2016-06-29

Kannan roskani kekoon


Minäkin haluan kertoa teille roskistani, siis niistä kosmetiikka tuotteista jotka olen kuluttanut ihan pannun pohjille saakka. Mukana seuraa luonnollisesti pienehkö mielipiteen ilmaisu asiasta.

Ensimmäisenä eetteriin heilahti Rimmel merkkinen meikkipuuteri jonka olen ostanut City Marketista. Mielestäni hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan, saatavuus on mainio ja sisältö on yllättävän laadukas ja sopii iholleni. Sävynä on 003 Silky Beige. Rimmelin saa omakseen reilulla kympillä ja toisen olen jo korkannut käyttööni. 

Hyvä tuote! Jos sä oisit mä, niin säkin käyttäisit tätä :)


Lidlin laareilla on monta hyvää tuotetta ja olenkin nykyisin iltapuhteiksi sivellyt jalkojeni iloksi tätä reilun kahden euron ihmettä. Tuoksu on perus koipivoide, ei mikään elämys, muttei mikään ällötyskään. Korkki on kätevä, nips ja naps. Minä ja kierrekorkit kun ei oikein kuuluta yhteen. Jotenkin saan ne aina vinoon ja kenoon.

Toinen edullinen ja kiva tuote on ollut LV kasvoseerumi. Tämän olen ostanut Prismasta, hintaa oli alle kympin. Mukavan kevyt ja miellyttävä voide, hintaisekseen erinomainen. Tuote on tuoksuton, eikä edes tympeää ainesosien tuoksua mielestäni ole. Putkilossa on kätevä, kapeneva kärki joten ohuehkoa seerumia on sen avulla helppo annostella juuri sopiva määrä. Ehdottoman kiva tuote ja uutta putkeen! Huom! Made in Finland! 


Nythän me olemme hyvät hyssykät sellaisen mönjämentin äärellä että oksat pois! Tämä Mario Badescun tahmea kynsinauhavoide sisältää glyseriiniä sekä salisyylihappoa. Suosittelen "unihanskoja" tämän geelimäisen tahman kanssa josta en tämän purkin jälkeen todellakaan luovu. Omani tilasin alun perin Beauty Baysta mutta nyt tätä ihanuutta saa Eleven.fi:stä josta tilasin tämän tyhjän purkin seuraajankin, siinäs kuulitte, mainiota tahmaa! Hintaa alle kympin, rok.


Nykyinen luottotuotteeni, ihana, raikas, kevyt, virkistävä, herättää kuolleet ja tekee muutkin ihmeet. Lumenen Bright Now vitamin c hyaluronic essence, nimihirviö, toka pullo jo menossa, kolmas ostettuna. Suo-sit-te-len! Hinnat olleet EUR14,90-17,90 välissä. Viimeksi ostin Sokokselta, mutta näin myös Cittarissa 14,90 tarjouksen. 

Tykkäsin myös hupsuna Lumenen Time Freeze Day Cremestä, välillä tuntui iholla ehkä pientä kivaa kihelmöintiä, ei siis lainkaan mitään kipua eikä ärtymystä, vaan jotenkin sellainen, tää toimii-tunne. Tällä hetkellä menossa eräs toinen kevyempi Lumenen päivävoide, mutta tätäkin tuli Lumenen -40% kampanjasta hamsteroitua uusi purnukka. 

Ihanaa että meillä on tällainen kotimainen tuotesarja.



Tällä erää löytyi ainostaan kivoja tuotteita, joka tarkoittaa sitä että olen tehnyt nappi-ostoksia! Hyvä minä! Löytyikö suosikkeja vai inhokkeja, vaiko kenties molempia? Kerro!




8 comments:

  1. Lumenen hyaluroni on ikuisuus ostoslistalla :) pitää jostain tarjouksesta ostaa. Mullakin on tuo Rimmelin meikkipuuteri ihan lopussa, mielelläni ostan uutta koska hinra-laatusuhde on kohdillaan. Mario kuulostaa hyvältä, kynsienhoitotuotteet kun kiinnostaa aina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen Lumenen hyaluronia, kerrassaan ihana tuote, samoin jos tuhti kynsinauhamuhitusvoide on hakusessa niin Mario on just sitä. Kysy vaikka Mallelta, hältä mä tän kekkasin joskus :) Rimmelin meikkipuuteri oli mulle todellinen yllättäjä. Edullinen kuin mikä ja yllättävän sopiva mun hipiälle. Kiitoksii Taina :) <3

      Delete
  2. Noita Lumenen tippoja on tehnyt mieli kokeilla mutta mua aina kirpasee kaikki yli 10e tuotteet :D Unihanskoilla oon saanut monet naurut vanhempien luona, eivät oikein hiffanneet miksi vetäsin ne käteen ennen nukkumaan menoa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumenen tippoihin kannattaa satsata, kerrassaan ihana tuote ja tuoksu kivalle :) Kyllä hanskat kannattaa vetästä kätösiin ennen unia :) kiitti Heidi!

      Delete
  3. Tää oli ihan suoraan mun elämästä! Kierrekorkkivihoineen kaikkineen :D. Mä en saa yhtäkään kierrekorkkia suoraan. Kuka helvetti on laittanut pilttipurkkiinkin kierrekorkin?

    Ostin just ton jalkarasvan, kun Dermosilin vastaava loppui. En voi elää ilman sitä, mutten viitsi maksaa postareita yhden rasvan takia ja tää vaikuttaa ihan samalta tökötiltä. LV on ollut käytössä jo parin putelin verran, vaikka kierrekorkillinen onkin :). Mä vaan vihaan noita seerumeja ja sy-voiteita, kun ne pakataan ohuisiin putkiloihin, jotka ei millään pysy pystyssä ja sit ne on sikinsokin kaapinpohjalla.

    Mulla on nyt käytössä Lumenen meikkipuuteri (se Blur) mutta en oikein tykkää. Laukussa kulkee mukana Sensain meikkipuuteri, joka on ihan huippukamaa Lumeneen verrattuna (voi lisätä päivän aikanakin ilman että meikkivoide leikkaa ja naama näyttää puurolta). Ajattelin ostaa tämän Rimmelin testiin, jahka siihen joskus kaupassa törmään sopivasti.

    Sama törmäyshomma odottaa vielä Lumenen hyaluronihappotökötin kanssa. Mä olen etsinyt sitä pari kertaa kaupoista löytämättä, mutta ehkä me vielä joskus kohdataan :). Käyn niin harvoin isoissa kaupoissa, enkä muista ikinä tätä silloin kun pitäisi. Pakko saada testiin, koska ostan ihan mitä tahansa, jos siinä on hyaluronihappoa! Ja Mario Badescua ilman ei todellakaan ole elämää mun kynsinauhoilla. Taisin törmätä tähän MB-sarjaan Jacklyn Hillin Youtube-kanavalla joskus pari vutta sitten ja sen jälkeen mulla on ollut aina jotain tököttejä MB:lta. Onneksi tätä kynsinauhakamaa saa nyt Eleveniltä. Mä korkkasin just uuden purkin, joka kyllä kestää ehkä ainakin vuoden jokailtaisessa käytössä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo tiätkö hemmetti kun saan ne aina vaan vinoon ja kenoon ne kierrekorkit. Välillä tekis mieli pamauttaa lekalla ne suoraan kun hermo menee. Miten se voi muka olla niin vaikeeta??? Siis hei toi Lidlin koipirasva on parhautta! Kaks euroo ja ihan huiman hyvä, läästin jo toista putkiloa menemään. Mä oon tykännyt tosta Rimmelin putskusta mutta mullapa ei ole ollut Sensaita tai vastaavaa johon vertailla :) Sun on PAKKO hommata toi Lumenen hyaluroni! Se on niin ihanaa ja suahan mä saan kiittää tosta Marion tahmasta joka on niin mainota kamaa <3 Kiitos <3

      Delete
  4. Lumenen tiiviste on niin ihana <3 Mullakin on jo varapullo oottamassa edellisen tyhjentymistä, vaikka joskus huvittaakin, että mulla menee enemmän aikaa suihkun jälkeen kaikkien tököttien kanssa lääräämiseen kuin itse suihkuun. Toivottavasti kukaan ei keksi enää yhtään lisätuotetta naamaan laitettavaksi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D joo hei, on muuten totta että aika montaa purnukkaa saa suihkun jälkeen kallistella ja pruutata että nassu on reerassa! Lumene on kyllä huippua, en tiedä läträänkö sitä liikaa kun tuntuu että saan sen pullon melkein kuukaudessa menemään, mut ihan sama, käyttöön oon ostanutkin sen :).Kiitos Sissi <3

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!