2016-01-27

Matta-kiiltävä combo

Muhevaa keskiviikkoa kynsisiskot. Tänään näemme joskus viime viikkojen ajoilta olleet lakkaukset jotka nälvivät päätäni USEIN ennen varsinaista toteutusta.

Olen joskus ehkä viime syksyn aikana hommannut tämän Dance Legendin jumalaisen kauniin lakan Facebookin kynsilakkakirppikseltä ja OPIn Sokoksen ale-laarista. 

OPI Don't Bossa Nova Me Around, yksi kauneimmista nude-sävyistä minun mielestäni. Mikäli hatarat aivoni muistavat oikein, sudin tätä kolme kerrosta kynsilleni, raidoittui hieman mutta pärjäsin. Lopputulos on erittäin kaunis punaiseen taittava nuden sävy joka sopi iholleni mainiosti. 


Kaveriksi kirppislöytö Dance Legend Velvet-kokoelmasta nummero 641. Kaunis yhdellä kerroksella peittävä, mataksi kuivuva, shimmerillä varustettu kaunotar. Aivan ihana lakka! 
Leimasin Color Clubin Harp On It:llä jumbo-laatalta jonkin ihmeellisen himmeliä muistuttavan vekottimen nimettömään.  Jätin DaLen pinnan mataksi ja nude kynnet päällystin HK Girlillä.


Lopuksi keskariin Sanna Taralta ostetut strassit. 
Käsitättekö että mietin sanaa strassi varmasti useamman minuutin että sain sen mieleeni, olin jo menossa sanakirja.org sivuille tarkistamaan miten rhinestone kääntyy suomeksi. Ihme aivot! 


 • Dance Legend Velvet 641
 • OPI Don't Bossa Nova Me Around
 • Color Club Harp On It


Silviisiin siskot, katoaako teillä koskaan sanat taivaan tuuliin vai pitääkö tässä mennä johonkin palikkatestiin?

Palaillaan pikapuoliin perjantaina hempukoitten kanssa!
34 comments:

 1. Siis mun sanojen hakeminen on ihan eeppistä! Miehellä menee välillä hermo, kun en saa lauseen alkua ja loppua kohtaamaan järjellisessä ajassa. "Tuotsä mulle ne...", "Onks meillä tarpeeksi..."!!! Joskus seison paistinpannun (ei mennyt kuin 30 sekkaa tällä kertaa) edessä ja hakkaan sitä huutaen mikä hitto tää nyt on! Eli ei sun vielä tartte mennä palikkatestiin :D. Ihastuttavat kynnet! Noi kaikki lakat erikseen ja etenkin yhdessä on niin rakkautta <3. Nyt mä en enää tunne mun pikkurilliä eli lopetan avautumisen :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jos noin viksulla ihmisellä on sanat hukassa niin mulla ei liene mitään hätää :) Sanoo hän jolta oli valokuvauskone hukassa, se on kuulemma kamera :D Voi hemmetti! Kiitos Malle, toivottavasti sun räpylä paranee pian <3

   Delete
 2. Joo kyllä niitä sanoja saa monesti hakea kissojen ja koirien kanssa :D. Tosi ihanaiset kynnet nämä, toi DaLen lakka on hurjan kaunis kaikessa samettisuudessaan! Bossanova sen sijaan on yks hienoimmista nudelakoista joita oon nähnyt. Ja leimaus on onnistunut jälleen ihan prikulleen :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kummasti ne sanat on joskus hukaksissa ja välillä niitä vaan tulee solkenaan vaikka kuin koittaa estää :) Kiitos paljon Tintti Tinttinen :)

   Delete
 3. Voi voi kun mulla ei Bossa novaa ole. Haluaisin kovasti, nyyhkis. En tajua miten en sitä ostanut silloin kun ne olivat....ihanat lakkaukset, tykkään kovin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bossa on hurjan nätti, takuullaa sulla on sata muuta kaunista että nou hätä :) Kiitos paljon Taina :)

   Delete
 4. Onpa todella kaunis ja harmoninen yhdistelmä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sissi, jotenkin nämä vaan kuului ainakin mun päässä yhteen :)

   Delete
 5. Onpa todella kaunis ja harmoninen yhdistelmä <3

  ReplyDelete
 6. Such an elegant polish combination. Love this mani a lot!

  ReplyDelete
 7. Tosi kaunista taas! Sulla on kyllä järkähtämätön värisilmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emma! Joskus onnaa, joskus taas ei, elämä on laiffii :)

   Delete
 8. Kaunis kokonaisuus! Don't Bossa Me Around on munkin lemppari nude ja se sopii tosi hyvin yhteen tuon Dalen kanssa :) Sanojen katoilu on munkin mielestä ihan normaalia, ei aivotkaan voi aina toimia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei niin, miks aivoilta vaaditaan välillä niin paljon! Kiitos Enail :)

   Delete
 9. Voii kuinka ihana lakkaus, todella tyylikäs! ♥ Ja kyllä vain, välillä sitä täälläkin pohditaan mitä yksinkertaisimpia sanoja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia, en siis ole yksin, lohduttavaa :)

   Delete
 10. Voi miten upeat. <3 Todella kaunis tuo Dancen lakka!

  ReplyDelete
 11. On kyllä nätti lakkaus ♥
  Kyllähän nuo sanat meinaa miullakin välillä olla hukassa, mutta Äijällä on ihan oma sanasto... Esim. puhuttiin yksi ilta kiharista hiuksista, niin Äijän mielestä se on pernamentti eikä permanentti :DD Kiusaankin aina Äijää sanomalla, että miun pitäis kirjoittaa äijä-suomi-äijä sanakirja :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos Nanne, lohdullisen hauskaa kuulla että muillakin on välillä senat sakaisin - vertaistuki <3

   Delete
 12. Kaunista ja harmonista. Mietin itsekin viime kuussa että mikä on rhinestone suomeksi. Parin päivän päästä strassit välähti päähän. Kun asuin ulkomailla, puhuin pitkiä aikoja pelkkää englantia ja silloin sanat oli välillä todella hukassa. Ja venäläisten kanssa oli hassu ilmiö että kun ei ymmärrä venäjää, ne puhuu sitä entistä enemmän. Ja aina meinasin vaistomaisesti alkaa puhumaan niille arabiaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hanna :) Sama kai sen on mitä niille Veli Venäläisille puhuu jos eivät ymmärrä, saavat siinä samalla vähän kielikylpyä :)

   Delete
 13. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 14. Joo-o. Pidä haarukkaa kädessä ja mieti, että mikä piip tämä oikein on. Koita kaivaa päästä jonku ihmisen nimi, jonka satavarmasti tiiät, ku näät usein. Kröhöm. Tämmösiä piisaa... :D Mutta: upea lakkaus taas! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Katarooma, en siis ole ihan yksin nimettömien tavaroideni kanssa :)

   Delete
 15. Aivan uskomattoman nätit kynnet! Ihanat värit ja leimat ja strassiröykkiö.

  Tuo käännösongelma on ihan päivittäistä, lukee englanninkielistä tekstiä ja laittaa esseeseen niin pakko tarkistaa ihan itsestään selviä sanoja koko ajan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Dimavarien, on tää hassua kun on sanat hukassa :)

   Delete
 16. Mä kun pyörittelen ammatikseni sanoja kieleltä toiselle niin kyllä siinä saattaa kerran jos toisenkin olla itsestäänselvyydet hukassa. Ja ihan vapaallakin. Saatan muistaa sen sanan noin neljällä vieraalla kielellä mutta ihan tällä äidinkielellä ei nyt just satu mieleen. Jotkut sanonnat varsinkin on pahoja.

  Mutta että sitä piti sanomani että kuolaus noille kynsille. Mulle tuli aika järkky satiinilakkahimotus tuossa vähän aikaa sitten ja toi DaLe menee just siihen sarjaan: tumma ja shimmerinen. Luurve!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi DaLe on kyllä pure love sävyltään sekä koostumukseltaan, ihan priima kamaa! Eiks tota voi kutsua sun kohdalla jo ammattitaudiksi? :) Kiitos paljon Hannaticceli!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!