern is very pretty and the base you made for it is great too. I've heard about this soup bubble effect polish and I hope that I am going to have the opportunity to try it!

  ReplyDelete
 6. Voi kökkö mitä useemmin mä nään tän niin sen varmemmin mä tarvin tuon Essencen. Mutta koska multa on valkoinen loppumaisillaan niin sillonhan on ihan luvan kanssa menossa Essence-hyllylle? Ja koska noi maksaa vaan naurettavia hiluja niin eihän se haittaa jos muutama muukin kopsahtaa kassan kautta kotiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin, ryöstät ekana possun ja sitten lakkoja osteleen! Kiitos Hannnaticceli :)

   Delete
 7. On kyllä nättimykset ^.^
  Mie en oo (vissiin) aikasemmin törmännytkään tuohon saippualakkaan, jos tulee vastaan niin pitänee varmaan kotiuttaa se ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullekkin saippualakka oli ihan uutuus ja oli pakko koklata. Kiitos Nanne :)

   Delete
 8. Kylla makin taidan tarvita tan saippualakan. Ihanat kynnet! :)

  ReplyDelete
 9. Nämä on tosi hienot! Mun pitää katsoa, jos löydän tuollaisen Soap Effect lakan itsellenikin =) Mä en muuten koskaan aja sisään, enkä ulos mistään korjaamoista ;)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!