2015-12-31

Välitilinpäätös

Kuten jokunen teistä on saattanut huomata, tai huomaa nyt, ettei blogini ole päivittynyt reiluun pariin viikkoon. En ole vielä lopullisesti lyönyt nuijaa pöytää lopettamisen tai jatkamisen puolesta, enkä ihan vielä halua sitä tehdäkään.

Tammikuu ja uudet tuulet puhaltavat enkä todellakaan tiedä vielä jatkosta. Tällä hetkellä minulla ei ole mitään sanottavaa, enkä ole sitä tyyppiä joka tekee asioita hampaat irvessä vaikka väkisin. Kynsiä tulen lakkaamaan jatkossakin mutta kuten jo sanoin, aika näyttää millä portaalilla niitä tullaan näkemään. Tapaat minut ainakin FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA.Haluan kiittää Teitä kaikkia kuluneesta vuodesta. Iloa ja riemun hetkiä tuottaneista kommenteista, ihanista luomuksistanne sekä siitä että olette olemassa.
Muutamasta on tullut kavereita ja kiitos niille rohkeille jotka ovat pyytäneet FB-kamuiksi <3 Vielä mahtuu sekaan :)

Kerään itseäni uuteen kasaan ja ehkä palaan eetteriin ehompana kuin koskaan ennen!

Kohti parempaa, uusin rahkein ja leveimmin lahkein!
Hyvää Uutta Vuotta!
30 comments:

 1. Mulla on ikävä sun kynsiä murunen <3. On mulla ikävä suakin, mutta onneksi se on helposti hoidettu kun huutaa vaan jotain tyhmää naamakirjassa :). Sä oot ihana ja paras ja mun vuosi ei olisi ollut mitään ilman sua siinä! On ollut mahtavaa ystävystyä <3. Onnellista uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Malle <3 Kyllä mä täältä vielä tulen kynsineni :) Kiva että sä olet olemassa, on ollut tosi antoisaa tutustua suhun ihana <3 Onnellista uutta vuotta!

   Delete
 2. Voih :( Nää on aina vähän ikäviä uutisia. Itsekin aloitan tammikuussa lähihoitajaopinnot, joten omakin blogi-/kynsiharrastus tulee väkisin kärsimään.

  Oikein ihanaa vuotta sulle Sole <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Heidi, onnea opintoihin ja upeaa uutta vuotta, ei tässä vielä mitään uutisia ole, harrastus jatkuu ainakin jossain muodossa molemmilla :)

   Delete
 3. voihan, tätä blogia on ollut hirveän mukava seurata ! Kirjoitat niin omalla tyylilläsi, monta kertaa oon revennyt nauramaan sun osuville sanavalinnoille. Hyvää uutta vuotta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä löydän sopivan tahdin uusien juttujen myötä, kiitos kivoista sanoista ja oikein antoisaa uutta vuotta kahden tytön kynnet <3

   Delete
 4. Jospa se into vielä palaisi. Jos ei, niin elämää on blogimaailman ulkopuolellakin, kuulemma:) Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pientä orastusta on ollut ja onhan mulla ihan hirmu ikävä teitä kaikkia <3 Kiitos Sissi, ihanaa uutta vuotta sulle myös :)

   Delete
 5. Voi, toivottavasti vielä jatkat blogiasi, olen viihtynyt sen seurassa :) mutta ymmärrettäväähän se on että joskus uudet tuulet puhaltaa. Toivottavasti törmäillään vielä ainakin jossain mediassa :) Hyvää uutta vuotta sulle myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pikku tauon jälkeen ehkä akaa taas juttu luistaa, aika näyttää :) Ihan samaa tahtia, kolmesti viikossa tuntuu tällä hetkellä mahdottomalle mutta ehä harvemmin. On niin kiva lukea kommetteja, varsinkin näin kivoja <3 Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta Enail :)

   Delete
 6. Sulla on hyvä tatsi blogin pitämiseen - nimenomaan niin että ehdottomasti ei väkisin! Mutta mielelläni täällä on käynyt kynsiä urkkimassa ja lukemassa reipasta sanailuasi. Entistä ehompaa paluuta odotellessa seurailen siis Instassa. :)

  Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. E_S, kiitos ja ihanaa uutta vuotta myös sulle! Kyl tää tästä... <3

   Delete
 7. Jos tuntuu että jaksat vielä blogata, niin täällä kyllä seurataan :) olen tykännyt tosi paljon sinun hauskoista jutuistasi ja ennekaikkea upeista kynsistä. Väkisin ei mitään kannata tehdä, siitä ei mitään tule. Kaikkea hyvää vuodelle 2016 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina <3 ehkä pikku tauko tekee tehtävänsä ja pian into palaa. Ihanaa uutta vuotta <3

   Delete
 8. Elä lopeta. Sun jutut on niin mainioita ja lakkaukset kauniita. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katarooma <3 Pölhöjä mun jutut on ja ihan mauttomia, mut hei, jonkun pitää sekin homma hoitaa :D

   Delete
 9. Juu väkipakolla ei kannata asioita tehdä. Toivottavasti saat kumminkin vielä inspiksen blogin kanssa, oon tykännyt kovasti sun jutuista ja kauniista kynsistä :). Oikein mukavaa uutta vuotta Sole, sä oot huikee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tintti, mun lemppaileimaaja ja liukuvärittäjä <3 Kiitos ihanista sanoista AINA ja oikein menestyksekästä sekä antoisaa uutta vuotta myös sulle <3

   Delete
 10. Ei kannata väkisellä, lopultakin sitä pitää blogia itsensä vuoksi. Tai näin ainakin aina itselleni sanon :) Jos bloggaaminen alkaa taas kiinnostaa, tuskin täältä kukaan on kadonnut :D

  Mutta kaikesta huolimatta oikein hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää uutta vuotta Verieana ja kiitos kivoista sanoista, pikkasen alkaa jo kynsilakat taas kolkutella :)

   Delete
 11. Hengähdät ihan rauhassa ja mietit päätöstäsi :) Mä seuraan sua jo instassa ja facessa, eli oon ihan hyvillä mallilla mukana hhaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Daniela, eiköhän tää tästä taitu aikanansa :) En millään haluaisi luopua tästä!

   Delete
 12. Älä ihan kokonaan katoa; Instassa ainakin törmäillään, eikös juu? :)

  Hyvää uutta vuotta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää uutta vuotta Kaisa <3 Kyllä me jossain törmäillään, tämä on tehnyt jo kauan tuloaan niin pakko luottaa että aika tekee tehtävänsä ja jaksaa taas :)

   Delete
 13. <3 Jos et blogia jatka, niin ainakin sitten Facebookissa ja Instagrammissa tavataan. <3

  ReplyDelete
 14. APUAAAA mä nyt täällä kahlaan läpi kaikkia satoja lukemattomia postauksia mitä viime viikkoina on blogloviniin kertynyt, ja järkyttyneenä luin tämän. Oot ihan mun suosikkeja vaikka luvattoman harvoin saan kommentoitua. Toivottavasti into vielä palaa, jos ei pelkästään kynsistä niin joistain muista aiheista kirjoittaen sitten! mä luen vaikka kirjottaisit virkkaamisesta! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei, mä tykkään virkkaamisesta :D kyllä mä täältä vielä tulen kunhan aika on kypsä. Ihanaa kuitenkin lukea kaikki nämä kannustavat kommentit. Kiitos Emma <3

   Delete
 15. Voi itku sentään Sole! Mä todella itsekkäänä toivon, että saisit inspiraation palailemaan ja jatkaisit bloggailua, sun kirjoituksia on niin ihanaa lukea ja lakkauksia katsella ♥ Mä olen vielä niin huono tuon Instan kanssa, tosi vähän käytän sitäkin :/

  Mutta mun itsekkyydestä nyt takaisin asiaan, meinaan kaikesta huolimatta ymmärrän hyvin että aina ei into vaan voi kaikkeen riittää! Kaikkea hyvää sulle mitä ikinä päätätkään, toivottavasti vielä törmäillään jossain päin maailmaa tai internettiä ♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia, kyllä täältä vielä ponnistetaan, tavalla tai toisella :) Kiinnostuksen vahvuus vaihtelee, välillä joku muu tulee päällimmäiseksi vaikka lakkausharrastus on ollut mulla jo monia vuosia. Törmäillään! :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!