2016-02-05

Sikermäkynnet ja munaukset jatkukoon

Keskiviikon postauksessa lupailin kertoa teille jälleen "onnistumisestani". Jos ei mitään tekisi niin ei kait mitään tapahtuisikaan. Lakkauksina ihmeelliset "änkeen tästä vaan näitä"-lakkaukset. 

Pohjana Ruotsista ystävältäni tupsahtanut China Glazen Fifth Avenue joka on ilmestynyt jo vuonna kivi ja keppi, eli 2004 Creme Couture-kokoelmasta. Lakka peittää täysin yhdellä kerroksella ja oli helppo lakata, kuivumisessa ei moitetta ja koska on yhden kerroksen ihme niin todennäköisesti myös leimaa hyvin. Tosin tämä fakta jäi testaamatta.


Sudin suht kuivilla sudeilla täysin randomisti lakoilla OPI Opi Scores A Goal, OPI Bronzed To Perfection, China Glaze Evening Seduction joka muuten on myös vuodelta 2005! 
Ihania kynsilakka vanhuksia <3 Päälle leimasin China Glazen Check Out The Silver Foxilla ÜberChic ykkös setistä. SilverFox on mainio leimaamaan!


No mutta jos sait nyt tarpeeksesi niin voit lopettaa lukemisen tähän, seuraavaksi munaillaan. Lopussa vielä kuva käytetyistä lakoista.

Tasan viikko sitten matkustin bussilla Helsingistä Kotkaan. Bussin lähtöön oli jotakuinkin vartti aikaa ja lapioin Kampin erään marketin laareista itselleni salaatin matkaevääksi. 
Rynnin liukuportaita alakertaan josta bussit lähtevät ja ehdin mainiosti paloauton punaisen Onnibussin kyytiin. 
Rämmin kasseineni yläkertaan epäinhimillisen pystysuoria rappuja ylös. Salitreenin hapottamilla reisilläni se oli kivuliasta ja mietin samalla mitenköhän täältä pääsee alas?


Iskin leveän ahterini punaiselle tekonahkapenkille ja aloin räpeltää kassiani ja tuhtatessani livautin tietenkin pienessä hedelmäpussissa olevan salaattini nurin ja osa rämähti penkille ja osa iloisesti lattialle. Kippoon jäi kärpäsen pierun verran kamaa, jonka vedin nälkäisenä kiduksiini sen jälkeen kun kömpelösti yritin kaivella kaikki taskuni syövereissä makaavat ruttuiset nenäliinat, jolla siivota penkki esimerkiksi nyt avokadosta...myös kassini pohja sai osansa.

Istuskelin tapahtuneesta vielä hieman häiriintyneenä penkilläni ja naureskelin sähläyksiäni kunnes ajatus iski päähäni kuin nuija otsaan. Kananmuna! Salaatissani OLI kokonainen keitetty kananmuna jota EN ollut syönyt ENKÄ tavannut penkiltä tai nähnyt lattialla! 

Melkein jo hysteerisenä hihitellen otin kännykkäni ja suhasin sillä penkin alta kuvan koska ei tällainen kokoiseni amatsoni taivu kurkkimaan sinne ilman että olen lopullisesti jumissa penkkien välissä.

Penkkini alla näkyi kanan pala, salaattia sun muuta töhnää sekä kaulahuivini! Olin täysin varma että muna lymyilee huivini suojissa enkä uskaltanut repäistä sitä lattialta koska pelkäsin että muna alkaa hillittömän matkansa ympäri bussia kierien muka sulavasti ohitseni pitkin käytäviä, viitsimättä pysähtyä kohdallani.


Istuin jo naurunpyrskähdyksiä pidätellen, vierivä muna mielessäni kierien kun yhtäkkiä jaloissani tuntui kevyt tömähdys!
Silmäni rävähtivät ammolleen kuin lautaset ja melkein kiljaisin, muna is back! Katsoin jalkojeni juuren ja hämmästyin. Siinä oli mandariini! Täällä on enemmänkin karkulaisia! Ehkä mandariinin omistaja lähetetti sen minulle vaihturiksi kananmunasta? Mene ja tiedä, pääsin perille ilman että mysteeri ratkesi, rappusetkin vaivoin alas pientä sisäistä ulinaa pitäen. Mitä tästä opimme? Minä tuskin mitään. :D 

Tässä vielä käytetyt lakat:


Ihanaa viikonloppua kaikille!











24 comments:

  1. Heh hihittelin täällä epäonni(bussi)selle matkalle :D voihan munat ja mandariinit! Hyi miten ällötti kyllä, en ikinä laske laukkua bussin tai junan lattialle mutta enpä niissä lähes ikinä kuljekaan :) tai no, onko se oma autokaan puhtaampi jos olet koirankakkaan kävellyt ;)
    Tosi ihanat kynnet! Tykkään kuivasudituista ja onpas hienot hopealeimaukset <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, voi muna vieriä sun kassiin ja törmätä siihen, spläts :D Kiitti Taina!

      Delete
  2. Kiitän aamun kikatuksista... :D Hieno on lakkauski... :)

    ReplyDelete
  3. Love how the silver pattern pops out. Great nail art!

    ReplyDelete
  4. Kiitos perjantai illan piristyksestä :D lakkauskin on oikein kaunis!

    ReplyDelete
  5. Täällä mä hihittelen itsekseni melkein pissat housussa. :D En vaan pysty lopettamaan! Kiitos tästä lauantai aamun piristyksestä. :DDDDDD

    ReplyDelete
  6. Hahhah melkein tukehduin nauruun :DD Voi muna (ja tietysti salaatti) parkaa </3 nii ja kaunis lakkaus :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vierivä muna ei sammaloidu? Kiitos Tinkerbell :)

      Delete
  7. Ihanat kynnet :)

    Ja olipas hauska salaattitarina :D :D

    ReplyDelete
  8. Kiitos illan nauruista! Kai kananmuna näki tilaisuutensa tulleen ja lähti tutkimaan maailmaa ;D

    Kynnet on muuten ihan kymppitasoa jälleen, todella kaunis ja toimiva kokonaisuus! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo muuten, niin se muna varmaan läks kattelemaan maisemia :) Kiitos Nena Sofia :)

      Delete
  9. Pikkasen repesin siun munailuille :DD
    Ja jälleen sie olet lakkaulluit aivan älyttömän kauniit lakkaukset ♥

    ReplyDelete
  10. Voihan karkaavat munat ja kanat, hihii! Mutta niin se vaan on että tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu. Täytyypäs seuraavan kerran bussissa/junassa matkustaessa tuijotella välillä jalkoihinsa satunnaisten eväiden toivossa :).

    Silver Fox on tosiaankin ihan himputin hyvä leimauslakka, mun silverfox-pullossa lakan pinta on jo vajonnut uhkaavan matalalle, en muista että mikään toinen lakka olis ollut näin kovassa käytössä. Hirveen hienot värit tässä ja hopeinen leimaus pompsahtaa kivasti esiin pohjaväreistä :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä ihan must leimaamisessa tää hopea-kettu! Kiitoksii Tintti :)

      Delete
  11. :DDD kyllä on varmaan mandariinin omistajaa harmittanut, kun hedelmän tilalle on vieriny muna. nehän on siis takuulla ihan sopineet keskenään vaihtavansa paikkoja. :D

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!